tecrübeli kişilerden yardım..

Tek diyecegim asla yataginiza alistirmayin. Nasil baslarsaniz oyle gidiyor.

İki çocuğum var (16 ve 22 yaşındalar) ben çocuklarımın gelişimini hep doğal akışına bıraktım.
Oğlum da kızım da 5 yaşına kadar koynumda yattılar. Babayı salona attık. Yataklarını ayırmakta da hiç bir sorun yaşamadım.
Anın tadını yaşayın bence.
Çocuklarınız için koynunuzda yatirmak tabirini kullanirken, babalari icin neden salona "atmak" tabirini kullandığınızı merak ettim? Erkekler baba olunca salona atılması gereken ihtiyaç dışı varliklara mi dönüşüyorlar

Emziren cocugu baska odaya almak zor.yapana bravo ama surekli gitmek gercekten herkesin harci degil.ama zor olsa da her emzirmeden sonra yatagina yatir inatla.en azindan yanina alismamali.buyugu de uyumadan yanina git uyut yataginda birak.gece gelse de sen ya da babasi gitsin orda uyutun yine israrla yatagina yatirin.gercekten zor is ama sizin yataga yattiklari surece insan daha cok perisan oluyor.siz israrla buyugu orda yatirinca oyle alisir.sizin yataga gelmez olur bir sure sonra.ama alisana kadar gitmeniz gerekecek iste.emen de memeden kesilince ona da ayni sekilde yapacaksin.yatagina alisir

Kendi rahatim icin degil aslinda. Cunku sabaha kadar pek uyumuyorum.Kimildadigi zaman cabuk fark edip karnina masaj yaparsam rahatlayip uyumaya devam edebiliyor. Degilse mumkun degil. Surekli dr a gidiyoruz bu gaz yuzunden. Uyuyamadigi icin cok üzülüyorum .Bazi geceler koltukta oturuyorum omzumda uyuyabiliyor. Cocuk gaz yüklü tup gibi.
Peki mama kullanıyormusunuz??

Çocuklarınız için koynunuzda yatirmak tabirini kullanirken, babalari icin neden salona "atmak" tabirini kullandığınızı merak ettim? Erkekler baba olunca salona atılması gereken ihtiyaç dışı varliklara mi dönüşüyorlar

Ne kadar dramatize etmişsiniz yahu. Espri mahiyetinde söyledim benzetme yaptım. Ben eşime de söylerim bunu.
Bu kadar kafaya takmayın. Ben eşim de eşim diyen biri değilim.
Konu ben de değilim. Takmayın kafanıza biz ailecek bu durumdan memnunuz. Eşimin bir şikayeti yok.
:dondurma:

Durun şimdi buraya yine büyük bi laf yazayım da bu da başıma gelsin: :KK53:
bence ikisini de yatağa ana baba olarak siz alıştırmışsınız. Ayrı odada bile yatacak yaştalar. Her akşam bir rutin oluşturup yataklarına yatırıp uyku eğitimi vermelisiniz

Kızım altı aya kadar bizim odamızda sepet beşiğinde ,6 ay bitince de kendi odasında yatagında yattı,her uyandığında odasına gidip emzirdim sabah 4ten sonra filan uyanıp durmaktan sarhoş olunca onun odasındaki yer yatağında onunla yattım bikaç saat. Geceye herkes kendi odasındaki yatakta başladığından eşimle aramızdaki ilişki de bozulmadı,cinsellk de devam etti, kızım da hep kendi odasını ve yatağını bildi.

Şimdi ikinciye hamileyim kızıma yeni oda alıp onu oraya transfer edicez yeni doğacak kuzu da bu şekilde büyüyecek muhtemelen.

Benim kızım 8 yaşında şu an. 3 aylık olduğundan beri kendi odasında yatıyor. Odalarımız karşılıklı, arası iki adım. Kapıları açık bırakıp yatıyordum. Her şeyini duyuyordum, hemen koşuyordum. Bu konuda yapmanız gereken istikrarlı olmak. İlk zamanlar direneceklerdir. Taviz vermeyin. Odalarını onlar için çekici hale getirin. Alışana ve uyuyana kadar yanlarında kalın. En fazla 2 hafta sürer diye düşünüyorum. Kolay gelsin.

Back
X