- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
kızlar yaaa... bi arkadaş çamaşırla ilgili başlık açınca aklıma geldi..bende de benzer bir sorun var.... ben geçen yıl bi ton da para vererek tek kişilik bi pike takımı almıştım.... çok severim..beyaz üzerine minik çiçek desenleri var.. geçenlerde kirlendi diye makinaya atmıştım...makina bozuldu..nemlenmiş bir şekilde geri çıkardım... makinayı da 10 günde tamir ettiler sağolsunlarBUGÜN SEPETTEN YIKAMAK İÇİN bir çıkardım ki nemlenmişti ya.. her tarafı küf yeşili leke olmuş :2::2::2: ve yıkadım yine de çıkar diye..çıkmadı..atmaya da kıyamıyorum ama resmen makinada hiiiç çıkmamış ve az buz da değil yani resmen pike mahvolmuş..bildiğiniz bir yöntem yoksa atıcam
Konuyla alakali değil ama senin şu citlembikleri görünce aklıma geldi. Benim küçük bebeler yok olmuş;( onlar nereye alındı arkadaşım;(;(;(
canım bir gece önceden kosla ile makinaya at. 3-5dakika çalıştır, beklemeye al. Sabah yıkamaya devam et. Muhtemelen çıkar
koslayı bayağı bir döküp 40 da yıkatsa makinada durulamaya geçmeden kapatsa,ertesi gün tekrar yıkasa dahamı iyi olur acaba:26:
bu soru bana mıydı anlayamadım:) çitlembik ne? senin bebek ne ? hiçbirini anlayamadımbenim altıma yorum yazan arkadaşa mı yazdın acaba:)
kızlar yaaa... bi arkadaş çamaşırla ilgili başlık açınca aklıma geldi..bende de benzer bir sorun var.... ben geçen yıl bi ton da para vererek tek kişilik bi pike takımı almıştım.... çok severim..beyaz üzerine minik çiçek desenleri var.. geçenlerde kirlendi diye makinaya atmıştım...makina bozuldu..nemlenmiş bir şekilde geri çıkardım... makinayı da 10 günde tamir ettiler sağolsunlarBUGÜN SEPETTEN YIKAMAK İÇİN bir çıkardım ki nemlenmişti ya.. her tarafı küf yeşili leke olmuş :2::2::2: ve yıkadım yine de çıkar diye..çıkmadı..atmaya da kıyamıyorum ama resmen makinada hiiiç çıkmamış ve az buz da değil yani resmen pike mahvolmuş..bildiğiniz bir yöntem yoksa atıcam
koslayı bayağı bir döküp 40 da yıkatsa makinada durulamaya geçmeden kapatsa,ertesi gün tekrar yıkasa dahamı iyi olur acaba:26:
ilk önce soğuk suda iyi bir yıka
sonra küf lekesi olan yerlere bolca tuz ve limon suyu dök
arielle 40-50 derecede yıka yalnız makinan az su alıyorsa su ilave et
su bol olsun ki foşur foşur yıkasın daha iyi sonuç alırsın
Foşur foşurharikasın...
Ay çok güldümevet size yazdım. Citlembik şu küçük sembollere verdigim ad. Benimkiler kayıp;( smaller;(;(;(
Küfün kumaşta bulunan yüzeysel kısmını evin dışında (küfün evinizin içine yayılmasını engellemek amacıyla) yumuşak bir fırça yardımıyla temizleyin.
Sonra küf lekesi olan bölgenin üzerine limon suyu dökerek küf lekesini nemlendirin.
Küf lekesinin üzerine biraz tuz dökün ve tuzu küf lekesine yedirin.
Daha sonra giysiyi güneşte kurumaya bırakın.
Giysi kuruduktan sonra küf lekesi için müdahele ettiğiniz alanı durulayın.
Son aşamada giysiyi, bakım talimatı doğrultusunda benzer renklerle yıkayın.
sizin için araştırdım.isterseniz deneyin.umarım işe yarar
haa onlar mı:) bazen bende de gözükmüyorlar geri gelirler merak etme:)))
arkadaşlar tamamdır yarın koslayla bi deniycem... olmadı limon-tuz tavsiyesni de deniycemm... vee evet bir daha nemli çamaşır ASLA
bırakmycam:)) çok teşekkürler hepinize:)
waaauuww... çok teşekkür ederiiimyalnız benim pikede yaklaşık 100-150 tane küf lekesi var sanırım neyse artık uğraşıciiiizz.. gülü seven dikenine katlanırmış..akılsı başın derdini de eller çekecek artık
tabi ki olur. 3-5dakika ağız alışkanlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?