Tecrubeli olanlar bakabilir mi

Hamilesiniz tebrikler ama mide bulantısı bas dönmesi vs olmayadabilir, benim hic biri olmadi sadece hamileydim bunu biliyordum:)

Merhabalar bende aynı sıkıntıdan muzdaripim. Hamilelik belirtileri var test yaptım çok silik çizgi çıktı ama kimse göremedi ama ben hissediyorum bişeyler olduğunu tekrar bir test aldım ama 2. Yaptığım erken gebelik testiydi.günümden 6 gün önceden kesin sonuç veriyormuş ama bunda da silik çizgi çıktı ama baktığınız zaman görünecek şekilde aldığım eczaneye sordum negatif dedi. Çizgi görünüyo ama silik nasıl negatif olabilirki. Benim yaşadığım sorunu yaşayan oldumu aranızda arkadaşlar

Merhabalar bende aynı sıkıntıdan muzdaripim. Hamilelik belirtileri var test yaptım çok silik çizgi çıktı ama kimse göremedi ama ben hissediyorum bişeyler olduğunu tekrar bir test aldım ama 2. Yaptığım erken gebelik testiydi.günümden 6 gün önceden kesin sonuç veriyormuş ama bunda da silik çizgi çıktı ama baktığınız zaman görünecek şekilde aldığım eczaneye sordum negatif dedi. Çizgi görünüyo ama silik nasıl negatif olabilirki. Benim yaşadığım sorunu yaşayan oldumu aranızda arkadaşlar
Silikse görünüyorsa vardır kaç gün gecti kan testi yaptırın madem

Kan testi en dogru sonucu verir ama ikinci cizgi silik bile ciksa hamilelik oluyor yuzde 99.9 yinede yuzde 100 icin kan testi..

Günüm geçmemişti 2 gün vardı ama buraya yazdıktan sonra gittim tekrar test aldım . Çizgi daha da belirgin teşekkür ederim cevap veren arkadaşlara ALLAH herkese nasip etsin inşallah :anneadayı::KK46:

Back
X