- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam hatasının farkına varmış ki eve gelmiyor , gelse yine kopcak kıyamet ..
Evde kocanın olmadığı şu dakikaların keyfini çıkar, ne de olsa geri gelecek..
:) güldürdün beni. zaten nerde kimle olduğunu biliryorum güvenim tam zaten o anlamda. herhalde fırsattan istifade takılayım arkadaşlarla dedi. ama sonu kötü olucak haberi yok :)![]()
Doğum gününde eğer bir sürpriz yapıp gönlünü almaya gelirse, pastadan bir parça al atıver yüzüne.. Hem tatlı tatlı atışır hemde doğum gününü kutlamış olursunuz..
Küfür mü ediyordu senin eşin ?
o ne yaaatatlı tatlı atışmak iyi fikirmiş :131::131:
Doğum gününde eğer bir sürpriz yapıp gönlünü almaya gelirse, pastadan bir parça al atıver yüzüne.. Hem tatlı tatlı atışır hemde doğum gününü kutlamış olursunuz..
Küfür mü ediyordu senin eşin ?
evet malesef küfür ediyo . ya çok sık değil ama kırılıyorum konuştuk çok kavga ettik anlamıyor. bide ben teli falan açmıyorum anaa adam kaplan kesiliyo başıma bi havalar bi tripler geri adım atmak yok yani. hep ben alttan alıcam. örnek veriyorum geçen bi arkadaşımla karşılaştım yürüyoruz yolda.eşim aradı ben seni 5 dk arıyayım eski bi arkadaşımı gördüm arıcam seni 5 dk dedim . cevap: arkadaşının .. koyım. bişey söylüyoz durda oldu. kitlendim kaldım. eve gidince bi kavga gülüyo bana tepki yok. dinleseydin beni önemli bişey dicem diyo. tamam uzatma hadi falan diye geçiştiriyo konuyu valla deli olcam.
hatasını anlasa yeter terbiye öğretiyorum adama bu yaştan sonra
Eşin ne sıklıkla kitap okuyor ? Merak ettim..
Merhaba , yazdıklarınızdan sadece küfürbaz bir eş sıkıntısı anlaşılıyor.. Anlamadığım şu ; o insanı değiştirmeniz mümkün değil;çünkü anlaşılan bu onun yapısı..ve bu huyunu daha önceden biliyor olduğunuzu düşünüyorum;yani bir insan bir sabaha uyanıp bir anda küfretmeye başlamaz diye düşünüyorum.bence hatasını anlasın stratejiniz bu noktada sizi daha da yanlışa götürecektir;hatasızken hatalı duruma düşme riskiniz olabilir.. Mesela ona,onun suyuna giderek hatasını anlamasını sağlayabilirsiniz.( evi terketmek misilleme yapmak vs bunları yapmak sadece huzurunuzu daha da bozacaktır) bazen hiç birşey olmamış gibi davranın ; duygusallığınızdan doğum gününüzü düşündüğünüzü zannediyorum; mesaj atın çekinmeden ; '' doğum günü pastam çikolatalı/meyveli olsun canım ''gibi . .. hatta ara sıra bazı konulara,tv de çıkan bir habere bir film dizide küfredin.. Mesela ; arkadaşınızı yolda gördüğünüzde ; eşinizin telefonunu açmayışınızda ; eşinizin buna tepkileneceğini biliyor olmalısınız.. Kolay değil elbet hakarete maruz kalmak.. ama ben derim ki; intikam modunda çözüm aramayınSaygılarımla . . .
bu arada canı sıkılan arkadaşlarım olursa ; ''Canım sıkkın ; çünkü . . .. .'' sayfamıza beklerimmm![]()
haklısın ama zaten bu söylediklerini yaptım daha önce hep huyuna gidip bişey yokmuş gibi davrandım. tabiki daha öncede ediyodu hatam zate o zaman adam akıllı tepki vermemem. kavga çıkmasın diye hep susutum ama saçma sapan şeyler için küfür etmek hep terbiyesizlik hem cahillik![]()
kitap falan okumuyor eşim![]()
atladığın birşey var tatlım ;ben alttan almanı önermiyorum ; onun cehaletini ;kendi zekanla örtebilirsin; buna inan . . . sadece yanlış çözümler ile daha da üzülmeni istemem.huyuna gidip birşey yokmuş gibi davranmak yerine huyuna gitmeden birşey yokmuş gibi davran.. yazdığım biraz karışık gelebilir sana ama sanırım anlamışsındır ne demek istediğimi. açıklayamadığın ya da yazamadığın farklı bir durum var ise mesaj atabilirsin;elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tatlım
çok saol desteğin için bende bişey yokmuş gibi davransam sorun çözülücek zaten ama beceremiyorum.aramıyorum işte dünden beri.