Oyle tabi... ama iste insan düşünüyor ben cok psimanlik cektim nasil bi anne olurum genc olduklarinda diye..o hatadan içten pişmanlık duyulduysa ve birdaha yapılmadıysa hata değildir benim için.. geçti gitti der yoluma bakarım..
kii benimde oldu öyle bir anım yoluma baktım.. çocuklarımı yaptığım hataya göre değilde vatana millete hayırlı bireyler olarak yetiştirmeye çalışırım.. çünkü zaten hatasız yetişmeyecekler karakterleri düzgün olsun her hatanın telafisi vardır elbet.
Evet ben fazla taktim kafaya farkındayım ins hayirli evlat olsunlar da hatalar telafi eidlir dogru söylüyorsunuzCocuklarinizin pisman olacagini nerden biliyorsunuz ki , bu hissettiginiz duygular size has , sizden baskasi boyle hissetmiyor emin olabilirsiniz
Siz cocuklarinizi duzgun bireyler olarak yetistirin , akilli , kulturlu , saygili , hosgorulu , gerisini onlara birakin
Olmadigimi nerden bildiniz:)Once bi olda öyle düsünürsün..
Ozellikle belirtmemissiniz.müneccim olmaya gerek yok yani..Olmadigimi nerden bildiniz:)
1 cocugum var birine de hamileyim o yüzden endiseliyim annelik malum.Ozellikle belirtmemissiniz.müneccim olmaya gerek yok yani..
Pskilojim duzelmeye başladı diye yazdim farkindaysaniz.. hoşunuza gitmiyorsa yorum yapamayabilirsiniz mesela. Zaten cocuklarim icin sordum onlara karsi tutumum nasil olmalı diye. Istedigim konuyu acarim herkes gibi dimiyahu yine mi bu konuyu açtınalt tarafı geçmişte seks yapmışsın diye artık sonrasında nasıl baskı gördüysen aileme utanç kaynağı oldum düşüncesiyle psikolojin bozulmuş.psikolojik ilaçlar da kullanıyorsun iyi gelmiyorlarsa git başka doktora.doktorlara anlat.çocuklarının psikolojisini de alt üst ettiğine dair ciddi ciddi şüphelerim var artık! çocuklarını biraz düşünüyorsan daha iyi bir doktor bul kendine onları da baskı psikolojisi altında yetiştirme.
Eskideki yakinlasmalar vs .. fazla erkek arkadaş olması.. herkese gereksiz guvenmek.hata ne tam olarak? forumda herkes sizi tanımıyor yani hatanızı bilemeyiz onu da yazsaydınız.
Eskideki yakinlasmalar vs .. fazla erkek arkadaş olması.. herkese gereksiz guvenmek.
Tesekkur ederim:)) guzel bi bakis acısıymış bu da :)verebileceğiniz tek tavsiye "herkese güvenme, senin isteğin dışında seninle yakınlaşmak isteyen erkek arkadaşın bile olsa izin verme" vs olabilir. seviştiği için hayatı kararan kimseyi bilmiyorum. annem veya babam bana gelip "ben eskiden böyle bir şey yaşadım sen yaşama" dese "hocam o da senin sorunun valla" diyebilirdim. siz bence çocuklarınızı iyi ve kendilerine güvenen insanlar olarak büyütün böyle sorunları olmaz.
Oyle tabi tıpkı bizler gibi.. geri donusu olmayam hatalar yaptırımasın AllahÇocuklara en güzel, kendi hassasiyetleriniz ölçüsünde örnek bir hayat yaşamaktır, biz doğru olan yolu gösterir birde bol bol dua edebiliriz ama onların yaşayacaklarına engel olamayız malesef, onlarda bu hayatı doğrusuyla yanlışıyla yasayacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?