- 11 Şubat 2015
- 107
- 62
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu belirtiler hemen çıkmaz zaten.Kizlar adetim 7 gun gecikti dun hamilelik testi yaptim 2. Cizgi soluktu ama gorunuyordu. Bu ne anlama geliyor ? Ama ne mide bulantisi ne bas donmesi ne yemek kokusundan tiskinme gibi seyler yok. Tecrubeli olanlar var mi aranizda bu konu hakkinda ?
Canim seni de tebrik ederim insallah sag salim kucagina alirsin 6 haftalik gozukuyorsun ilk hamileligin mi? Benimde 6 haftalikken biseyim yoktu ama bir kac haftadir mide bulantisi bas agrisi hepsi var insallah 9 ay surmez cok iyi bi baslangic olmadi benim icin insallah senin hic olmazBende de bulanti yok bas donmesi yok yemeklerden tiksinme yok kliselesmis seyler bence herkesde olmuyor
tesekkur ederimm aminn insallah sende saglıklı guzel bir gebelik gecirirsin:)Canim seni de tebrik ederim insallah sag salim kucagina alirsin 6 haftalik gozukuyorsun ilk hamileligin mi? Benimde 6 haftalikken biseyim yoktu ama bir kac haftadir mide bulantisi bas agrisi hepsi var insallah 9 ay surmez cok iyi bi baslangic olmadi benim icin insallah senin hic olmaz
Valla canim inan yeri geliyor basimi bile kaldiramiyorum yastiktan banyodan saatlerce cikamadigim gunler biliyorum daha az once bile ilac ictim ki biraz iyi hissedeyim diye :) kalp atisini ben 7 haftalikken duymustum sonra her gittigimde doktor dinletti sukurler olsun. Sende 7 haftadan sonra daha rahat duyarsin :) benim cinsiyet ogrenmem kaldi yarin da 2li tarama var bakalim hayirlisi artik :)tesekkur ederimm aminn insallah sende saglıklı guzel bir gebelik gecirirsin:)
ilk hamilelik evet 6. haftasındayım ama 5 bucuk haftalık dedi doktor bugun 2mm gorundu kalp atısı belli belirsizdi daha cok ufakmıs:) ilk 3 ay bulantı olur derler hep ama belli olmuyormus cok yormayacak derecede bulantı olsunda gun icinde devamlı cok zordur ya:)
bu sayfıkların hemen olmaz . vede herkestede olmazKizlar adetim 7 gun gecikti dun hamilelik testi yaptim 2. Cizgi soluktu ama gorunuyordu. Bu ne anlama geliyor ? Ama ne mide bulantisi ne bas donmesi ne yemek kokusundan tiskinme gibi seyler yok. Tecrubeli olanlar var mi aranizda bu konu hakkinda ?