Tecrübeli hamişşşlerr lütfenn fikir verin bana ....

hanimeliii

SABRET-ŞÜKRET-DUA ET 🧿Gerisi Gelir...
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
141
66
98
İstanbul
14 haftalik hamileyimm beyaz tenliyim ve çatlamaktan çok korkuyorumm artık kreme başlamam gerektıgını düşünüyorum karnımın artık gerildigini hissetmeye başladım bugün...
şimdi siz kk'nün akıllı kadınlarından yardım istiyorum lütfen bana yardım edın tecrubelı arkadaşlarım ne önerırsınız sızler neler kullandınız dr ne tavsiye etti vs...

önerilerinizi bekliyorum şimdiden tşk ederımm :)

Canım ben 19 haftalık hamileyim ve yeni başladım. Her gece yatmadan önce vazelinliyorum çatlak oluşabilecek yerleri. Göbek, göğüs, kalça.... Ama daha sonra saf zeytinyağı ve kakao yağını birebir ölçüde karıştırıp vücuduna güzelce sürüyosun. Bi kaç tanıdığım böyle yapmıştı ve sonuç çok iyi. Sen de dene derim. Çatlak kremlerine bi dünya para vermeye hiç gerek yok. Kaldı ki o kremleri kullanıp hiçbir faydasını göremeyenlerde azımsanmayacak kadar fazla.

doğru söylüyorsun canm bırde pıyasada okadar çok krem varkı insanın aklı karışıyor dedıgın gıbı en pahalılarını bıle kullanıp çatlayanları bende duydum bazılarıda çok moralimi bozuyor ne yaparsan yap genetıgınde varsa annen çatlamışsa kaşıçın yokdiyorlar kafama takıyorum bebegımın canı sağolsun o ayrıda ınsan yınede önlemını almak ıstıyor..

bende vazelın surmeye başlayım barı dedıgın gıbı zeytınyağı endoğal olanı aslında mantıklı geldı peki kakoa yagı bu yazın brozşlaşmak için sürdüklerimizdenmı canm yoksa aktardan ayrı alabılecegım bırsey mi ?

Canım ben aktardan alıcam doğal olsun diye. Belki bronzlaşmak için olan kakao yağı da iyi gelebilir ama onun da içinde bi sürü başka madde olabilir diye düşünüyorum. En iyisi aktardan hakiki olan kakao yağını almak bence.

bende aktardan almıştım badem yağı diye sipariş vermiştim .ama özellikle catlaklar için karışık bir yag varmış onu verdiler içinde badem kakao yagı ve zeytinyagı var sprey şeklide onu deneyebilirsin

Kizlar catlak olusmasini tamsmen engelleyemiyosunuz...genetiklede alaksli.. ben ilk hamileligimde daha gobeim bile buyumeden kakao yagina basladim. sonra 4. Aydan sonra hic surmedim... yinede catlak olusmadi. cunku annemde de yoktu catlak. hatta kuzenimde de hic olmadi...sans ile alakali sanirim. ama en aza jndirmek icin kakao yagi zeytin yagi tavsiye edebilirim..bi de bol su icilecekmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…