Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Tecrubeli arkadaslar acilll yardiminiza ihtiyacim var

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Buglemim7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
1
0
1
32
Yaklasik iki yil once saclarima ombre yaptirdim. Saclarim yandi lastik gibi uzayip uclarindan koptu. Biraz yogunlugu azaldi tabii.. bide toparlamak icin boncuk kaynak yaptirdim 2-3 ay kadar kullandim ve agriya kasintiya dayamamayip cikardim. Cikardigimda o kadar cok agladim ki eski saclarimin ceyregi kadar sacim kalmisti.. bir yil kadardir bakim yaglari kullaniyorum ısıtıcılardan uzak duruyorum. Simdi ise cok cansiz saclarim var ve surekli dokuluyo dus almaya bile korkar durumdayim. Lutfen ayni durumda olan arkadaslar saclarinizi nasil toparladiginizi benimle paylasin cok kotuyum cunki saclarim herseyimdi

İki yıl önce yaptırdığın işlemin etkisi bu kadar uzun sürmez, doktora gidip kan tahlili yaptır muhtemelen vitamin eksikliğin var. Buradan gelecek sonuca göre yönlendirme yaparız, üzülme.

Canım bende aynı durumdayım güzelim saçlarım koptu ve mahvoldu o kadar gür olan saçlarım artık yok gibi daha sonra kaynak taktırmıştı düşündüm ve taktırdım ertesi gün dayanamayıp çıkardım ve onları çıtçıta çevirdim bu süreçte saçımı hiç bir şekilde düzleştirici vb. Birşey kullanmadım öncelikle kozmetiklerden aldığın yağlar doğal yapılan yöntemler kadar işe yaramıyor. Ben şu anda yumurta bal ve zeytinyağını karıştırıp kullanıyorum iki saat bekletip yıkıyorum saçlarım daha iyi oluyo eskisine göre ve uzaması biraz daha iyi oluyo çünkü saçın vitamine ihtiyacı var şu anda çıtçıtları kullanıyorum. Tabiki hemen uzamasını ve hemen düzelmesini bekleme benimde kabullenmem çok zor oldu :(

Yaklasik iki yil once saclarima ombre yaptirdim. Saclarim yandi lastik gibi uzayip uclarindan koptu. Biraz yogunlugu azaldi tabii.. bide toparlamak icin boncuk kaynak yaptirdim 2-3 ay kadar kullandim ve agriya kasintiya dayamamayip cikardim. Cikardigimda o kadar cok agladim ki eski saclarimin ceyregi kadar sacim kalmisti.. bir yil kadardir bakim yaglari kullaniyorum ısıtıcılardan uzak duruyorum. Simdi ise cok cansiz saclarim var ve surekli dokuluyo dus almaya bile korkar durumdayim. Lutfen ayni durumda olan arkadaslar saclarinizi nasil toparladiginizi benimle paylasin cok kotuyum cunki saclarim herseyimdi
Canim ben Mehmet Akgün e gidip görüştüm prp yi onerdi ve suan iyi gidiyoruz dokulmeler durdu guclenmeler var ve sac uclarmda hareketlenmelerim var dene bi istersen

Back
X