Saç Rengi ve Saç Boyama Tecrübeli Hanımlar

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.121
Puanlar
53
Konumun yeri burası değil sanırım ama en azından birkaç cevap gelene kadar burada dursa? Diğer alanlarda hemen cevap alamıyorum, teşekkür ederim.

Saçlarımı yaklaşık 1 ay kadar önce ombreden sıkıldığım için gidip boyattım. Saçlarım şu an koyu tarçın rengi. Ama bundan da sıkıldım ve doğal saçlarımı özledim. Doğal saçıma ombre yapılmış halini bana daha çok yakıştığını düşünüyorum ve eskiye dönmek istiyorum. Onun için de önce boyayı saçımdan tamamen akıtmam gerek. Dipleri biraz biraz çıktı siyah olarak ama ben tamamen gitmesini istiyorum. Kimyasal bir şey de sürmek istemiyorum. Bu boyayı saçımdan tamamen akıtmak için ne yapabilirim? Ne kadar sürer?

Kimyasalsiz olmazki uzamasini beklemeniz lazim yada kendi renginize boyatip uzerine ombre olabilir.

kendi renginize boyayip bir sure uzadikca kestirerek kendi saciniza doneceksiniz nekadar zaman alir bilemiyorum

Beyaz sabun azda olsa akıtıyor

kestiremem ama kendi rengime mi boyatsam teşekkür ederim yorumunuz için :)
k3ndi rengine boyayip beklemeniz en sagliklisi ozaman ama sac uclariniz diplere gore cok yipranmis gorunur sanirim

Beyaz sabunla iyice köpürt duşta 5 dk saçında bekletip durula akıtıyor. Ben de çikolata kahveyi böyle akıtmıştım

Isin kolay o zaman. Kendi sac renginde bi boya aliyosun sacina oturana akmayana kadar birkaç kere boyuyosun.

kendi saç rengimi de tutturmam zor, hiç anlamıyorum böyle şeylerden. :/ kuaförlere de pek güvenim kalmadı

ayyy çok sevindim şu an ne kadar sürede aktı ve tamamen aktı mı?
Alt rengim kumraldı uçlarda ombre vardı tam akmasa da o renklere yaklaştı yaklaşık 2 3 hafta bu şekilde yıkadım sonra istedigim renge boyadım

`