Tecrübeli anneler yardım:(

Kızlar yardım edin ultrasona girdim sat a gore 7 haftalık olmasi gerekirken bes haftalıkmış kese. Zaten basta da oleydi ben 10.günde ogrendim gebelıgımı gecıkmemın. Sorun olur mu arkadaslar bole bisi yasayan var mı.

Geç döllenme olabilir mi doktor ne dedi. Gecikmenin 10. Gununde bhcg kaçtı
10.günü 131di. Dort gün sonra 880 oldu. Artış iyi dedi doktor. Bugün gittim kese gozuktu ama nrmalde 7 hafta olmasi gerekıomus ama gec dollenme olabılır dedi. Zaten ilk gittigimde de ole demişti. Mümkün degil mi bole bisey. Gelişimsel bir sorun degildir bu bes haftalık gozukuyor dedi iki hafta geriden gelerek normal büyüyor

Gecikmenin 10. Günü 131 olması zaten geç döllenme canim benimki gecikmeden 2 gün sonra 1365ti.. korkma bence herşey normal sadece gec dollenme

Bu konu boyle yarım kalmış... hamileydim o zaman ilk bebeğime nasıl heyecanlıymışım.. ne yazık ki kalbi durdu ve kürtaj oldum.. hem de seminer icin gittiğim şehir dışında yanımda eşim annem kimsem yoktu Erzurum deyince artık ölen bebegim gelıyor aklıma önceden okulum yıllarım sevınclerim gelirdi. Daha Sonra bu siteye girmedim sanki küsmüş gibi.. ama yeniden hamile olunca bu sefer biraz Zaman geçsin tam bebegim büyüsün oyle girerim dedim.. bir daha dayanamazdim şimdi cok iyiyim her şey geçti gibi. Ama hala o acı ta içimde cok tuhaf. Eğer sizin de kotu tevrübeleriniz olduysa benim gibi yılmayın asla. Hayat Sonra daha güzelini sunuyor.. içimi dökmek istedim bana dua edin kızlar bu sefer bebeğime kavuşayım

Canım benim de ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Hiç geçmeyecek gibi geliyor o acı ama gelen melek herşeyi unutturuyor. Şimdi 1 aylık bi kızım var hakkımızda hayırlısı böyleymiş demek ki. Bol dua et sağlıkla al inşallah evladını kucağına :)

Merhabalar.
Bunu yazdığınızda ne kadarlıktı? Bir sıkıntı Yk değil mi?
Aynı şeyleri ben de hissediyorum da.
8 haftalık bebeğim.
Ama bulantı yk koku ve göğüs ağrısı devam.
Bir de arada kaşık batması, bebeğim. İyidir inşallah.
Belirti herkes farklı herhalde oluyor.

Yaaa şimdi okudum sonucunu...
Neden kalbi durdu ve belirtiler oldu mu size yani anladınız mı?

Ne güzel şimdi bir aylık bir bebegim olmasını o kadar isterdim ki boyle dertlendiğimde koklardım. Allah bağışlasın evladınızı. Bana dua edin olur mu ben de alayım kucağıma

Yaaa şimdi okudum sonucunu...
Neden kalbi durdu ve belirtiler oldu mu size yani anladınız mı?
İşte belirtilerini aslında yazmışım hamilelik belirtilerinin ani durması ve kahverengi akıntı olması. Yoğun miktarda saglıklı bir gebelik Gecırınce anlıyorsun neden öldügünü aslında erken ölümler bebek anomalisi oluyor endişelenme dedi doktorum ama yine de üZüldüm tabi ki /(

Ne kadarlıktı bebeğiniz?
Geçmiş olsun diyeyim. Ama şimdi yeniden geliyormuş ne güzel.
Ben de bulantı hiç olmadı, dr giderken sen olmamıştı yani.
Hepimizin sağlıklı olsun inşallah

Ne güzel şimdi bir aylık bir bebegim olmasını o kadar isterdim ki boyle dertlendiğimde koklardım. Allah bağışlasın evladınızı. Bana dua edin olur mu ben de alayım kucağıma
Bana doktorum sağlıklı olmadığı için kalbi duruyor sakın üzülme demişti. Tabi ki üzülüyor insan ama bak meleğin yolda tadını çıkar hamileliğinin canım üzme kendini. Sen ne kadar pozitif olursan bebeğin de öyle oluyor inan buna. Duamdasın inşallah :)

Ne kadarlıktı bebeğiniz?
Geçmiş olsun diyeyim. Ama şimdi yeniden geliyormuş ne güzel.
Ben de bulantı hiç olmadı, dr giderken sen olmamıştı yani.
Hepimizin sağlıklı olsun inşallah
9 olması lazımken 7 bile olamadı ölüymüş karnımda ondan hep tereddüt etmişim bu yüzden şimdi o kadar korkuyorum ki ultrasona girerken bakmıyorum ekrana eşim bak deyince donuyorum sağolun Allah sizin de kucağınıza almayı nasip etsin canım

Cok tesekkürlerrr :)) inş alırım kucağıma tek istegim bu :)) evet ilk oldugu için şok oldum beklemıyordum kürtaj falan kotu deneyimlerdi neyse unutalım gitsin :)) bebeğini yerime öp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…