- Konu Sahibi pammukprenses100
Arkadaşlar bu yazıyı aslında birbirinize olann sıcaklıktan yazıyorum sırt ve bele lazer gerekirmi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bu yazıyı aslında birbirinize olan sıcaklıktan cesaret bulup yazıyorum çünkü bu sıkıntıyı kimseye anlatamadım sıkıntı da denir mi bilmiyorum yakında evleneceğim aslında beyaz tenliym fazla tüylü olduğum da söylenemez ama şimdi ensem sırtım belimdeki tüyleri sorun ediyorum:26:normalde bakınca belli olmuyo ama hele beyaz ışıkta yakından belli zaten lazer epilasyon a başladm koltuk altı bacak ama merak ettiğim erkekler bu tür yerlerdeki tüyleri sorun ederler mi yeni katıldım aranıza cvplarsanız sevinirim şimdiden tşkler
Cvplarınız için tşkler kızlar bende ağda düşünüyorum lazer oralara düşünmüyorum ağda da çoğaltır belirli yaparsa diye demiştim umarım sorun etmez![]()
Arkadaşlar bu yazıyı aslında birbirinize olan sıcaklıktan cesaret bulup yazıyorum çünkü bu sıkıntıyı kimseye anlatamadım sıkıntı da denir mi bilmiyorum yakında evleneceğim aslında beyaz tenliym fazla tüylü olduğum da söylenemez ama şimdi ensem sırtım belimdeki tüyleri sorun ediyorum:26:normalde bakınca belli olmuyo ama hele beyaz ışıkta yakından belli zaten lazer epilasyon a başladm koltuk altı bacak ama merak ettiğim erkekler bu tür yerlerdeki tüyleri sorun ederler mi yeni katıldım aranıza cvplarsanız sevinirim şimdiden tşkler
Ederler..Kendileri çok mükemmel bi cins olduğundan, kendi harikulade vücutları ve kıllarına bakmadan, kadında en ufak kılı türü dert ederler.
Lazer oradaki ince tüyleri görmeyebilir yalnız.