Tecrübeli bayanlar bakarmısınız(hamilelik)

Mira_88

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.384
1.243
333
36
Iyi geceler
Arkadaşlar, 6 ekimde son hapı aldım bir hafta ara verdim. normalde 14 ekimde yeniden başlamam lazımdi ama hamile kalmak istediğim için almadım. bu ssürecte o bir hafta icinde gelmesi gereken "adet" gün farkliyla az ve leke gibi geldi. kendimi biliyorum gözüme az geldi yani.
17 ekimde gebelik testi yaptım negatif çıktı. biliyorum aceleci davrandım ama eksik gelen kanama beni şüphelendirmisti.
Bi gebelik testide dün yaptim yine negatif. ama 3 gündür karnım nası agriyor anlatamam yani genc kızkende yumurtlama dönemimi hatırlıyorumda bu denli degildi...aklima gebelik geliyor.. birşeyler batıyor kramp giriyor sanki ve zaman zaman başım dönüyor.öyle beni yerlere sermiyor ama gitgel hafif yaşıyorym hatta arkadasim bugun kahvaltiya bendeydi fark edince hamile olabilirmisin diye sordu. bu tarz seyler yasayanlar varmi?

Bide konuyu hamilelik bölümünde acsaydiniz orada daha fazla bilgi alma sansiniz var

Adetiniz geciktimi ? Yada ne zaman olmaniz gerekiyordu ?

6 ekimde son hapı aldım
8ekimde adet(hapa bagli yapay adrt diyelim) olmam gerekiyordu olmadı
9ekim akşama doğru iki leke geldi
4-5gün sürmedi(7gün sürmesi gerekirdi)

14ekimde yeni hapa başlamadım. araştirmalarima göre hemen yumurtlama olabiliyormuş. 28gün sonra doğal adet görmem lazım yani 11 kasım.
Aslında vakit var ama ben şüpheleniyorum işte:g

Daha vaktiniz var hap biraktiginiz için vücudumuzda dengesizlik olmuş olabilir kisa adet olmaniz gibi sabredin adetiniz geçmeden sonuç alamazsiniz

Zamanını bekleyin veya 11 kasımdan birkaç gün önce de test yapsanız, sonucu alabilirsiniz.

Bence çok erken hapı bıraktığın için olmuş olabilir bir süre bekle benim hamileliğim adet Ağrı'sı gibi olmuştu hasta oldum olacam diye bekliyordum meğer hamileymişim bir de ağzımda metal tadı vardı ne alaka bilmiyorum. Dondurma yemiştim sanki paslı demir yalamışım gibiydi bazılarında oluyormuş Can'ım toprak çekerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…