Sevgili anneler ben suanda 16+1 günlük hamileyim.karnim oyle amanda aman belirmedi.ilk hamilelilegim..merak ettigimse az once ilk defa karnimin sag tarafinda kipirtilar hissettim daha dogrusu cokkk.minik tekme hareketleri gibi..suanda bunu hissetmem mümkün mü yoksa daha vakit varmı¿takdir edersinizki sabırsızlıkla bebeğimi hissetmeyi bekliyorum siz ilk kac haftalıkken hissetmistiniz bebeklerinizi? Değerli bilgi ve yorumları nız için şimdiden cok teşekkür ederim arkadaslar..♡
Merhaba bende iki çocuk annesiyim, 16 haftadan itibaren bebeğinizin hareketlerini hissetmeniz mümkün.
Sevgili anneler ben suanda 16+1 günlük hamileyim.karnim oyle amanda aman belirmedi.ilk hamilelilegim..merak ettigimse az once ilk defa karnimin sag tarafinda kipirtilar hissettim daha dogrusu cokkk.minik tekme hareketleri gibi..suanda bunu hissetmem mümkün mü yoksa daha vakit varmı¿takdir edersinizki sabırsızlıkla bebeğimi hissetmeyi bekliyorum siz ilk kac haftalıkken hissetmistiniz bebeklerinizi? Değerli bilgi ve yorumları nız için şimdiden cok teşekkür ederim arkadaslar..♡
ALLAH evlatlarınizi bagislasin:) bilginiz.icin tesk. Ederim
Ben 14. haftada hissetmiştim. kanat çırpma gibi, pıt pıt seyirme gibi falan. Çok heyecanlı değil miBenim de ilk bebeğim, doktorum da erken hissettin demişti
18+4 gunluk iken yan yatarken yardımda dalgalanma oldu ılk hıssedıgım bu sekıldeydı ve kesınlıkle gaz degıldı
benım kız pek uyşuktu karnımda 24.haftamda hıssettım
Ben 14 haftalikken kucuk pit pitlar hissediyodum 18inci haftada artik hareketleri bariz belliydi ....bnce hissrttiklerin bebisinin 20 haftalik oldugnda artik kucuk tekmeler hissediceksinn
24. Hafta mi masallah canim ya ben simdiden ne zaman oluyor diye merak ediyorum peki basta hic hissetmedin mi
valla hıssetmedım cnm.ilk defa 24 haftamda ofıste "annesı onu cok severmış"şarkısını dınlerken hıssettım.sankı duydu ve ılk tepkısını verdı kızım
benimde 3 evladim var evet canim hissedebilirsin bu haftalarda bebegindir :)
Tabi ki hissedebilirsin, ben 12 haftalıkken hissettim böyle mısır patlıyormuş gibi baloncuk patlıyormuş gibi oluyor ilk hareketler sonrası tabi ufak tekmeler, git gide belirginleşen hareketler, kesinlikle gazla karıştırılması mümkün değil çok farklı bir his bu, seğirme şeklinde
Ben de 16. haftamda hissetmiştim canım. Çook heyecanlı değil mi
Bundan sonra tekmelerini hissetmek için kendini dinler durursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?