Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz 🤗

Aybukekoz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
414
160
33
26
Hanımlar merhaba aklıma takılan bir soru var sizinle paylaşmak istedim 11 aylık kızım var ve suan 5 haftalık hamileyim. Suan ki hamileliğim kaza sonucu oldu ama bundan hiçbir şekilde mutsuz olmuyorum Rabbim 2.evlat nasip etti başım gözüm üstüne benim sormak istediğim 11 aylık kızımı emziriyorum ve sadece emerek uyuyor. Etrafımdaki çoğu kişi emzirmeyi bırak diyorlar. Kimi haram diyor, kimi zararlı diyor vs. vs. Doktoruma 10 unda randevum var o yüzden size sormak istedim içim içimi yiyor. İster istemez vicdan yapıyorum kızıma haksızlık yapıyormuş gibi hissediyorum. Kızım hala emmeye devam ediyor hiç bir değişiklik emmeyi azaltma felan olmadı. Benimle aynı durumu yaşayan beni aydınlatabilecek anneler var mı acaba?

Ben varım canım.Kızım 14 aylıktı hamile kalıp bıraktığımda.Bende kan pıhtılaşması var iğne yapıyorum sütle geçip bebeğe zararlı olduğu için bırakmak zorunda kaldım.Doktorum emzirmeye devam ettikçe kasılma ve sancın olur dedi.

Yaşın kaç bilmiyorum ama doğum hamilelik emzirme derken vücut kendini toparlayamadı ki.Ve ben emzirirken aşırı derecede halsiz kalıyordum.

Kızım da emerek uyumaya alışmıştı çok zor oldu bu süreç.Şu an 3 ay geçti hala uyku düzenimiz yok.Emzirmeyi bırakmak zor değil ama uykuya dalması çok zorluyor.

**Ha bunun dışında arkadaşım doğuma 1 ay kalana kadar emzirmişti.Son ay tek göğüs emziriyordu.26 yaşındaydı o zaman. Ben ise 38.
İstersen sadece uyku saatlerinde ya da sabah ve akşam şeklinde emzirebilirsin.

Çoook teşekkür ederim ben 24 yaşımdayım. Kızım gün içinde sürekli emiyor meme istiyor bu yüzden zorlanırım diye düşünüyorum. Memeyi kesersemde başka türlü uyutamam ki ayakta sallama, beşikte sallama, ya da kucağımda sallama hepsini denedim ama olmuyor inşallah başka herhangi bir sorun çıkmazda ikisini de emzirebilirim. Çok zor bir süreç acayip şekilde vicdan yapıyorum.

Çok haklısın.Ama bes Çok haklısın ama beslenmene çok dikkat etmen lazım.Bol protein, kalsiyum, vitamin ve özellikle D vitamini.Bağışıklığım yerlerde sürünüyor her ay hasta oluyorum çünkü.Ill gebelikte bir kez bile hastalanmadım.

Evet dikkat edicem artık yapıcak bir şey yok anne olmak bunu gerektiriyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…