- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
- Konu Sahibi withoutyou
-
Kimyasalsiz olmazki uzamasini beklemeniz lazim yada kendi renginize boyatip uzerine ombre olabilir.
Sac yapina bagli aksaydi maksimum bir ayda akardi.Sac komple boyandigi zaman malesef hep boya istiyor.İlk boyam, bir de çok sert bir renk değil ya belki akar diye düşündüm
kendi renginize boyayip bir sure uzadikca kestirerek kendi saciniza doneceksiniz nekadar zaman alir bilemiyorum
Sac yapina bagli aksaydi maksimum bir ayda akardi.Sac komple boyandigi zaman malesef hep boya istiyor.
Beyaz sabun azda olsa akıtıyor
Tarcina boyanirken açıcı kullanildi mi?
Isin kolay o zaman. Kendi sac renginde bi boya aliyosun sacina oturana akmayana kadar birkaç kere boyuyosun.hayır kullanılmadı
k3ndi rengine boyayip beklemeniz en sagliklisi ozaman ama sac uclariniz diplere gore cok yipranmis gorunur sanirimkestiremem ama kendi rengime mi boyatsamteşekkür ederim yorumunuz için :)
Isin kolay o zaman. Kendi sac renginde bi boya aliyosun sacina oturana akmayana kadar birkaç kere boyuyosun.
Beyaz sabunla iyice köpürt duşta 5 dk saçında bekletip durula akıtıyor. Ben de çikolata kahveyi böyle akıtmıştım
k3ndi rengine boyayip beklemeniz en sagliklisi ozaman ama sac uclariniz diplere gore cok yipranmis gorunur sanirim
kendi saç rengimi de tutturmam zor, hiç anlamıyorum böyle şeylerden. :/ kuaförlere de pek güvenim kalmadı
Alt rengim kumraldı uçlarda ombre vardı tam akmasa da o renklere yaklaştı yaklaşık 2 3 hafta bu şekilde yıkadım sonra istedigim renge boyadımayyy çok sevindim şu anne kadar sürede aktı ve tamamen aktı mı?
Beyaz sabunu dene akmazsa foto atarsan yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?