Tecrübeli hamileler yardım edin lütfen

emsaleymen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
279
278
18
33
Kızlar adet günümden 2 gün önce beta hgc 19 cıktı 1 gün arayla baktırım 49 sonraki gün 149 olmus bugun karnımdaki sancıdan dolayı ilk gebelik oluncada korkup özel acilde direk kadın doğuma göründüm doktor kan değerlerime baktı bunlar hamileliği göstermez dedi ağlamaya basladım ben yükselmesine baklıacak 2000 lere cıkması gerek dedi bende zaten yeni oldugunu adetimin daha 1. Günü bu değer oldugunu 1 günlük gecikmeyle anlattım ultrasonla baktı rahimde kese yok diyor bu kadar kücükken nasıl kese olsun zaten dedim sonra haklısın dedi cumaya gel kese görünür dedi valla saydırarark cıktım kızlar adam haklımı acaba bosamı umutlandım

İki kat artış olması hamile olduğunu gösterir canim ama sağlıklı bı gebelik mı yoksa dış gebelik mı ya da başka sorunlar var mı bunlar doktor muayenesinde çıkar. Yani doktor abartmis hiç stres olma sen hamilesin. İnşallah sağlıklı bı hamilelik tır ve bhcg değeri yeterli düzeye geldiğinde keseyi de görürsün. Tabi onunla da bitmiyor sonra kalp atışı sonra tarama testleri derken 9 ay sürekli bir beklemeye geçiyor. En iyisi hiiiic stres olma, Allah'ın izniyle güzel ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin inşallah.Ben doktoruma degerlerimi söyledim 309 oldu en son dedim,hayırlı olsun hamilesin dedi.Kese için erken perşembe gel bakalım dedi. Takma kafana :)

Keseyi görmek sitot insan işte önce cift cizgi onu görüyorsun kan testi sonra yükselecekmi rabbim sağlıklı bebiş versin inş banada cuma görünür dedi

Canim bence de canini sıkma.. nasil bu degerler hamile oldugunu gostermez anlamadim. Benim arkadasimin 9 dan yukselmisti degeri. Rabbim saglikli hayirli evlat olmasinj nasip eder insallah. Sen o doktora gitme bence ..

Bide grip olmusun üsütmüşüm ilaçta içemedim doktor sadece parol al dedi

Canim bence de canini sıkma.. nasil bu degerler hamile oldugunu gostermez anlamadim. Benim arkadasimin 9 dan yukselmisti degeri. Rabbim saglikli hayirli evlat olmasinj nasip eder insallah. Sen o doktora gitme bence ..
Bide cuma tekrar el keseyi görelim diyor esimde gitme dedi paramızla rezil etti bizi zaten stresliyiz bide aksi doktor cekilmiyor

Bide grip olmusun üsütmüşüm ilaçta içemedim doktor sadece parol al dedi
evet hamilelikte ve emziriken Parol alınıyor. Doğal yollarla tedaviye bakmaya çalış ama bazı bitki çayları zararlı internetten araştır onları içme canım.

evet hamilelikte ve emziriken Parol alınıyor. Doğal yollarla tedaviye bakmaya çalış ama bazı bitki çayları zararlı internetten araştır onları içme canım.
Valla bi nane limon yaptım simdi o kendime getirdi valla dayanılmaz haldeydim içmem artık ama

Bide cuma tekrar el keseyi görelim diyor esimde gitme dedi paramızla rezil etti bizi zaten stresliyiz bide aksi doktor cekilmiyor
Yani ben olsam gitmem canim. Ne kadar iyi doktorlar var gercekten. Bende araya araya zor buldum. Ikinci bebegim olmuyordu doktor bana hep moral verdi sagolsun. Simdi cok sukur hamileyim benim kadar sevindi doktorum. Ozelde daha ilgili doktorlar var bence birde baska doktora git ama acele etme biraz bekle. Ben adetim gecikti bekledim bu keseyi gorduk.gormedik muhabbeti olmasin diye . Gittim direk bebek gozuktu :) sende acilde kan testi yaptirip pazartesi gidebilirsin

Cumaya kadar beklicem cuma değerim yükselirse inş bebek görünür diye düşünüyoruö

ne biçim doktormuş o. beklenen adet tarihimde gittim betam 166.8 di. bi tıp merkezinde yaptırmıştım o anda müsait olan bir kadın doğumcuya gittim. düzenli hastası olmamama rağmen direk tebrikler hamilesiniz demişti. betanın düzenli artış göstermesi lazım evet ama direk o şekilde moral bozucu konuşması hiç hoş değil bir daha gitme derim.

Gerçekten çok ilginç doktorlar var. Benim doktorum o hormonları içeren ilaç kullanmadığın takdirde 5'in üstü hamilelik demişti. İlk ölçümüm 80 küsür çıkmıştı. Tabi kimyasal mıdır normal midir dış gebelik midir o değerlerin takibi ile anlaşılıyor ama hamile değilsin denemez kesinlikle 149'a. Senin artışların da düzenli gözüküyor. Cuma gittiğinde görünürse sadece kese görünür görünmese de acele etme bikaç gün sonra elbet gözükür inşallah.

Kim veriyor bu tip diplomalarini bunlara yahu... iki hamileligimde de 150-200 degerlerdeyken hamilesin dedi doktor hatta beta hcg takibine bile gerek duymadi.

İnş. sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olur canım :) sonuçları bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…