Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen :(

gamzelii31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2021
8
2
1
27
Kızlar benim adetim 14 gün var ama ben kasık ve bel ağrısı çok çekiyorum 2 yıllık evliyim çok çabaladım acaba olmuşmudur pazar günü gidip kan verdim hcg 0.100 çıktı hamilelik riskin var 2 3 gün sonra tekrar gel kan ver dedi kasığım ve belim çok agrıyor adet sancısı gibi sancım var ama daha adet olmama da var yüzüm sivilcelendi tecrübeli kardeşlerim bi yardımcı olurmusunuz lütfen 😔

Kızlar benim adetim 14 gün var ama ben kasık ve bel ağrısı çok çekiyorum 2 yıllık evliyim çok çabaladım acaba olmuşmudur pazar günü gidip kan verdim hcg 0.100 çıktı hamilelik riskin var 2 3 gün sonra tekrar gel kan ver dedi kasığım ve belim çok agrıyor adet sancısı gibi sancım var ama daha adet olmama da var yüzüm sivilcelendi tecrübeli kardeşlerim bi yardımcı olurmusunuz lütfen 😔
Çok düşük 0.1
Hem daha çok varmış adetine
Belli olmaz ki simdiden

0.100 çıkınca direk gebelik yok denilir riskin var bana değişik geldi
tabiki çok erken beklemelisin.

0.100 çıkınca direk gebelik yok denilir riskin var bana değişik geldi
tabiki çok erken beklemelisin.
3 4 gün kasık ağrısından kötü oldum acile gittim orada herseye bi bakın dedim o ara ağrı hafiflesin diye serum taktı kesilmedi hatta. Çıktım sordum gebe değilsin ama hamilelik şüphen var küçükse çıkmaz bi kaç gün geçsin öyle gel dedi

3 4 gün kasık ağrısından kötü oldum acile gittim orada herseye bi bakın dedim o ara ağrı hafiflesin diye serum taktı kesilmedi hatta. Çıktım sordum gebe değilsin ama hamilelik şüphen var küçükse çıkmaz bi kaç gün geçsin öyle gel dedi
Korkutmak istemem ama bel ve kasık ağrısı çok şiddetliyse kist tarzı bişey de olabilir

Canım benim de sivilcelenme, kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı baya şiddetliydi kist zannedip doktora gittim hamileymişim. Ama sen daha 4-5 aralıkta yumurtlamışsın çok yeni en az 10 gün beklemelisin test yapmak için

Canım benim de sivilcelenme, kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı baya şiddetliydi kist zannedip doktora gittim hamileymişim. Ama sen daha 4-5 aralıkta yumurtlamışsın çok yeni en az 10 gün beklemelisin test yapmak için
Evet sizce bugün gidip kan vereyimmi suan varsa bile 14 günlük felandır hani eğer bebek değilse en azından bi ağrı kesici içerim doktor sadece parol dedi onu bile içmiyorum korkuyorum zarar veririm diye

Yumurtlamanız 4 5 aralıkta olduysa çok çok erken 17 18 aralıktan önce çıkmaz varsa bile hamilelik. Siz enfeksiyon olmuş olabilirsiniz.

Enfeksiyonu çok yaşadım sivilcelenme bel ağrısı yapmadı bana bu kadar
Enfeksiyondan üşütmeden adet döneminden yada ters bir hareketten beliniz ağrıyabilir, sivilcelenme de herşeyden olur, denk gelmiştir
Adetiniz gecikirse test yaptırın, ozamana kadar bekleyin, böyle git geller bazen yersiz ümitlenmelere hayal kırıklıklarına neden oluyor, gereksiz stres….biraz sabredin

14 günlükse kanda çıkabilir bence verin içiniz rahatlasın
Evet sizce bugün gidip kan vereyimmi suan varsa bile 14 günlük felandır hani eğer bebek değilse en azından bi ağrı kesici içerim doktor sadece parol dedi onu bile içmiyorum korkuyorum zarar veririm diye

Arkadaşlar bugün akşam test yaptım adetime 2 gün var ilk baş çizgi göründü sonra kayboldu sizde öyle olup hamile olan var mi

Eklentiler

• IMG20211207220310.webp
    IMG20211207220310.webp
    8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG20211207220341.webp
    IMG20211207220341.webp
    103,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG20211207222908.webp
    IMG20211207222908.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 33
Sabah ilk işim kan vermek olucak dua edin kızlar çok istiyorum anne olmayı bu seferde hayal kırıklığı yaşamam inşallah🥺
Çok çok erken. Daha yumurtlamanız yeni olmuş. Sanmıyorum kanda çıkacağını. En az 28.gunden sonra çıkıyor kanda. Bence bekleyin bir süre daha. Hatta bu süreyi değerlendirin eşinizle. Belki ovulasyonunuz gecikmistir. Çok stres de sivilce vs yapar. Kadın doğuma gidin bir ultrasonla baktırın. Kızların dedigi gibi kist, enfeksiyon vs de olabilir. Mevsim geçişi de etkiliyor.

Bir sey sormak ıstıyorum kızlar bende ama gebelik düşünmüyorum bunu da belirteyim 😊 7 kasımda ılıskı oldu. İlişkiden önceki adetim 28 ekimde oldu. Sonra 23-24 kasımda sanırım adet oldum ama şüphelendim aslında 23ünün aksamı kahve lekeler geldı sanırım gece kırmızıya dondu sbaah uyandığımda kıpkırmızı yedı yanı canlı kırmızı idi. Ikı gün böyle canlı kırmızı yogunluk normal gibiydi ve pıhtılıydı üçüncü gün ile besinci gün arası azalma yasadım baya gebelik istemediğim İcin heralde süphelendim yerlesme kanamasından garibime gitti azalması daha öncekiler ne zaman azalırdı hatırlayamadım. Sonra kanama bitti beş gün sonra 3 aralıkta kan testım negatıf cıktı. Emin olmak İcin dört gün sonra yani 7 aralıkta tekrar kan testı yaptırdım o da negatıf 1.20 cıktı. Tam ılıskının 1. Ayıydı ve ılıskı oncesi adetle 41 gün eger gebelık olsaydı cıkardı değil mi kızlar? Az önce bu sıtedde Bı kaç sene once ki forumları okudum adet gecıkmesınden 15 gün sonra bıle kanda negatıf gorüp 20. Günde pozitif goren var korkuttular acıkcası bu kadar gec döllenme nasıl olur dedım 🤔 bende olsaydı cıkardı heralde bu kadara en azından o kanamadan sonra yaptırdığım ıcın testler cıkmasın gerekırdı

Back
X