tecrübeli arkadaşlardan akıl istiyorum

Lazeri o bölgelerde yapıyorlar maddi durumunuz musaitse yaptirin derim.. Hem daha iyi hissedersiniz..

Erkekten erkeğe değişir tabi bu durum bazilari kadınlardan çok dikkat ettiği gerçek...

Kıl,tüy kadar iğrenç bir şey yok.Erkekler de kadınlar da bunu dert ediyor.Ama siz zaten lazer yaptırıyormuşsunuz,yakında kurtulursunuz büyük oranda.Dediğiniz bölgelere de sir ağda öneririm.Komple kurtulmak istiyorsanız o bölgelerde de lazer uygulanıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu yazıyı aslında birbirinize olan sıcaklıktan cesaret bulup yazıyorum çünkü bu sıkıntıyı kimseye anlatamadım sıkıntı da denir mi bilmiyorum yakında evleneceğim aslında beyaz tenliym fazla tüylü olduğum da söylenemez ama şimdi ensem sırtım belimdeki tüyleri sorun ediyorum:26::5: normalde bakınca belli olmuyo ama hele beyaz ışıkta yakından belli zaten lazer epilasyon a başladm koltuk altı bacak ama merak ettiğim erkekler bu tür yerlerdeki tüyleri sorun ederler mi yeni katıldım aranıza cvplarsanız sevinirim şimdiden tşkler

beyaz tenliysen tüylerinin de rengi açıktır.. sen de demişsin zaten sadece ışıkta belli oluyor diye. sanırım çok çok ince olan tüylerden bahsediyorsun.. bence çok büyük bi sorun teşkil edecek bi durum yok ama tabi erkekten erkeğe değişir belki seninki için sorun olur bilinmez.. aldırmaya kalksan lazer epilasyonun falan çok fayda edeceğini düşünmüyorum o tür tüyler için :/ tabi yine de eşin ehline sormak lazım. ağda yaptırmayı düşünebilirsin ama boşu boşuna ince tüyleri biraz da olsa daha canlı hale getirmiş olabilirsin bence canım :/ çünkü ben de kollarımı almaya başladığımda üst taraflarda ince tüyler almaya başladıktan sonra tüy biçiminde değil de biraz daha belirgin olmaya başladı. şimdi alınmadan durulmuyor yani

Oyle abarti bir sey yoksa, dert etmeyin...
Ben goze cirkin gelenler disinda dikkat edip, goreceklerini bile dusunmuyorum...
Ben esmerim mesala, sansima tuylu degilimdir ama uc bes kisim icin de kendimi mundar edemem...
Sozun ozu, cok takilma, farketmez bile...:34:

Cvplarınız için tşkler kızlar bende ağda düşünüyorum lazer oralara düşünmüyorum ağda da çoğaltır belirli yaparsa diye demiştim umarım sorun etmez:30:

tüyleriniz ince ve sarıysa hiç dokunmayın derim
benim öyle ellemiyorum zaten pürüzsüz duruyor
sen de mum ışığında görünürsün kocana anlamaz :37: :1:

eşinin karakterine göre değişik tepkiler alabilirsin belki şeftalim diye sever belki maymun gibi kıllısın git aldır diye kalbini kırar. onun ne tepki vereceğini de senin kestirmen lazım aşağı yukarı. ayrıca evlenene kadar ensendeki belindeki ve sırtındaki tüylerden bihaber olan eşin için kötü bir durum. tüyler değil ama bilmemek kötü.
benim de belimde tüyler var. ağda ile alıyorum artmıyor. lazer yaptıracağım inşallah.

Arkadaşlar bu yazıyı aslında birbirinize olan sıcaklıktan cesaret bulup yazıyorum çünkü bu sıkıntıyı kimseye anlatamadım sıkıntı da denir mi bilmiyorum yakında evleneceğim aslında beyaz tenliym fazla tüylü olduğum da söylenemez ama şimdi ensem sırtım belimdeki tüyleri sorun ediyorum:26::5: normalde bakınca belli olmuyo ama hele beyaz ışıkta yakından belli zaten lazer epilasyon a başladm koltuk altı bacak ama merak ettiğim erkekler bu tür yerlerdeki tüyleri sorun ederler mi yeni katıldım aranıza cvplarsanız sevinirim şimdiden tşkler

Ederler..Kendileri çok mükemmel bi cins olduğundan, kendi harikulade vücutları ve kıllarına bakmadan, kadında en ufak kılı türü dert ederler.

Lazer oradaki ince tüyleri görmeyebilir yalnız.

Ederler..Kendileri çok mükemmel bi cins olduğundan, kendi harikulade vücutları ve kıllarına bakmadan, kadında en ufak kılı türü dert ederler.

Lazer oradaki ince tüyleri görmeyebilir yalnız.

harika dediniz.:1:
kendilerini hiç bir zaman eleştirmezler ama söz konusu kadın olunca söylenmeyecek söz bırakmazlar.:47:
evet katılıyorum.lazer ince ve sarı tüyleri görmüyor.

Çok uzun değillerse tüy sarartıcı kullanabilirsiniz. He tüyler dökülmedikçe hep hep sarı kalır.

eğer tüy varsa yada açık renkliyle tüylerin bahsettiğin bölgelerde lazer görmeyebilir iğneli epilasyon yaptırman gerekebilir.ben tüm vucuduma lazer epilasyon yaptırdım fakat tamamen bitmedi.yani ince haliyle kaldı yani ince tüyleri lazer görmedi.

Siz zaten deride olan normal ince tüylerden bahsediyorsunuz yani olmayan insanmı var ?? emin olun bu bahsettiğiniz tüylerden herkeste var bunları kafanıza takıp boşuna endişelenmeyin adam büyüteç alıp dön bakayım sırtını diyecek hali yok ama çok sorun ediyorsanız alın bir tüy sarartıcı sarartın içiniz rahat etsin

Back
X