tecrubeli hamileler

00gelin

Evli mutlu cocukluu
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
142
17
68
merhaba kizlar ben 37+3 gunluk hamileyim dokdorum 40 hatalik oldumu soyluyo nerdeyse ben 11 ayin 26 asilama yapdirdim hangimizin hesabi dogru iki uc haftadir geceleri ellerim cok sizliyo ariyo dayanamiyorum artik ne yapmaliyim kucuk yerde yasiyorum dokdorum gidebilicegimin en iyisi ne yapmaliyim sizce

Bebeğinizin gelişimi 40 haftalık olabilir. Kasılma olursa sırt ağrınız olursa dr.danışın yine.

pek bilgim yok aama kesenin gelişimi öndedir yalnız ağrınız olursa direk doktorla irtibata geçin doğum zamanı doktorun hesaplamasına göre olur

Gebelikler son adet tarihinden itibaren hesaplanır
Siz aşılama tarihini baz alıp 37 hafta diyorsunuz
Ama aşılama günü yani yumurta çatlamadan yaklaşık 2 hafta önce adet tarihi olur
O iki haftayı da eklersek 39 küsür haftalık hamilesiniz
Yani doktorun dediği gibi kırkıncı haftanın içindesiniz

bazen cocuk gelişimi acısından ultrasonda sizin haftanızdan 2-3 hafta geri Yada ileri çıkabilir bunda bir sorun yok diye düşünüyorum cabim

doktorunla neden yarışıyorsun arkadaşım
onlar ölçümlerle hareket ediyolar gün hesabı pek tutmuyor..

doktorunla neden yarışıyorsun arkadaşım
onlar ölçümlerle hareket ediyolar gün hesabı pek tutmuyor..
yarismiyorum :) dogrusu hangisi dogumum ne zaman olur acaba diyorum simdi bi hafta sonra dokdor 41 haftayi bitirdin sezaryan yapalim derse ne yapicami bilmiyorum fazla soyluyosa beklemek isdiyorum normal dogum isdiyorum oncelik olarak

benim asilamam da yumurta gec buyudu iynelerim iki haftadan cok surdu adet tarihini hatirlamiyorum asilamadan hesaplaniyo diye biliyorum bu yuzden sordum hangisi doru diye

benim asilamam da yumurta gec buyudu iynelerim iki haftadan cok surdu adet tarihini hatirlamiyorum asilamadan hesaplaniyo diye biliyorum bu yuzden sordum hangisi doru diye
Yumurta geç de büyüse ne ursa olsun aşılama tarihinden iki hafta önceyi adet tarihi sayacaksınız çünkü normalde döngü budur.Adet olmamış olanda bile aşılama tarihine iki hafta adet olmuş gibi eklenir.

Son düzenleme:
tesekkur ederim umarim dediginiz gibidir ve haftaya filan dogum yaparim allahin izniyle :) :)

tesekkur ederim kizlar bugun dokdora gtdim acilmm var sancida var biraz artik dogum allahin izniyle hesaba gerek kalmadiii :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…