Tecrubeli annelerden yardim bekliyoruuum

Free madam

Bir adam var,hergün yeniden aşık olduğum. .
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
215
116
23
Arkadaslar merhaba,dogumuma daha var ama benim ilk gebeligim oldugu icin her konuda oldugu gibi bu dogum konusunda da pimpirikliyim.devlet hastanesinde de kayitli olayim ne olur ne olmaz diye etlik zubeyde hanima gidiyorum ozel bi doktor haricinde.dogumu nerede yapacagima karar veremedim acikcasi.yakin zamanda daha once zubeyde hanimda dogum yapan kimsem olmadigi icin kiyaslama yapamiyorum.bu konuda sizlerin gorusune ihtiyacim var.aranizda ya da cevrenizde bu hastanede dogum yapan memnun kalan_kalmayan var mi??

ben özel hastane yerine devlet hastanesi tercih ederim. parasından değil devlette hem nöbet anlayışı var hem de daha tecrübeliler. benim düşüncem bu

ben özel hastane yerine devlet hastanesi tercih ederim. parasından değil devlette hem nöbet anlayışı var hem de daha tecrübeliler. benim düşüncem bu
Ozel hastanedeki dokturum da dogum konusunda baya tecrubeli ve dogum ne zaman olursa olsun kendim giriyorum doguma dedi.

doğum hastanelerini tercih edin derim
tecrübeleri çok fazla oluyor
zübeyde hanım da iyi diye biliyorum
olur da ikinci kere hamile kalırsam doğumu orada yaparım büyük ihtimal

Özeldeki doktorunuzu doğum tercihiniz sezeryan ise düşünün derim.Çünkü genelde sezeryana yönlendirme yapıyorlar uzun saatler başınızda beklememek için...Normal doğumu sonuna kadar destekleyen bir doktor olması gerek yada..Ben gazi üniversitesi hastanesinde yaptım memnundum...

Ozel hastanedeki dokturum da dogum konusunda baya tecrubeli ve dogum ne zaman olursa olsun kendim giriyorum doguma dedi.
doktorlara bişey demedim ebeler bilgisiz. neyse bebek onun hastanede olmadığı gece zamanı gelirse napacakmış sor bence. diyelim doğuma yetişemedi saat gece 3 nolcakmış

Maddi olarak rahat ve genişseniz memorial ve acıbadem bir numara
Biraz daha kısıtlıysanız ama yine de durumunuz iyiyse koru hastanesi, hrs hastanesi
Eğer durumunuz iyi değil yine de özel olsun derseniz lokman hekim
Devlet istiyorum derseniz öncelik Atatürk hastanesi benim deneyimlerim

Ozelde gittigim doktorum normal dogum yanlisi.konustum kendisiyle ters bi durum olmadikca normal dogum yaptiriyorum hastalarima dedi.kendi odanizda sancinizi cekip normal yolla bebeginizi kucaginiza almanizi isterim dedi

Devletin tecrubesi tabiki de daha fazladir ama ben o devlet hastanesindeki ozensizlik ilgisizlik ve hastalari asagilama gibi tipik davranislarindan rahatsizlik duyuyorum anlatildikca.tek korkum da bu yonde oldugu icin ozele gidiyorum canim.

doktorlara bişey demedim ebeler bilgisiz. neyse bebek onun hastanede olmadığı gece zamanı gelirse napacakmış sor bence. diyelim doğuma yetişemedi saat gece 3 nolcakmış
Tabiki de bebek pat diye cikip gelmeyecek.son zamanlard surekli gorusup kontrole gidecegimiz icin kontrollu olur diye dusunuyorum bi bakima.zaten doktor hastaneye yakin oturuyor.hemen gelebilecegini dusunuyorum ve kendisi de oyle soyledi gecenin 3 u de olsa

Ozelde gittigim doktorum normal dogum yanlisi.konustum kendisiyle ters bi durum olmadikca normal dogum yaptiriyorum hastalarima dedi.kendi odanizda sancinizi cekip normal yolla bebeginizi kucaginiza almanizi isterim dedi
Yanlış anlamayın ama emin olun normal doğum yanlısı oldugundan.Sizde normal dogum istiyorsanız tabi..Çünkü ben özele gidip normal dogurmak istiyorum deyip dogurabilen 10 kisiden 1 kişi gördüm..Son dakika hep bir bahaneyle sezeryana yönlendiriliyor hastalar

Devletin tecrubesi tabiki de daha fazladir ama ben o devlet hastanesindeki ozensizlik ilgisizlik ve hastalari asagilama gibi tipik davranislarindan rahatsizlik duyuyorum anlatildikca.tek korkum da bu yonde oldugu icin ozele gidiyorum canim.
Ben ilk doğumu özelde yaptım ikinci olursa inşallah yine özelde yapıcam. Ben devlette doğum yapmak istemiyorum ama durumu olmayanlar olduğu için kötülemek istemiyorum ama pek olumlu değilim :)

Yakın bir arkadaşım etlik zübeyde hanımda doğum yaptı. Arkadasım olumsuz hıcbırseyden bahsetmedi. 3 kişilik odada kalıyordu. ziyarete gelenler de olunca oda kalabalıklıgı rahatsız edıcıydı bence.
Onun dısında memnun olmadıgı bır durum yoktu.2 bebegınıde orda dogurdu arkadasım.
Dışardan bi izlenim olarak soyleyım ben olsam ımkanım varsa devlet hastanesinde dogum yapmam. Gerçi özellerde durum nasıl bılmıyorum.
Aynı hastaneye muayene amaclu gıttıgımde bın pısman olmustum. bu onyargımıda paylasmak ıstedım.

ilk çocuğumda lokman hekim elif terziye gittim
normal dogum yaptım . doguma kendisi geldi. guzel bo dogum anim olarak kaldi. ikinci dogumumda da yine ona gitmeyi cok isterdim ama il disindaydik baska sehire tasindik ona ragmen ankaraya gelip onda olmak istedim ama kolundan amelyatliyidi hastanede yoktu.

Elif terziyi ben de cok duymustum akraba ve arkadaslarimdan.onlar da ozelden yanaydi hep.aklimi celmiyor degil yani

Devlette zorda kalmadikca sezaryen yapmıyorlar hamilelik sürecinde hem devlete hem özele gittim özelde yaptım ve sezaryen bir ebe olarak gördüğüm için korkumdan normal doğum yapamadım popo korkusu

Devlette zorda kalmadikca sezaryen yapmıyorlar hamilelik sürecinde hem devlete hem özele gittim özelde yaptım ve sezaryen bir ebe olarak gördüğüm için korkumdan normal doğum yapamadım popo korkusu
Ozelde nerde yaptiniz dogumunuzu acaba

Elif terziyi ben de cok duymustum akraba ve arkadaslarimdan.onlar da ozelden yanaydi hep.aklimi celmiyor degil yani
odalarda bir kisilik
biz sanci baslayinca gittik . odamiza gectik
esimle sanci.cektik . ama devlet hastanesinde o luks yok . erkek almiyorlar. dogumdan sonra da odamiza.gectik . esim kaldi benle ebeler de iyiydi simdi nasil bilemiyorum tabi. ama elif hoca iyiydi .hala da iyidir sanirim:) ankaraya gelecezgiz yakinda ben sirf ona.muayene olayim diye geliyorum:) cunku onun.dedigine guveniyorum.

Allah guzel anilarla hatirlayacginiz bi dogum versin. :)

Ben de normal dogumdan yanayim zaten.son dakikaya kadar ne olur bilinmez tabiki ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…