- 14 Ekim 2014
- 414
- 600
- 103
- Konu Sahibi Senbilirsiniz
-
10.günü 131di. Dort gün sonra 880 oldu. Artış iyi dedi doktor. Bugün gittim kese gozuktu ama nrmalde 7 hafta olmasi gerekıomus ama gec dollenme olabılır dedi. Zaten ilk gittigimde de ole demişti. Mümkün degil mi bole bisey. Gelişimsel bir sorun degildir buGeç döllenme olabilir mi doktor ne dedi. Gecikmenin 10. Gununde bhcg kaçtı
Tesekkür ederim canım içimi rahatlattın vallaGecikmenin 10. Günü 131 olması zaten geç döllenme canim benimki gecikmeden 2 gün sonra 1365ti.. korkma bence herşey normal sadece gec dollenme
Canım benim de ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Hiç geçmeyecek gibi geliyor o acı ama gelen melek herşeyi unutturuyor. Şimdi 1 aylık bi kızım var hakkımızda hayırlısı böyleymiş demek ki. Bol dua et sağlıkla al inşallah evladını kucağına :)Bu konu boyle yarım kalmış... hamileydim o zaman ilk bebeğime nasıl heyecanlıymışım.. ne yazık ki kalbi durdu ve kürtaj oldum.. hem de seminer icin gittiğim şehir dışındayanımda eşim annem kimsem yoktu Erzurum deyince artık ölen bebegim gelıyor aklıma önceden okulum yıllarım sevınclerim gelirdi. Daha Sonra bu siteye girmedim sanki küsmüş gibi.. ama yeniden hamile olunca bu sefer biraz Zaman geçsin tam bebegim büyüsün oyle girerim dedim.. bir daha dayanamazdim şimdi cok iyiyim her şey geçti gibi. Ama hala o acı ta içimde cok tuhaf. Eğer sizin de kotu tevrübeleriniz olduysa benim gibi yılmayın asla. Hayat Sonra daha güzelini sunuyor.. içimi dökmek istedim bana dua edin kızlar bu sefer bebeğime kavuşayım
Merhabalar.merhaba arkadaslar. Uzun ugraslar sonucu hamile kaldım cok sukur ama bugünlerde belirtilerim kayboldu korkuyorum. En son cumartesi doktordaydım haftaya ultrasona cagırdı. Ne yapmalıyım? Düsük gibi bir durum olsa kanama olur değil mi bole birdenbire yokolmaz bebeğim degilmi
Sadece gogus hassasıyetim kaldi. Kasık batmam geçti gibi. Akıntımda gitti. Sizce neden boyle oldu? Normal mi?
Bulantım hiç yoktu
Yaaa şimdi okudum sonucunu...Bu konu boyle yarım kalmış... hamileydim o zaman ilk bebeğime nasıl heyecanlıymışım.. ne yazık ki kalbi durdu ve kürtaj oldum.. hem de seminer icin gittiğim şehir dışındayanımda eşim annem kimsem yoktu Erzurum deyince artık ölen bebegim gelıyor aklıma önceden okulum yıllarım sevınclerim gelirdi. Daha Sonra bu siteye girmedim sanki küsmüş gibi.. ama yeniden hamile olunca bu sefer biraz Zaman geçsin tam bebegim büyüsün oyle girerim dedim.. bir daha dayanamazdim şimdi cok iyiyim her şey geçti gibi. Ama hala o acı ta içimde cok tuhaf. Eğer sizin de kotu tevrübeleriniz olduysa benim gibi yılmayın asla. Hayat Sonra daha güzelini sunuyor.. içimi dökmek istedim bana dua edin kızlar bu sefer bebeğime kavuşayım
Ne güzel şimdi bir aylık bir bebegim olmasını o kadar isterdim ki boyle dertlendiğimde koklardım. Allah bağışlasın evladınızı. Bana dua edin olur mu ben de alayım kucağımaCanım benim de ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Hiç geçmeyecek gibi geliyor o acı ama gelen melek herşeyi unutturuyor. Şimdi 1 aylık bi kızım var hakkımızda hayırlısı böyleymiş demek ki. Bol dua et sağlıkla al inşallah evladını kucağına :)
İşte belirtilerini aslında yazmışımYaaa şimdi okudum sonucunu...
Neden kalbi durduve belirtiler oldu mu size yani anladınız mı?
Ne kadarlıktı bebeğiniz?İşte belirtilerini aslında yazmışımhamilelik belirtilerinin ani durması ve kahverengi akıntı olması. Yoğun miktarda saglıklı bir gebelik anlıyorsun neden öldügünü aslında erken ölümler bebek anomalisi oluyor endişelenme dedi doktorum ama yine de üZüldüm tabi ki /(
Bana doktorum sağlıklı olmadığı için kalbi duruyor sakın üzülme demişti. Tabi ki üzülüyor insan ama bak meleğin yolda tadını çıkar hamileliğinin canım üzme kendini. Sen ne kadar pozitif olursan bebeğin de öyle oluyor inan buna. Duamdasın inşallah :)Ne güzel şimdi bir aylık bir bebegim olmasını o kadar isterdim ki boyle dertlendiğimde koklardım. Allah bağışlasın evladınızı. Bana dua edin olur mu ben de alayım kucağıma
9 olması lazımken 7 bile olamadıNe kadarlıktı bebeğiniz?
Geçmiş olsun diyeyim. Ama şimdi yeniden geliyormuş ne güzel.
Ben de bulantı hiç olmadı, dr giderken sen olmamıştı yani.
Hepimizin sağlıklı olsun inşallah
Cok tesekkürlerrr :)) inş alırım kucağıma tek istegim bu :)) evet ilk oldugu için şok oldum beklemıyordum kürtaj falan kotu deneyimlerdi neyse unutalım gitsin :)) bebeğini yerime öpBana doktorum sağlıklı olmadığı için kalbi duruyor sakın üzülme demişti. Tabi ki üzülüyor insan ama bak meleğin yolda tadını çıkar hamileliğinin canım üzme kendini. Sen ne kadar pozitif olursan bebeğin de öyle oluyor inan buna. Duamdasın inşallah :)
Sağlıkla gelsin inşallah meleğin canım :)Cok tesekkürlerrr :)) inş alırım kucağıma tek istegim bu :)) evet ilk oldugu için şok oldum beklemıyordum kürtaj falan kotu deneyimlerdi neyse unutalım gitsin :)) bebeğini yerime öp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?