Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günde bir avuç kadar antep fıstığı ye canım...sanıyorum çinko bakımından zengin olduğu için tutunmayı kolaylaştırıyormuş...bunun dışında herşey nasip aslında.rabbim inşaallah senin içinde hayırlı sağlıklı güzel bi bebiş nasip etmiştir ve burdan bize güzel güzel haberler veririsin...
aşkolsun arkadaşlar yaa önerebileceğiniz hiç bişe yokmuuu
ecrin tedavin hayırlı olsun...
bencede en önemlisi rahat olmak ve sitres yapmamak..ilk tedavimde rahat değildim sitresliydimde sonuç alamadım..ama 2.tedavimde kafam hep rahattı...sende rahat ol canım...
bende bol bol kivi yemiştin.taze sıkılmış meyve suyu içmiştim havuç suyuda sıkıp içmiştim..ananas konusunda ise hemşire bana çok yeme demişti haftada 1 kez 1 dilim ye demişti bende öle yapmıştım..çok yemekde düşüğe yol açıyor diye duymuştum dr.una sor bence....
bu arada ben 12 gün boyunca genelde yatmıştım.sadece ihtiyaçlarım için kalkmıştım..evdende dışarı çıkmamıştım..yanımdada kalan vardı..[
teşekkür edrim cnm.
ya şu yatışı ne yapıcam bilmiyorumm kimi 3 gün den sonra yatma diyor kan gidişi zor olurmuşş bak sende şimdi 12 gün yattım diyosunnn insan ne yapacağını şaşırıyorr benim doktoruma görede 2 gün yatmak yeterlii rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn.