Saç Rengi ve Saç Boyama Tecrübeli Hanımlar

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.909
3.121
53
28
Konumun yeri burası değil sanırım ama en azından birkaç cevap gelene kadar burada dursa? Diğer alanlarda hemen cevap alamıyorum, teşekkür ederim.

Saçlarımı yaklaşık 1 ay kadar önce ombreden sıkıldığım için gidip boyattım. Saçlarım şu an koyu tarçın rengi. Ama bundan da sıkıldım ve doğal saçlarımı özledim. Doğal saçıma ombre yapılmış halini bana daha çok yakıştığını düşünüyorum ve eskiye dönmek istiyorum. Onun için de önce boyayı saçımdan tamamen akıtmam gerek. Dipleri biraz biraz çıktı siyah olarak ama ben tamamen gitmesini istiyorum. Kimyasal bir şey de sürmek istemiyorum. Bu boyayı saçımdan tamamen akıtmak için ne yapabilirim? Ne kadar sürer?

Kimyasalsiz olmazki uzamasini beklemeniz lazim yada kendi renginize boyatip uzerine ombre olabilir.

kendi renginize boyayip bir sure uzadikca kestirerek kendi saciniza doneceksiniz nekadar zaman alir bilemiyorum

Beyaz sabun azda olsa akıtıyor

Beyaz sabunla iyice köpürt duşta 5 dk saçında bekletip durula akıtıyor. Ben de çikolata kahveyi böyle akıtmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…