• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli arkadaşlar yardimmmmm

Amin insallah heoimize nasip etsin allah. Ben doğal bal kullanmıştım yani o vardı elimde. Marketteki ballardan değildi. Ama markettekilerde olur bence neden olmasın güvenilir bir marka olduktan sonra. Ekstra bir şey yapmadım çünkü uyarmışlardı bitki çayları vs kullanma kesinlikle diye. İlaçları iğneleri saatlerine dikkat ederek kullandım. Ve o süreç boyunca paketli gıda tüketmedim. Yumurta toplama gününe kadar her şey güzeldi bir sıkıntı çıkmadı. Şimdi de zaten transferi bekliyorum, sonucları o zaman gorucez
Merhaba acaba tup bebegi nerede yaptiriyorsun ve ucret olarak ne kadar tutuyor

Me
Merhaba acaba tup bebegi nerede yaptiriyorsun ve ucret olarak ne kadar tutuyor
Merhaba. Eskisehir acıbadem de yaptırıyorum. Ilaclar hariç 9000 kusur hastane ye verdim. Tabi sonradan bi de mikroçip ve embriyoskop kullandık onlar icim ayrı ücret ödedim. Ilaclar da kaç tuttu hesaplamadık. Aşılamadan kalan iğneler vardı onları kullandık. Bir de eczacimiz sağolsun fiyat konusunda çok çok yardımcı oldu. Tup bebek raporu çıkartabilirsen ilaçların bir kısmını ve hastane ücretinin bir kısmını devlet karşılıyor.

Back