Tecrubeli bayanlar yardim

Bayanefe09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
295
285
103
Merhaba arkadaşlar .hamilelik ,doğum ,izin derken ise başladım bile. Oğlum yarin 6.ayini dolduracak insallah. Şuan kayinvalidem bakıyor fakat gidecekler. Bakıcılar ile görüşüyorum. Fakat istekli bi aday var ki bir turlu tamm diyemiyorum. 1-2 senelik evli çocuğu yok yani tecrübesi yok . Çocuk gelişim okumuş . Okumak güzel ama yasamak farklı . Siz ne düşünürdünüz nasıl olur sizce .yoksa tecrübeli bayan aramaya devam mi etmeliyim

zor bir karar

ne kadar süreli bakmasını planlıyorsunuz

yani yarın kendisi de bebek yaparsa sizi bırakırsa yeni bir bakıcı arama süreci sıkıntı olur

tecrübe konusuna gelince de 15-20 yıl öncenin trendleri ile çocuk büyütmüş birinin de tecrübesi çok yapıcı olmayabiliyor

başkasının evinde çocuk bakmış yani bu işi yapmış aday varsa onu tercih et diyebilirim ama yurdum teyzesi yerine okudum ama çocuğum yok diyeni tercih ederim

küçük çocuğu olmayan adaylar tercih edilmeli bence zira çocuğun okulu vs bir de mikrop getirmesi gibi sıkıntılar olabiliyor

bir de ne olur konuşmasını değerlendirin adayların

bana bir bakıcı adayı gelmişti kadının konuşması tamamen yöreseldi

Mustafa olan kocasına Mistafa diyordu vs vs

Aslında çocuktan önce hepimiz tecrübesizdik. Zaten 6 aylık olmuş yeni doğmuş bebek değil. Neler yapması, yedirme, içirme, alt değiştirme, bebek tutma gibi konuları anlatırsınız. Bir süre kv gözlemler. Fazla ayrıntı vermemişsiniz komşunuz mu? Komşu ise kabul etmeyin. Bir de kamera mutlaka takın. Yeni evliyse çocuk düşünüyorsa bir süre sonra bırakabilir bunu da göz önünde bulundurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…