tecrübeli hanımlar lütfen soruma cvp verin yardım edinnn:(:(:(:(:(

kubraonurumm

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
55
0
6
Bursa
hanımlar 5 haftalık hamileyim ilk bebeğimiz ama bana bazen aniden ateş basıyor bugunde biraz kasıklarım adet olucakmış gibi ağırıyor birde hafiften belim ağırıyo. sizce bunlar normal mi lütfen cevap verin bebeğim iyidir dimi daha dün ulturasondaydım dış gebelik falan yok ama gebelikte bunlar yaşanıyormu bu saydıklarımmm?????

Bunların hepsi normal bildiğim kadarıyla.
Herkes benzer şeyler yaşıyor.
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

hanımlar 5 haftalık hamileyim ilk bebeğimiz ama bana bazen aniden ateş basıyor bugunde biraz kasıklarım adet olucakmış gibi ağırıyor birde hafiften belim ağırıyo. sizce bunlar normal mi lütfen cevap verin bebeğim iyidir dimi daha dün ulturasondaydım dış gebelik falan yok ama gebelikte bunlar yaşanıyormu bu saydıklarımmm?????

bu ağrılarının ateş basması normal ben yaklaşık 1 ay cektim o ağrıları başka bi arkdaşımda doğum yapana kadar kasık ağrısı cekti.ağrı konusnda dikkat etmeniz gereken şu 1 saati gecen ve sizi cok zorlayan ağrılar olursa ozman doktorunuza haber edin

canım ilk 3 ay kasıklarında adet ağrısı gibi ağrılar normal rahim genişliyor çünkü inş. telaş edilcek bişey yoktur dr una bir danış içini rahatlat

Back
X