Maaşallah.. Kilo alımı iyi ama nedense kesinlikle yemesi gerektiğine kanalize oldum..Benim oglum dokuz aylik oldu 10 gun oncesine kadar puturlu ne versem oguruyor ya da bogazina takiliyordu.Sonra aniden maasallah yemeye basladi hatta aylardir yediremedigim yogurdu buyuk bir istahla yer oldu.Zorlamayin bence kilo alimi yerindeyse zamani gelince zaten kendi yemeye baslar.
İnşallah teşekkürlerZaman ver annesi daha çok minik. Bir parça yoğurt dudağına deydir tadını alsın, herşeyi yavaş yavaş demek şuan sütün maşallah yetiyor zamanla alışıcak yiyecek inşallah
Teşekkürler inşallah. Hani herkes kahvaltılara et kıyma olaylarına geçti ya biz böyle olunca kendimi eksik hissediyorumBir kaşık bile yese verdiklerinizden yeter.ne güzel emiyormus kilo alımı da iyiymiş masallahtakma kafana alışır ya vaş yavaş
ah bi bilsen asil kim eksik :))Teşekkürler inşallah. Hani herkes kahvaltılara et kıyma olaylarına geçti ya biz böyle olunca kendimi eksik hissediyorum
Yorumunuz beni gülümsetti teşekkür ederimdemekki sutunuz yetiyor
ihtuyaci olsa yerdi kesinlikle
kilo alimida bunu kanitliyor
fazla stres yapmayin illaki yer bigun
siz hiç hayatinda yemek yeemeyen annesini emen insan gordunuzmu ?
butun omru boyunca o vermeye çalisitiklarinizi yiycek zaten
benim oglum 6 aylik keske sutum yetsede bende vermesem
ama artik yavas yavas basladim doymadigi için
Bende böyle düşünüyorum da çevresel baskılar ... Çok teşekkürler yorumunuz için..ah bi bilsen asil kim eksik :))
anne sutunun degerini bu dunyadaki hiç bi meyva sebze hiç bir et yumurta maama devams utu hiç ama hiç bisey tutamaz
ister bi aylik olsun çocuk siter bi yasinda
rabbim ona gore bi duzen vermis her ayda yasta ihtuyaca gore içerigi degisiyor anne sutunun
keske bunun kiymetini bilebilsek ama maaleesef bilemiyoruz
senin çcougun hepsinin içinde en $ansli olani bunu butun kalbime soiyluyorum ve inaniyorum sende inan buna
bu benim 3. çcougumYorumunuz beni gülümsetti teşekkür ederim
Miniğinizi öpüyorum sizde kafanıza takmayın yavaş yavaş alışmış olur hem.
bu benim 3. çcougum
buyukler 7 ve 5.5 yaslarindalar
kuçukken çok zordu ek gida olayi
su an yemek bulamazlarsa beni yerler okuldan geldikklerinde
tecrubeli anne sormusun ya iste o benim dermisim
İnşallah teşekkür ederim..Ben 4 ayliken basladim önce havucla basladim ertesi gün patates karistirdim hemen yedi masallah...
Ama kesinlikle suan tavuk veya kiyma karistirdam asla yemiyor , kizim suan 7. Ayina girecek en sevdikleride elma , seftali , muz , meyvelerin icine irmikte karistirip veriyorum ben ..
Ama benim kizim en basta benkm sütümü istemedigi icin mama veriyorum..
Demekki senin sütün yetiyo suan kilo alimida bunu gösteriyo...
Fazla stress yapma zamanla yer ..
saol canim aminnn :)
Allah bağışlasın.kolaylıklar valla
ah bi bilsen asil kim eksik :))
anne sutunun degerini bu dunyadaki hiç bi meyva sebze hiç bir et yumurta maama devams utu hiç ama hiç bisey tutamaz
ister bi aylik olsun çocuk siter bi yasinda
rabbim ona gore bi duzen vermis her ayda yasta ihtuyaca gore içerigi degisiyor anne sutunun
keske bunun kiymetini bilebilsek ama maaleesef bilemiyoruz
senin çcougun hepsinin içinde en $ansli olani bunu butun kalbime soiyluyorum ve inaniyorum sende inan buna
Oh maaşallah ne kadar güzelkizim gecen hafta 1 yasina girdi. sadece anne sutu aliyo. kilosu falan cok cok iyi. hatta biraz onde bile diyebilirim. doktor herseyin tadina baktir dedi bana ben yemiyo deyince sutun yetiyo demisti. yemege herzaman alisirlar ama anne sutu bulunmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?