- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Rica ederim. 1.5 saat iyi süre:) sling ve kanguru benim elim ayağım. Allah razı olsun bulandan:)Cevabınız için teşekkür ederim. Bu şekilde uyanması bir sorunu mu var dedirtmişti bana ama dediğiniz gibi Zaten emerken uyuyor bazen ve hiç ememiyor sonra da 1,5 saatte uyanıyor demekki acıkıyor internetten araştırayım dediğinizi ilk kez duyuyorum nasıl bir şeyse işe yarayacaksa alırım tabi bende mutlaka teşekkür ederim cevabınız için tekrardan
En başlarda öyle lekeler vardı sütüm yoktu. Şuan bende tedirginim hatta günde birkaç kez mama öı versem diyorum doktorumuzla konuşacağım tedirginim bende.cevabınız için teşekkür ederimmmYani bi anormallik oldugunu dusunmuyorum. Ama doymuyor olabilir bezini takip edin doymayan brbeklerin idrarlarinda turuncu lekeler oluyor bezinde bilginiz olsun.
Bebeğim şuan 32 günlük kan şekeri düşer mi yine de . Gerçi benim bebeğim Zaten kurulmuş saat gibiUyanması normal canım hatta şöyle ki 2saat geçtiği halde uyanmiyorsa sizin uyandırıp emzirmenin lazım ki bebeğinizin kan şekeri düşmesin. Bebeğiniz büyüdükçe normal düzene dönecektir ama biraz sabır lazim
kisa zaman icinde kontrole gideceksinizdir zaten orda kilo alimindan belli olur. Ben ilk donem mama vermeyecegim diye direndigim icin cocugum sarilik oldu cunku sutum yetmedi ama ben bu mamaya cocuga buyuk kotuluk yapiyormus gibi goren toplum baskısıyla hep mama vermeyi reddettim ve cocugum 3 gun yogun bakimda yatti. Sonrasinda da neler yaptıysam sütumu cocugumu doyurmaya yetirecek kadar cogaltamadim. Yani bu bunye meselesi benim sutum cok azdi ve yetmiyordu. Toplumsal baski olmasa bunu belki cocugum hastanelik olmadan kabul edebilirdim.En başlarda öyle lekeler vardı sütüm yoktu. Şuan bende tedirginim hatta günde birkaç kez mama öı versem diyorum doktorumuzla konuşacağım tedirginim bende.cevabınız için teşekkür ederimmm
Amin cümlemizin evlatlarına bizimkilere de inşallah hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin Rabbim. İnşallah bizim de düzene girer 40 dan sonra değişir diyorlar bende korkuyorum ya daha fena olursa diyeAllah evladınıza hayırlı uzun ömürler versin öncelikle.zamanşa değişir ve düzene girer biz 40 gün ne çektik ah gece uyumadık gündüz az biraz uyudu sonra bi tık düzeldi şimdi 15 aylık gece hala birkaç kez emmek için uyanıyor gani zamanla değişiyor uyku düzenleri bi iyi oluyor bi kötü oturur bir iki aya
Çok doğru söylüyorsunuz insanlardaki bu sanki sen kötüymüşsün gibi davranmaları beni sinir ediyor. Daha iyi uyuyacağını düşünüyorum sanki doymuyor ondan uyumuyor gibi geliyor bakalım doktorla konuşayım kilo alımı iyi olsa bile denesem mi yine de acaba daha rahat uyur mu belki süt sulu geliyor sağdım baktım öyle insanların dediği gibi yağlı değil sütüm su gibikisa zaman icinde kontrole gideceksinizdir zaten orda kilo alimindan belli olur. Ben ilk donem mama vermeyecegim diye direndigim icin cocugum sarilik oldu cunku sutum yetmedi ama ben bu mamaya cocuga buyuk kotuluk yapiyormus gibi goren toplum baskısıyla hep mama vermeyi reddettim ve cocugum 3 gun yogun bakimda yatti. Sonrasinda da neler yaptıysam sütumu cocugumu doyurmaya yetirecek kadar cogaltamadim. Yani bu bunye meselesi benim sutum cok azdi ve yetmiyordu. Toplumsal baski olmasa bunu belki cocugum hastanelik olmadan kabul edebilirdim.
Yaa öyle mi o zaman ben uyandırayım doktorumuza danışayım ben bunu mutlakaTabi ki düşer ben doğum yaptığımda doktorum söylemişti ve ben her iki saatte bir uyandırıp emzirirdim. Ama bu çok uzun sürmez merak etmeyin
Amin cümlemizin evlatlarına bizimkilere de inşallah hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin Rabbim. İnşallah bizim de düzene girer 40 dan sonra değişir diyorlar bende korkuyorum ya daha fena olursa diyebir şey daha sorsam size sorun olur mu acaba bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz benimkisi küçük diye mi yoksa insanların dediği gibi alıştı mı ki kucakta uyuyor sallaya sallaya sonrası endişeye düşürüyor beni
Sütün su gibiyse hiç zorlama o zaman cunku benimki de oyleydi. Zamanla yaglanacak sunu ye bunu ye dediler ama alakasi yok. Bence gunde 2 ogun mama verebilirsin bir oglen bir de gece yatmadan once. Uyutmaya gelince bana sormamisiniz ama ben de cvplayim emen bebek zaten her kosulda kucakta uyuyor bence. Ama size tavsiyem eger emip dalmiyorsa uykuya yatagina koyup sadece pispis diye hafif hafif poposuna vurun. Eger kucakta sallamaya alisirsa hep o ritmi ister ve bebek buyuyup kilo alinca artik sizin icin iskenceye doner bu durum boyun ağrısından kurtulamazsiniz. Ama sakin o kokuna alistirma diyenlere kulak asma varsin kokuna doysun o minik yurek.Çok doğru söylüyorsunuz insanlardaki bu sanki sen kötüymüşsün gibi davranmaları beni sinir ediyor. Daha iyi uyuyacağını düşünüyorum sanki doymuyor ondan uyumuyor gibi geliyor bakalım doktorla konuşayım kilo alımı iyi olsa bile denesem mi yine de acaba daha rahat uyur mu belki süt sulu geliyor sağdım baktım öyle insanların dediği gibi yağlı değil sütüm su gibi
Aslında o şekilde uyutmayı denedim çok ben yanı emerken uyumuyor sonra yatağa ama gözlerini bir açıyor bağır Allah bağır sonra bu kadar zamanda alıştı mı sizce şuan 33 günlük olduk kucağımda çok rahat ama koyşunca uyanıyor bağırıyor birde bebeğim hiç uyumamış gibi uyanıyor tam açık gözler mesela uyanmaya çalışma evresi yokSütün su gibiyse hiç zorlama o zaman cunku benimki de oyleydi. Zamanla yaglanacak sunu ye bunu ye dediler ama alakasi yok. Bence gunde 2 ogun mama verebilirsin bir oglen bir de gece yatmadan once. Uyutmaya gelince bana sormamisiniz ama ben de cvplayim emen bebek zaten her kosulda kucakta uyuyor bence. Ama size tavsiyem eger emip dalmiyorsa uykuya yatagina koyup sadece pispis diye hafif hafif poposuna vurun. Eger kucakta sallamaya alisirsa hep o ritmi ister ve bebek buyuyup kilo alinca artik sizin icin iskenceye doner bu durum boyun ağrısından kurtulamazsiniz. Ama sakin o kokuna alistirma diyenlere kulak asma varsin kokuna doysun o minik yurek.
Ya 33 günlük şuan bebeğim alışmış mıdor acaba yanı kucağıma alıyorum sallıyorum yatağa koyuyorum eğer dalmadıysa ağlıyor çok daldıysa uyuyor siz şuan nasıl uyutuyorsunuz yanı pış pışı kucağınızda mı yapıyorsunuzİlk günlerde beşikte sağlamaya alıştı daha sonra ben emzik verdim öyle alıştırdım yerine yatırıyordum ağzına da emzik öyle uyutuyordum ama sonra babamız kucakta uyutmaya alıştırdı tavsiyem şakın sallama ya da kucağa alıştırmayın öyle der çünkü yerine yatırın ağlayınca alın iki pış pış yerine tekrar
Ya 33 günlük şuan bebeğim alışmış mıdor acaba yanı kucağıma alıyorum sallıyorum yatağa koyuyorum eğer dalmadıysa ağlıyor çok daldıysa uyuyor siz şuan nasıl uyutuyorsunuz yanı pış pışı kucağınızda mı yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?