Tecrübeli annelerden tavsiye istiyorumm dostlar

Tesekkur ederim:)

İki tane evladım var Allah bağışlasın ama hatalarıma göre yön verecek yaşta değiller o yaşa gelince de zaten beni dinlemeyecekler
Bence hala aynı yerde takılıp kalmışsınız artık düşünmemeye çalışın
Hatalara da gelince ben annemin bana yaptığı hataları biliyorum çocuklarıma onları yapmamak için uğraşıyorum

Doğru söylüyorsunuz artik zaten daha cok sukretmeye başladım az dusunmeye basladim ama ne yalan soyleyim arads aklima geliyor iste hala

Çocuklara size her koşulda dertlerini anlatabileceklerini, hiçbir şekilde onlara sırt dönmeyeceğinizi hep yanlarında olduğunuzu ve çok sevdiğinizi hissettirin. Kendini güvende hisseden ve koşulsuz sevildiğini bilen birisi kendisine sevgiyle yaklaşan insanları ayırt eder. Saplantılı kıskançlığı ve barbar davranışları sevgi emaresi zannetmez. Ailesinden kaçmak için yanlış tercihlerde bulunmaz.

gecmisinizde yasadiginiz seyleri hata olarak degil tercihiniz olarak dusunurseniz hersey daha kolay olur belki
bende kendime bazen insanlara bukadar guvendigim herkesi kendim gibi sandigim icin kizarim ama mesela en buyuk keskem her hatamda her tercihimde ben hep senin arkandayim diyen bir annem babam olsaydi mesela bukadar savrulmaz her yuzume guleni seviyor sanmazdim
ben suan daha 14 aylik kizima bakarken icimden her hatanda her davranisinda her dogrunda her yanlisinda arkandayim diyorum
buyudugunde bunu ona gozlerinin icine bakarak soyleyecegim (kul hakki yemek disinda her hata)
sizde bence hataliyim demek yerine hatali oldugunuzu dusunduren gercekleri bulun icinizde onu cozumleyin
3 5 sevgili yapmak yakinlasmak bunlsr bukadar hayat luksunuzu etkileyeck hatalar degil

Fazla yakinlasmak desem:/

Siz yeterince ilgili anlayışlı ve hoşgörülü bi anne olursanız inanın çocuklarınız çok büyük hatalar yapmazlar.

Fazla yakinlasmak desem:/
Hala hatali oldugunuzu kanitlamaya çalışıyorsunuz insanlara.anladik hatanizi merak etmeyin.birden fazla insanla cinsel iliski yasadiniz sanirim.sizi rahatsiz eden de bu iliskileri yasarken de aslinda cok istekli degildiniz.yani illa sevdiginiz adam diye degil sirf yasamis olmak icin yasadinjz.bu yuzden de cok pismansiniz.evet iyi birsey yaptiniz bravo diyecek degiliz ama bir hata baskalarina zarar vermemisse pisman olduktan sonra yapilmamis sayilir bana gore.siz kimseye zarar vermediniz sadece kendinize zarar verdiniz.pisman olmaniz yeterli yani unutup gitmek icin.siz kimseye kotuluk yapmamissiniz lutfen rahat olun artik ve bunu takinti haline getirip evlatlarinizi da kotu etkilemeyin.annenin ruh hali saglikli degilse iyi yetismez couklar
Sizin iyi olmaniz lazim oncelikle.sonra da cocuklariniz da iyi yetisir zateb

Öncelikle size tavsiyem bu kaygı bozukluğuna odaklanmaniz. İllaki benim gibi birileri vardır demissiniz. Birileri değil istisnasız herkes hata yapar ama öyle ama böyle. Mesele bu değil. Mesele sizin bunları hayatınızın merkezine koymanız. Suçluluk duygusunu yansıtma yapacaksınız. Kişi kendinden bilir işi misali çocuklarınızın şüpheli her davranışlarını kafanizda kuracak ve panikleyeceksiniz. Bu durumda muhtemelen baskı yapıp yanlış tepkiler vereceksiniz. Bence bir insanın kaygı dolu olması diger yaptıklarından çok daha büyük bir mesele. Yaşadığınız her ne varsa geride bırakın ve çocuklarınızi kendi deneyimlerine bırakın...

Çok güzel bir yorum tebrik ederim

Tesekkur ederim haklısınız umarim oyle bir anne olmam baski yaomam

Tam bir birliktelik degildi ama ayni sey ztn farketmez.. inanun hatali oldugumu kanitlamak icin degil daha iyi anlatabilmek icin derdimi.. zorla değildi hicbiri ama cok genc yasta oldgu icin demek ki o an yanlis olduğunu farketmemisim. Belki de ailem bu konuda cok geri kafali olduğu icin korkuyorumdur ben de oyle yapmamak icin dogru sekilde yonlendirmek icin size sordum görüşleriniz benim icin kiymetli cok tesekkur ederim . Cunku burdaki her bayan cok ileri goruslu ve kaliteli yorumlar yapıyor ve ben de herbirini aklıma yazıyorum

Yok terapi olmamış. Siz biraz daha gidin. Çoluğunuz çocuğunuz olsun bi hele, o zaman bakarsınız çaresine. Zaten çocuğunuz o yaşa gelene kadar dünya kim bilir ne hale gelecek, daha öncede söyledim size.
Hiç kimse başkalarının hatalarından ders almaz. Doğamızda yok bu.. bugüne dönün ve olmayan çocuklarınızın olmayan sorunlarını düşünmeyin.

2 cocugum var o nedenle bir anne olarak doğru sekilde büyütmek icin endiseliyim ve sizlerin kiymetli fikirlerine ihtiyac duyup yazdim ailemin bana eksik verdiklerini sizin yorumlarinizdan yola cikarak farkedip kendim de ayni yanlışları yapmamak icin her yorumunuz benm icin kiymetli. Terapiye de devam ediyorum bu arada:)

Herkesin vardır canım geçmişte yaptığı hatalar önemli olan bunun bidaha tekrarlanmaması bence önüne bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…