canım içinde çok kaldıysa sadece 1 kez dene aşılamayı çünkü başarı şansı çok düşük ben 2 kez yaptırdım birsürüde para tüpe harcasaydım keşke o parayı diyorum bende rapor alamıyorum yaşımdan dolayı
canım aşılamayı sırf tüp bbebek için deneyeceksen anladığım kadarı ile tüpün biri kapalı bence aşılama için özellere vs gitme.yani fazla masraf yapma .. devlet hastanesinde yaptır.. aşılama ile normal ilişki de hamile kalma şansı aynı zaten canım.hem sonra aşılamayı yaptırtığın hastaneden raporunuda çıkarırsın..ben 5 kez aşılama yaptırdım hiçbiri tutmadı.. tüp bebek ilkinde tuttu canım..bebeklerimi 5 aylıkken kaybettim ama...Arkadaslar merhaba
Ben iki kez düşük yaptım
kurtajda tüpümün biri kapanmış enfeksiyondan
14 aydır denıyoruz malesef bebeğimiz olmuyor
artık tedaviye başlayacagız kafam cok cok cok karısık
biz 2 yıllık evliyız sanırım tup bebek ıcın 3 yıl gerekıyormus bırde 2 kez asılama gerekıyormus yanı devlet destegınden yararlanamıyorum galıba
direk tüp bebek yaptırsak dıyoruz cunku asılama sansı dusukmus tupun bırı olmadıgı ıcın
ya tutmazsa o kadar masraf bosa gıdecek
asılamayıda sırf rapor ıcın ıstıyorum ama rapor cıkartabılırmıyız bu sartlarda yanı 3 yıl dolmadan onuda bılmıyorum
tecrubelı arkadaslar yardımcı olabılırsenız cok sevınırım ne yapmalıyız
artık dusunmek ıstemıyorum bı yerlerden baslamak ıstıyorum cok bunladım
yanlıs kararda vermek ıstemıyorum
sımıden tesekkur ederım
canım daha önce 2 kez hamile kaldığına göre demek ki doğal yollardan hamile kalabiliyorsun. eşinin durumuna da bakıldı mı? biliyorsun sperm kalitesi düşükse gebelik oluşsa bile düşüklere neden oluyor. 2 kez aşılama yaptırmaktansa bence tüp bebek yaptır. aşılama da tüp bebekten çok farklı değil işlem olarak, ama tüp bebekte şans çok daha yüksek. ama önce eşinin durumunu ve senin durumunu tespit edebilmen için başarılı ve kabul gören özellikle büyük şehirlerdeki tüp bebek merkezlerinden birine başvurman. tüplerin tıkalı olması, tüp bebek tedavisinde bir sorun değil bildiğim kadarıyla... allah yardımcın olsun canım, umarım yardımcı olabildim...
ben aşılamada battım 850 ytl aşılama parası 200 muayene gonalf 4 kutu 1200 de o yani tam tüp bebek parası bide 2 kez yaptırdım çok pişmanım gerçi tutanda varmış kesinlikle özelde yaptırma
canım aşılamayı sırf tüp bbebek için deneyeceksen anladığım kadarı ile tüpün biri kapalı bence aşılama için özellere vs gitme.yani fazla masraf yapma .. devlet hastanesinde yaptır.. aşılama ile normal ilişki de hamile kalma şansı aynı zaten canım.hem sonra aşılamayı yaptırtığın hastaneden raporunuda çıkarırsın..ben 5 kez aşılama yaptırdım hiçbiri tutmadı.. tüp bebek ilkinde tuttu canım..bebeklerimi 5 aylıkken kaybettim ama...
artvınlı arkadasım yazısmıstık hatırlamayabılırsın hanı capayla ılgılı bıseyler sormustumda sende telefon numarası bulmustun bana
canım kurtajda kapanmıstır dedı dr cunku hıcbır sorunum yoktu benım ıkısınede ılk denemelerımde kalmıstım
daha bız 2 yılı yenı doldurduk asılama yapsakta herhalde zaman dolmaz degılmı ? hay Allah
aslında benımde aklımda memorıal var ama bı taraftanda asılama deneyelım ya kalırsam dıyorum
yasım 30 canım
hatırladım canım.sen düşükler için test yaptırdınmı verdiğim no işine yaradımı.canım bence vakit kaybetme kafana yatan bir hast.tüp bebek tedavisine başla.hem paranı hem zamanını harcamamış olursun.ben hiç aşılama yaptırmadım direk tüp yaptırdım ,aşılama şansını bilmiyorum,o konuda yardımcı olamam malesef.tedavi süreci sıkıntılı canım birde yanlış yerde ve aşamada ilerleyince dahada sıkıntılı oluyor.bence sen eşini al karşına eğrisini doğrusunu konuş biran önce yoluna bak hakkınd ahayırlısı canım.
ipekcim topiğini yeni gördüm,mesajları tek tek okurken ben de sana Medikal Parkı t avsiye edecektim.
Ben de pko teşhisi ile yaklaşık 1,5 yıldır hamile kalamıyordum.Eşimde belirgin bir sorun yoktu.Bize doktorumuz aşılama tavsiye etmişti fakat biz baktık ki bir arkadaşın da çok güzel ve ayrıntılı yazdığı gibi ialacıydı tedavisiydi yine tüple aşağı yukarı aynı oluyor.Biz de hemen tüp istedik.Elhamdülillah şuan gördüğün gibi ikiz hamileyim.Darısı başına canım.Yanlız tedaviye karar verdiğin andan itibaren umudunu,ümidini ve iyi niyetlerini hiç kaybetmeyeceksin.Stress en büyük düşmenın,hem de luan dan itibaren.
Velhasılı bence hastanende ve doktorunda devam et,hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm
iipekk;canım ben son düşükten sonra ara vermeye karar verdim.gerçi 5 ay geçti ama eşim daha erken kendini toparlaman lazım diyor.bende sözünü dinlaeyip bekliyorum mecburen.tedaviye başladığım zaman tekrar hale hanımı düşünüyorum ben hast.çok memnun kaldım.inşallah sende hast.ve dr.memnun kalırsın.
evet canım yakalandımopuyorumnanaktanyakaladıııımdelikafadulden,canım sanırım serdar beyin sitesinde soru yazan sensinkaydirigubbakcemile3Serdar Bey iyi bir doktor ve okuduğun üzere S.G.K konusunda da yardımcı oluyor.Kendisi bana da önce aşılama tavsiye etmişti ama biz direk tüp istemiştik.Kısmet oldu.
Hakkınd ahayırlısı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?