Tecrubeli olanlar bakabilir mi

Htcsidney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
107
62
33
Kizlar adetim 7 gun gecikti dun hamilelik testi yaptim 2. Cizgi soluktu ama gorunuyordu. Bu ne anlama geliyor ? Ama ne mide bulantisi ne bas donmesi ne yemek kokusundan tiskinme gibi seyler yok. Tecrubeli olanlar var mi aranizda bu konu hakkinda ?

İkinci cizgi çıktıysa hamilesin.cizginin silik çıkmasının sebebi Hamileliginin yeni olmasindan.bahsettigin belirtiler 8 9 haftadan önce olmaz zaten.yarın git kan testi ver.

Hayırlı olsun hamileligin

Hamilesin ,o dediğin belirtiler ileriki haftalarda (genelde 8.haftada)hormonların yükseldiğinde olabilir yada hiç olmayabilir.
Betahcg yükseldikçe silik çizgi koyulaşır. En yakın zamanda kan tahlili yaptır ki iyice emin ol.

Bencede hamilesin canim hayirli olsun.. belirtilere takilma onlar 2aylikken falan ortaya cikiyor Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin..

Kizlar adetim 7 gun gecikti dun hamilelik testi yaptim 2. Cizgi soluktu ama gorunuyordu. Bu ne anlama geliyor ? Ama ne mide bulantisi ne bas donmesi ne yemek kokusundan tiskinme gibi seyler yok. Tecrubeli olanlar var mi aranizda bu konu hakkinda ?
bu belirtiler hemen çıkmaz zaten.
silik bir çizgi de olsa hamilesin demektir.
tebrikler.
belirtilerin 8. haftaya doğru artacaktır.

Hamilesin canım tebrikler. Ben 9ay mide bulantısı da baş dönmesi de yaşamadım. Olmayabilir yani..

Bende de bulanti yok bas donmesi yok yemeklerden tiksinme yok kliselesmis seyler bence herkesde olmuyor

yani 7 gün için sönük olmamalıydı 2. çizgi. ama belki geç döllenme de olabilir.
en güzeli kan vermek. 2 güne bir kan verin. değer 2 katına çıkarsa 2 günde hamilesinizdir büyük ihtimalle. bir de benim 7-8-9 haftalarda bulantım oldu bir daha da olmadı. kimin de hiç olmuyor bulantı. kimi 9 ay kusuyor. bu bünye ile ilgili.

Bende de bulanti yok bas donmesi yok yemeklerden tiksinme yok kliselesmis seyler bence herkesde olmuyor
Canim seni de tebrik ederim insallah sag salim kucagina alirsin 6 haftalik gozukuyorsun ilk hamileligin mi? Benimde 6 haftalikken biseyim yoktu ama bir kac haftadir mide bulantisi bas agrisi hepsi var insallah 9 ay surmez cok iyi bi baslangic olmadi benim icin insallah senin hic olmaz

Canim seni de tebrik ederim insallah sag salim kucagina alirsin 6 haftalik gozukuyorsun ilk hamileligin mi? Benimde 6 haftalikken biseyim yoktu ama bir kac haftadir mide bulantisi bas agrisi hepsi var insallah 9 ay surmez cok iyi bi baslangic olmadi benim icin insallah senin hic olmaz
tesekkur ederimm aminn insallah sende saglıklı guzel bir gebelik gecirirsin:)
ilk hamilelik evet 6. haftasındayım ama 5 bucuk haftalık dedi doktor bugun 2mm gorundu kalp atısı belli belirsizdi daha cok ufakmıs:) ilk 3 ay bulantı olur derler hep ama belli olmuyormus cok yormayacak derecede bulantı olsunda gun icinde devamlı cok zordur ya:)

ikinci cizgi belirdi ise hamilesin . miden bulanacak başın dönecek diye bi şey yok zaten . rahat geçer hamileliğin inşallah

Bur ben modaya uyayım
Bırının yıne yüreği bayram etmıs :KK52: Hamilesin :KK200:

tesekkur ederimm aminn insallah sende saglıklı guzel bir gebelik gecirirsin:)
ilk hamilelik evet 6. haftasındayım ama 5 bucuk haftalık dedi doktor bugun 2mm gorundu kalp atısı belli belirsizdi daha cok ufakmıs:) ilk 3 ay bulantı olur derler hep ama belli olmuyormus cok yormayacak derecede bulantı olsunda gun icinde devamlı cok zordur ya:)
Valla canim inan yeri geliyor basimi bile kaldiramiyorum yastiktan banyodan saatlerce cikamadigim gunler biliyorum daha az once bile ilac ictim ki biraz iyi hissedeyim diye :) kalp atisini ben 7 haftalikken duymustum sonra her gittigimde doktor dinletti sukurler olsun. Sende 7 haftadan sonra daha rahat duyarsin :) benim cinsiyet ogrenmem kaldi yarin da 2li tarama var bakalim hayirlisi artik :)

bu sayfıkların hemen olmaz . vede herkestede olmaz

merhaba,
benim adet ilk gün yaptırdım 60 çıktı sizce normal mi tekrar pazar gideceğim ayyy cok şükürler olsun allahım öncelikle siz bekleyenlere ve karnında bekleyenlere kavuşturmak nasip etsin

Sagol canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah :) 60 cikmasi bence iyi haber ama daha cok yeni gec dollenme de olabilir ama sanki hayirli haberi almissin gibi :) insallah saglikla kucagina alirsin..

Back
X