Tecrubeli annelerden yardim bekliyoruuum

Afyon da yaptım fuar Hastanesi 500 tl tabi orda eskiden çalıştığım için indirim yapıldı 4 gün kaldım ALLAH'IM kazası belası bebisini kucağına almak nasip etsin çok güzel bir duygu

normal.dogum mu sezaryen mi derseniz . kesinlikle normal derim ben devlet hastanesinde sezaryen oldum . ikisini de biliyorum kesinlikle normal dogum cok daha konforlu.
ama bu konularda doktoru dinlemenin ve guvenmenin dogru oldugunu cok sonraları anladım.

Amiiin insallah.Allah butun bebek bekleyen anne adaylarini tek nefeste kurtarsin saglikcakla kucaklarina almayi nasip etsin.benim bebegimi de insallah

Devlette sezaryene sicak bakmamalari guzel ama onda da dogum oncesi ve sonrasi bakim sikintili oluyor. Kuzenim yakin zamanda devlette yapti. Iceri 1 gun boyunca refakatci almadilar. Bebegi hemen ememedi ve bununla ilgili egitim de vermemisler. Hasta bakicilara hemsirelere "bebegimi emziremiyorum" dediginde "bosver emmezse emmesin" demisler. Zaten sonra cocuk sogudu mu ne yapti hastaneden cikinca da emmedi, kuzenimin sutu kacti hemen mamaya baslandi maalesef. Ortam da pek temiz degilmis ayrica pazar yeri gibi cok kalabalikmis. O tecrubeden sonra benim devlete gitmem mumkun degil.

Afyon da yaptım fuar Hastanesi 500 tl tabi orda eskiden çalıştığım için indirim yapıldı 4 gün kaldım ALLAH'IM kazası belası bebisini kucağına almak nasip etsin çok güzel bir duygu
Amiin insallah Allah razi olsun

devlette ebelerin bir kismi hastalari insan olarak.gormuyor zaten . o yuzden o sıkıntıli zamanda ozel daha iyi.

Ay
Aynen ben de bunlarin olmasindan korkuyorum. Nerde dogum yapti kuzeniniz ankarada mi?

Ben devlet hastanesını tercıh etmıyorum
Hastaya olan davranıslardan dolayı ozellıkle ayrıca mesaı saatı dısında baska bır doktor dogurtursa kısmı bende hıc aydınlanmıyor.

Normal doğum için biraz zor sezaryen olan biri normal doğum için aradan zaman geçsin derlerlerse de olmuyo iç zar yırtılma olasılığı yüksek olduğu için Dr pek onermiyor

Bende iki doğumumuda etlik zübeyde hanım da yaptım gayet memnun kaldım.
Ama yinede tercih sizin.

Ben nedense özel hastane taraftarıyım ama bilinen bir özel hastane olmalı.temizlik açısından daha uygun geliyor neden bilmem ama çok iyi devlet hastaneleride var.ben doğum konusunda hastaneden çok doğumu yaptıracak tecrübeli doktora doğru karar verilmesi taraftarıyım.hayırlı doğumlar dilerim..

Kanuni de doğum yaptım çok memnunum. Bebek öyle hemen gelmez. Doğum sancısı öyle başka şeyle karışacak gibi değil. Sabah 8 de suyum geldi gece yarısından sonra normal olmayınca sezeryana alındım. O su da mübarek bitmiyor kolay kolay onu anladım. Panik yapma yeter. Suyun falan gelirse ilk. Bebeginin bezlerinden birtane al koy hastaneye kadar tutuyor. Ben öyle yaptım

Kanuni derken hic duymadim oyle bi hastane tam anlayamadim kusura bakmayin

Küçükçekmece kanunu sultan süleyman hastanesi. Eski bakırköy kadın doğum hastanesi. Burası yeni yapıldı. İmkanları çok yüksek. Herhangi bir hastanede çocuğuk veya annede sorun olunca bile bu hastaneye sevk ediliyor. Üst komşum da orda yaptı. Aslında orda değil. Hastane yoğun olduğu için bir özel hastaneye sevk edildi. 5 kuruş vermeden doğum yaptı. Eski bakırköy kadın doğum ile karsilastirilamaz yeni olduğu için çok temiz. Odalar iki kişilik. Doktorlar çok iyi.

Bu arada narkozun etkisinden bile çıkmadan ben bebek yanıma geldi. Normal doğumda bebek annenin kucağında odaya geliyor. Hem anne için doktor geliyor hem bebek doktoru günlük gelip kontrol ediyor. Hemşireler çok ilgili. Bizim afacan her ağladığında odaya gelip emzir dediler. Ben tabi ilk çocuk şimdi emdi dediysem de hep emmesi gerektiğini söylediler. Emmeyen bebeğe hemen kan şekeri ölçümü yapılıyor. Hemşireler ilk tuvaletini yapti mi diye gelip soruyor. Hastaneden taburcu olmadan emzirme ve bebek bakımı ile ilgili taburcu olacak tüm hastalar bir odaya toplanıp eğitim veriliyor. Emzirme sıklığı hijyen göğüs çatlağı için ne yapmalı. Emmeyen bebeğe ne yapmalı vs vs gibi. Bana çok iyi geldi bu bilgiler

Senle beraberiz neredeyse hamişdaşım ben muayenelere şuan özel bir hastaneye gidiyorum ama memnun değilim sadece mecburum bir çocuğum daha olduğu için orası yakın geliyor doğumum belli değil ama devlette yapmayacağım en net olan şey sebebi hem temiz olmaması birçok yerin hemde normal doğumda insanın canını çıkarmaları özel biryerde yapacağım ama yeri belli değil son ay netleştireceğiz devlet rutin testler için iyi oluyor sadece eğer normal düşünüyor isen devlet olayını iyi duşun yıpranırsın doğurana kadar

Istanbulda oldugu icin duymadim demek ki.ben ankarada yasiyorum.yine de fikirleriniz ve tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim

Kesinlikle ozel bir hastanede dogum yapmis ve cevremde devlet hastanesinde dogum yapmis arkadaslardan dinlemis biri olarak ozel diyorum.

Nerede yenidoğan yoğun bakım varsa orada yapın

Özel doktorumuzun söyledikleri kulağa hoş geliyor da kötü bir şey olursa müdahale güçleri ne onu araştırın

Arkadaşım ilk doğumunu gazi üni de yaptı îkinciyi zekai Tahir Burak ta vip yaptı özel oda farkı verip ikinciden daha memnun kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…