- 7 Aralık 2021
- 8
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi gamzelii31
-
Çok düşük 0.1Kızlar benim adetim 14 gün var ama ben kasık ve bel ağrısı çok çekiyorum 2 yıllık evliyim çok çabaladım acaba olmuşmudur pazar günü gidip kan verdim hcg 0.100 çıktı hamilelik riskin var 2 3 gün sonra tekrar gel kan ver dedi kasığım ve belim çok agrıyor adet sancısı gibi sancım var ama daha adet olmama da var yüzüm sivilcelendi tecrübeli kardeşlerim bi yardımcı olurmusunuz lütfen
En sonki adet dönemim 23-26 aralık hiç şaşmaz günleri yumurtlamamda bu hafta 4 5 aralık günlerde oldu yumurtlamam ben ağrıyı yeni çekmiyorum yumurtlamadan çok önce başladıAdetine 14 gün varken çıkmaz. Yumurtan ne zaman çatladı
0.100 çıkınca direk gebelik yok denilir riskin var bana değişik geldiKızlar benim adetim 14 gün var ama ben kasık ve bel ağrısı çok çekiyorum 2 yıllık evliyim çok çabaladım acaba olmuşmudur pazar günü gidip kan verdim hcg 0.100 çıktı hamilelik riskin var 2 3 gün sonra tekrar gel kan ver dedi kasığım ve belim çok agrıyor adet sancısı gibi sancım var ama daha adet olmama da var yüzüm sivilcelendi tecrübeli kardeşlerim bi yardımcı olurmusunuz lütfen
3 4 gün kasık ağrısından kötü oldum acile gittim orada herseye bi bakın dedim o ara ağrı hafiflesin diye serum taktı kesilmedi hatta. Çıktım sordum gebe değilsin ama hamilelik şüphen var küçükse çıkmaz bi kaç gün geçsin öyle gel dedi0.100 çıkınca direk gebelik yok denilir riskin var bana değişik geldi
tabiki çok erken beklemelisin.
Korkutmak istemem ama bel ve kasık ağrısı çok şiddetliyse kist tarzı bişey de olabilir3 4 gün kasık ağrısından kötü oldum acile gittim orada herseye bi bakın dedim o ara ağrı hafiflesin diye serum taktı kesilmedi hatta. Çıktım sordum gebe değilsin ama hamilelik şüphen var küçükse çıkmaz bi kaç gün geçsin öyle gel dedi
Evet sizce bugün gidip kan vereyimmi suan varsa bile 14 günlük felandır hani eğer bebek değilse en azından bi ağrı kesici içerim doktor sadece parol dedi onu bile içmiyorum korkuyorum zarar veririm diyeCanım benim de sivilcelenme, kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı baya şiddetliydi kist zannedip doktora gittim hamileymişim. Ama sen daha 4-5 aralıkta yumurtlamışsın çok yeni en az 10 gün beklemelisin test yapmak için
Enfeksiyonu çok yaşadım sivilcelenme bel ağrısı yapmadı bana bu kadarYumurtlamanız 4 5 aralıkta olduysa çok çok erken 17 18 aralıktan önce çıkmaz varsa bile hamilelik. Siz enfeksiyon olmuş olabilirsiniz.
Enfeksiyondan üşütmeden adet döneminden yada ters bir hareketten beliniz ağrıyabilir, sivilcelenme de herşeyden olur, denk gelmiştirEnfeksiyonu çok yaşadım sivilcelenme bel ağrısı yapmadı bana bu kadar
Evet sizce bugün gidip kan vereyimmi suan varsa bile 14 günlük felandır hani eğer bebek değilse en azından bi ağrı kesici içerim doktor sadece parol dedi onu bile içmiyorum korkuyorum zarar veririm diye
Sabah ilk işim kan vermek olucak dua edin kızlar çok istiyorum anne olmayı bu seferde hayal kırıklığı yaşamam inşallah14 günlükse kanda çıkabilir bence verin içiniz rahatlasın
Çok çok erken. Daha yumurtlamanız yeni olmuş. Sanmıyorum kanda çıkacağını. En az 28.gunden sonra çıkıyor kanda. Bence bekleyin bir süre daha. Hatta bu süreyi değerlendirin eşinizle. Belki ovulasyonunuz gecikmistir. Çok stres de sivilce vs yapar. Kadın doğuma gidin bir ultrasonla baktırın. Kızların dedigi gibi kist, enfeksiyon vs de olabilir. Mevsim geçişi de etkiliyor.Sabah ilk işim kan vermek olucak dua edin kızlar çok istiyorum anne olmayı bu seferde hayal kırıklığı yaşamam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?