Tesekkur ederim:)Bunu simdiden bilemezsiniz ki. Bizlerde bir sey diyemeyiz. Her cocuk farklidir, her anne farklidir. Bence ebeveyn ve cocuk birlikte büyür, birlikte ogrenir hayati. Hic mukemmel anne de yok, mukemmel evlatta bence. Iyisiyle kotusuyle hepımiz insaniz. Derin yaralar acacak, insanlik disi seyler yasanmasin yeter. Siz psikolojik olarak kendinizi gelistirmeye calisin. Gerisi saglikla gelir insallah.
Doğru söylüyorsunuz artik zaten daha cok sukretmeye başladım az dusunmeye basladim ama ne yalan soyleyim arads aklima geliyor iste halaİki tane evladım var Allah bağışlasın ama hatalarıma göre yön verecek yaşta değiller o yaşa gelince de zaten beni dinlemeyecekler
Bence hala aynı yerde takılıp kalmışsınız artık düşünmemeye çalışın
Hatalara da gelince ben annemin bana yaptığı hataları biliyorum çocuklarıma onları yapmamak için uğraşıyorum
Aklınıza şükretmek için getirinDoğru söylüyorsunuz artik zaten daha cok sukretmeye başladım az dusunmeye basladim ama ne yalan soyleyim arads aklima geliyor iste hala
Fazla yakinlasmak desem:/gecmisinizde yasadiginiz seyleri hata olarak degil tercihiniz olarak dusunurseniz hersey daha kolay olur belki
bende kendime bazen insanlara bukadar guvendigim herkesi kendim gibi sandigim icin kizarim ama mesela en buyuk keskem her hatamda her tercihimde ben hep senin arkandayim diyen bir annem babam olsaydi mesela bukadar savrulmaz her yuzume guleni seviyor sanmazdim
ben suan daha 14 aylik kizima bakarken icimden her hatanda her davranisinda her dogrunda her yanlisinda arkandayim diyorum
buyudugunde bunu ona gozlerinin icine bakarak soyleyecegim (kul hakki yemek disinda her hata)
sizde bence hataliyim demek yerine hatali oldugunuzu dusunduren gercekleri bulun icinizde onu cozumleyin
3 5 sevgili yapmak yakinlasmak bunlsr bukadar hayat luksunuzu etkileyeck hatalar degil
Hala hatali oldugunuzu kanitlamaya çalışıyorsunuz insanlara.anladik hatanizi merak etmeyin.birden fazla insanla cinsel iliski yasadiniz sanirim.sizi rahatsiz eden de bu iliskileri yasarken de aslinda cok istekli degildiniz.yani illa sevdiginiz adam diye degil sirf yasamis olmak icin yasadinjz.bu yuzden de cok pismansiniz.evet iyi birsey yaptiniz bravo diyecek degiliz ama bir hata baskalarina zarar vermemisse pisman olduktan sonra yapilmamis sayilir bana gore.siz kimseye zarar vermediniz sadece kendinize zarar verdiniz.pisman olmaniz yeterli yani unutup gitmek icin.siz kimseye kotuluk yapmamissiniz lutfen rahat olun artik ve bunu takinti haline getirip evlatlarinizi da kotu etkilemeyin.annenin ruh hali saglikli degilse iyi yetismez couklarFazla yakinlasmak desem:/
olabilir ne olmus zorla olmadi olmadi degilmi kendi tercihlerinizin bile arkasinda duramazken cocuklarinizin arkasinda nasil dimdik durabilirsiniz???Fazla yakinlasmak desem:/
Çok güzel bir yorum tebrik ederimÇocuklara size her koşulda dertlerini anlatabileceklerini, hiçbir şekilde onlara sırt dönmeyeceğinizi hep yanlarında olduğunuzu ve çok sevdiğinizi hissettirin. Kendini güvende hisseden ve koşulsuz sevildiğini bilen birisi kendisine sevgiyle yaklaşan insanları ayırt eder. Saplantılı kıskançlığı ve barbar davranışları sevgi emaresi zannetmez. Ailesinden kaçmak için yanlış tercihlerde bulunmaz.
Tesekkur ederim haklısınız umarim oyle bir anne olmam baski yaomamÖncelikle size tavsiyem bu kaygı bozukluğuna odaklanmaniz. İllaki benim gibi birileri vardır demissiniz. Birileri değil istisnasız herkes hata yapar ama öyle ama böyle. Mesele bu değil. Mesele sizin bunları hayatınızın merkezine koymanız. Suçluluk duygusunu yansıtma yapacaksınız. Kişi kendinden bilir işi misali çocuklarınızın şüpheli her davranışlarını kafanizda kuracak ve panikleyeceksiniz. Bu durumda muhtemelen baskı yapıp yanlış tepkiler vereceksiniz. Bence bir insanın kaygı dolu olması diger yaptıklarından çok daha büyük bir mesele. Yaşadığınız her ne varsa geride bırakın ve çocuklarınızi kendi deneyimlerine bırakın...
Tam bir birliktelik degildi ama ayni sey ztn farketmez.. inanun hatali oldugumu kanitlamak icin degil daha iyi anlatabilmek icin derdimi.. zorla değildi hicbiri ama cok genc yasta oldgu icin demek ki o an yanlis olduğunu farketmemisim. Belki de ailem bu konuda cok geri kafali olduğu icin korkuyorumdur ben de oyle yapmamak icin dogru sekilde yonlendirmek icin size sordum görüşleriniz benim icin kiymetli cok tesekkur ederim . Cunku burdaki her bayan cok ileri goruslu ve kaliteli yorumlar yapıyor ve ben de herbirini aklıma yazıyorumHala hatali oldugunuzu kanitlamaya çalışıyorsunuz insanlara.anladik hatanizi merak etmeyin.birden fazla insanla cinsel iliski yasadiniz sanirim.sizi rahatsiz eden de bu iliskileri yasarken de aslinda cok istekli degildiniz.yani illa sevdiginiz adam diye degil sirf yasamis olmak icin yasadinjz.bu yuzden de cok pismansiniz.evet iyi birsey yaptiniz bravo diyecek degiliz ama bir hata baskalarina zarar vermemisse pisman olduktan sonra yapilmamis sayilir bana gore.siz kimseye zarar vermediniz sadece kendinize zarar verdiniz.pisman olmaniz yeterli yani unutup gitmek icin.siz kimseye kotuluk yapmamissiniz lutfen rahat olun artik ve bunu takinti haline getirip evlatlarinizi da kotu etkilemeyin.annenin ruh hali saglikli degilse iyi yetismez couklar
Sizin iyi olmaniz lazim oncelikle.sonra da cocuklariniz da iyi yetisir zateb
Haklisiniz.. diyorum acaba cok kucuk yasta oldugum icin kendi tercihim diye o yüzden mi diyemiyorumolabilir ne olmus zorla olmadi olmadi degilmi kendi tercihlerinizin bile arkasinda duramazken cocuklarinizin arkasinda nasil dimdik durabilirsiniz???
2 cocugum var o nedenle bir anne olarak doğru sekilde büyütmek icin endiseliyim ve sizlerin kiymetli fikirlerine ihtiyac duyup yazdimYok terapi olmamış. Siz biraz daha gidin. Çoluğunuz çocuğunuz olsun bi hele, o zaman bakarsınız çaresine. Zaten çocuğunuz o yaşa gelene kadar dünya kim bilir ne hale gelecek, daha öncede söyledim size.
Hiç kimse başkalarının hatalarından ders almaz. Doğamızda yok bu.. bugüne dönün ve olmayan çocuklarınızın olmayan sorunlarını düşünmeyin.
Herkesin vardır canım geçmişte yaptığı hatalar önemli olan bunun bidaha tekrarlanmaması bence önüne bakKizlarr yine ben.. Ama bu kez sizi bunaltmayacağım sadece fikir alacağım.. belki bilen vardir ben gecmisteki genclik hatalarimdan dolayi devamli pismanlik cekiyorum hatta bu nedenle panik atak bile oldum takinti haline geldi sonra da terapi aldim vs su an şükür daha iyiyim gecmisi unutup gelecege bakmaya calisiyorum. Ama daha önce de dedigim gibi ilerde kizim ya da oglum ayni hatalari yaparsa nasil davranirim onlara nasil nasihat ederim kendjm aynu hatalari yapmisken nasil onlara psiman olacaklari seyleri yapmamalari gerektigini anlatacağım. Illa ki vardir ben gibi birileri lutfen tavsiyede bulunun simdi de gelecek kaygisi basladi evlatlarima karsi vs.. ilerde söyle yaparsin diyeceginiz tavsiyelerinize ihtiyacim var simdiden tesekkur ederim hepinize
Teşekkürler canin insallah oyle yapmak icin elimden geleni yapıyorumHerkesin vardır canım geçmişte yaptığı hatalar önemli olan bunun bidaha tekrarlanmaması bence önüne bak
Bencede canım hayat kısa takılı kalma herseye olan yine sana olur bende zamanında cok tattım artık takmıyorumTeşekkürler canin insallah oyle yapmak icin elimden geleni yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?