Tecrübeli ve güçlü kadınlardan akıl istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen kesin yanlışlıkla takip etmiştir. Hepsi aynı demek ki gerçekten. En okumuşundan, en cahiline kadar. Ben anlayacaklarını düşünüyorum. Benim insan artığı tam bir dengesizdi. Mesela bir gün çok önem verir, el üstünde tutar diğer gün o kadar sallamazdı. Bunun dışında asla ne istediğini bilen biri değildi. Yapacağı meslek konusunda bile kararsızdı. Ki yaşı benle aynı.
Bense akademik kariyer yapıyorum. Böyle saçmalıklara vaktim olmadığı halde hep destek oldum. Salak bi bölüm okuyordu mesela, 6 sene uzatmış. Biz de evlenecektik o yüzden son iki dönemde sayemde alttan üstten ders alarak hızlandı. Yani demek istediğim benim gibi tuttuğunu koparan, fedakar ve aşkı için ölümüne savaşan bir kadınla olamadıysa kimseyle olamaz zaten.
Sizin için de öyleymiş anladığım kadarıyla. Hepsi günün birinde o kadına çok haksızlık ettim diyecek, akıllarına düşünce açıp bakacaklar ve düğün fotoğrafı görecekler inşallah.
İnşallah tek dileğim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kendimi tanıyamıyorum artık. Saçma sapan bi insana dev gibi hisler besleyip geri dönülmez yollara girdim. Onu ilk gördüğüm mekana giderken keşke bana araba çarpsaydı da o mekana gidemeseydim, yollarımız hiç kesişmeseydi.
Hepiniz öyle yada böyle aşk acısı çektiniz veya çekiyorsunuz. Benimki sadece aşk meşk işi değil. Ben sindiremiyorum olanı biteni. Detay vermek istemiyorum, bazı haksızlıklara uğradım üzerime atılan iftiraya da çok güzel karşılık verdim. Kanıtladım. Yine de bana yapılanları ve söylenenleri unutamıyorum. Hatta bana yapılanlardan çok ayrılık sonrası ilk hafta eski sevgilisini takip edip, eskortları eklemesini unutamıyorum. Ben karanlık bi kuyudayken o gününü gün etti.
Akıllı, tahsilli ve güçlü bir kadınım özümde. Ama bir süredir yolumu kaybettim. Tam kapattım artık bu mevzuyu dediğim anda yeniden hatırlatacak bir şey oluyor. Aylar oldu ve ilk günkü kadar öfke, hırs doluyum. Psikolojik destek, ilaç ne varsa kullandım. Hala stalklıyorum sanki kötü haberini profilinde görebilecekmişim gibi. Tabi ki de beklediğim şeyi görmüyorum. Yeni flörtler, eğlence storyleri görüyorum. Zaten kim depresyondayım diye story atar ki.
Burda boşanmış bir çok arkadaş görüyorum. Siz nasıl atlattınız, yeniden sevebildiniz mi? Umuda ihtiyacım var. Bugünlerin geçici olduğunu biliyorum. Ama başkalarının atlatabildiğini, yeniden mutlu olabildiğini görmek istiyorum.

Niye takip ediyorsun ki? Biliyorum o da senin çektiklerini çeksin kötü olsun istiyorsun ama inatla sosyal medyasına çok mutluyum imajı verir. Sen Allaha bırak ona güven, zaman da takip etme. Dünyanın kanunları var, karma de, ah de ne dersen de o zaten karşılığını bulacak, onu düşünme. Kendini düşün.

Ben mahkemeden boşanma kararını aldığımız günün sonrasında tek bir kelime konuşmadım, tüm bağımı kestim geride bıraktım. Onun ve tüm ailesinin telefonları engelli. Sosyal medya hesaplarımı kapattım. Aynı kurumdayız ama görmüyorum , takip de etmiyorum.

Kendimi, kendi gelişimimi iyileşmemi sağlamak üzere yoluma devam ediyorum. Onunla karşılaştım bana vereceği bir ders, benim yaşamam gereken bir sınav vardı ve bitti. Hayatımdaki rolü bu kadardı ve artık onu düşünmek geleceğime blokaj koymak olur.

Tabi bunlar bir günde olmuyor, 8 ay geçti üzerinden ve gitgide daha iyi oluyorum.

Geçecek merak etme.

ilk başta stalk yapmayı bırak ve hayatın akışını yaşa aklına gelince başka şeylere yönel ,
kendi kendine yetmeyi bil zor olsa da bunu dene yani sana kötü hissettiren herşeyden uzaklaş gerekirse kabuğuna çekil.

Kendimi tanıyamıyorum artık. Saçma sapan bi insana dev gibi hisler besleyip geri dönülmez yollara girdim. Onu ilk gördüğüm mekana giderken keşke bana araba çarpsaydı da o mekana gidemeseydim, yollarımız hiç kesişmeseydi.
Hepiniz öyle yada böyle aşk acısı çektiniz veya çekiyorsunuz. Benimki sadece aşk meşk işi değil. Ben sindiremiyorum olanı biteni. Detay vermek istemiyorum, bazı haksızlıklara uğradım üzerime atılan iftiraya da çok güzel karşılık verdim. Kanıtladım. Yine de bana yapılanları ve söylenenleri unutamıyorum. Hatta bana yapılanlardan çok ayrılık sonrası ilk hafta eski sevgilisini takip edip, eskortları eklemesini unutamıyorum. Ben karanlık bi kuyudayken o gününü gün etti.
Akıllı, tahsilli ve güçlü bir kadınım özümde. Ama bir süredir yolumu kaybettim. Tam kapattım artık bu mevzuyu dediğim anda yeniden hatırlatacak bir şey oluyor. Aylar oldu ve ilk günkü kadar öfke, hırs doluyum. Psikolojik destek, ilaç ne varsa kullandım. Hala stalklıyorum sanki kötü haberini profilinde görebilecekmişim gibi. Tabi ki de beklediğim şeyi görmüyorum. Yeni flörtler, eğlence storyleri görüyorum. Zaten kim depresyondayım diye story atar ki.
Burda boşanmış bir çok arkadaş görüyorum. Siz nasıl atlattınız, yeniden sevebildiniz mi? Umuda ihtiyacım var. Bugünlerin geçici olduğunu biliyorum. Ama başkalarının atlatabildiğini, yeniden mutlu olabildiğini görmek istiyorum.
öncelikle stalklamayı bırakcaksın arkadaşım ona vakit bulamayacak uğraşlar bulacaksın müzik dinle şu an hislerine ne tercüme ediyorsa onu dinle ve sana yapılan haksızlıkları düşün.

Niye takip ediyorsun ki? Biliyorum o da senin çektiklerini çeksin kötü olsun istiyorsun ama inatla sosyal medyasına çok mutluyum imajı verir. Sen Allaha bırak ona güven, zaman da takip etme. Dünyanın kanunları var, karma de, ah de ne dersen de o zaten karşılığını bulacak, onu düşünme. Kendini düşün.

Ben mahkemeden boşanma kararını aldığımız günün sonrasında tek bir kelime konuşmadım, tüm bağımı kestim geride bıraktım. Onun ve tüm ailesinin telefonları engelli. Sosyal medya hesaplarımı kapattım. Aynı kurumdayız ama görmüyorum , takip de etmiyorum.

Kendimi, kendi gelişimimi iyileşmemi sağlamak üzere yoluma devam ediyorum. Onunla karşılaştım bana vereceği bir ders, benim yaşamam gereken bir sınav vardı ve bitti. Hayatımdaki rolü bu kadardı ve artık onu düşünmek geleceğime blokaj koymak olur.

Tabi bunlar bir günde olmuyor, 8 ay geçti üzerinden ve gitgide daha iyi oluyorum.

Geçecek merak etme.
Çok teşekkür ederim bunlar bana hep umut oluyor işte.

ilk başta stalk yapmayı bırak ve hayatın akışını yaşa aklına gelince başka şeylere yönel ,
kendi kendine yetmeyi bil zor olsa da bunu dene yani sana kötü hissettiren herşeyden uzaklaş gerekirse kabuğuna çekil.
Bir süredir bu şekildeydim zaten düne kadar. Bir daha asla o zehirli oku kendime saplamayacağım.

öncelikle stalklamayı bırakcaksın arkadaşım ona vakit bulamayacak uğraşlar bulacaksın müzik dinle şu an hislerine ne tercüme ediyorsa onu dinle ve sana yapılan haksızlıkları düşün.
İnanın zaten uğraşmam gereken o kadar çok şey var ki. Aslında görmediğimde umrumda da değil. Bakmazken gayet iyiydim. Kendimi affedebilirsem, kendimle barışırsam kurtulacağım.

İnanın zaten uğraşmam gereken o kadar çok şey var ki. Aslında görmediğimde umrumda da değil. Bakmazken gayet iyiydim. Kendimi affedebilirsem, kendimle barışırsam kurtulacağım.
o zaman kendine zarar verme bakıpta kendini düşün hatta sosyal ağını kapat veya değiştir belki işe yarar

Sizin gibi tecrübeli ve güçlü kadınların yorumları o kadar önemli ki benim için. Siz de bu yoldan geçmişsiniz hem de benimkinden daha zor olan bir yol. Çok üzüldüm size, kimse bunları haketmez. Umarım hep mutlu olursunuz artık, sevgiler.
Arkamda bıraktım tüm unutmam dediğim kötü anıları. 20 yildir beni bir kadın olarak onurlandıran, kendinden önce beni düşünen bir adamla evliyim. Ama bundan daha önemli olan ne biliyormusun? Bu dünyada kimse benden değerli değil bunu öğrenmek için baya bir burnum sürtüldü ama biz kendimize saygı duyup sevmedikçe kimse bizi sevmez. Çektiğin herseye bur gün geri dönüp baktığında seni sen yapan şeylerin yaşadığın ve atlattigin bu berbat olaylardan kazandığın tecrüben olduğunu göreceksin. Şimdi omuzları diklestirip önüne bakma zamanı. Biz kadınlar düşünülenden daha güçlüyüz kuzu ☺️

Arkamda bıraktım tüm unutmam dediğim kötü anıları. 20 yildir beni bir kadın olarak onurlandıran, kendinden önce beni düşünen bir adamla evliyim. Ama bundan daha önemli olan ne biliyormusun? Bu dünyada kimse benden değerli değil bunu öğrenmek için baya bir burnum sürtüldü ama biz kendimize saygı duyup sevmedikçe kimse bizi sevmez. Çektiğin herseye bur gün geri dönüp baktığında seni sen yapan şeylerin yaşadığın ve atlattigin bu berbat olaylardan kazandığın tecrüben olduğunu göreceksin. Şimdi omuzları diklestirip önüne bakma zamanı. Biz kadınlar düşünülenden daha güçlüyüz kuzu ☺
Çok mutlu oldum adına. Allah razı olsun senden. Okudukça umut verdin bana. 🌸

Ben de şunu söylemek istiyorum ki yüzde yüz ihtimalle bir gün pişman olup geri dönecek. Sevgili de dönüyor arkadaş da hepsini defalarca yaşadım. İşte onlar döndüğünde sen tamamen soğumuş ve çok güçlenmiş olursan büyük bir darbe vurmuş oluyorsun. Düşün ki sekiz yıllık arkadaşım aramız bozuldu diye bana etmediğini birakmadi, iftiralar attı. Ben hiç yüzümü egmedim. Üstünden beş yıl geçince bana mesaj attı rüyamda gördüm de yok şöyleydi yok böyleydi. Mesajını okudum ve cevap vermedim.Bundan daha etkili bir karşılık olacağını düşünmüyorum.

Sizi beğenen biri varsa ona yönelin. Şımartılmak hoşunuza gider unutursunuz. Ama takibi kesinlikle bırakın

Ben de şunu söylemek istiyorum ki yüzde yüz ihtimalle bir gün pişman olup geri dönecek. Sevgili de dönüyor arkadaş da hepsini defalarca yaşadım. İşte onlar döndüğünde sen tamamen soğumuş ve çok güçlenmiş olursan büyük bir darbe vurmuş oluyorsun. Düşün ki sekiz yıllık arkadaşım aramız bozuldu diye bana etmediğini birakmadi, iftiralar attı. Ben hiç yüzümü egmedim. Üstünden beş yıl geçince bana mesaj attı rüyamda gördüm de yok şöyleydi yok böyleydi. Mesajını okudum ve cevap vermedim.Bundan daha etkili bir karşılık olacağını düşünmüyorum.
Tek hayalim bu, geri döndüğünde bambaşka bir kadın olmak. Dimdik durmak. Bence de başarı ve iç huzur en iyi intikam şekli.

Sizi beğenen biri varsa ona yönelin. Şımartılmak hoşunuza gider unutursunuz. Ama takibi kesinlikle bırakın
Bu beni daha kötü hissettiriyor hiçbir insana tahammülüm olmadığı için. Kendimi işe güce versem daha iyi. Dün burda yazdıktan sonra asla bakmadım. Uzun bir süredir de bakmıyordum. Bakacağım tuttu. Clublardan çıkmayan dansöz kılıklı bir kızla takipleşmiş. Story falan atmışlar birbirlerine göndermeli. Evet o kız olmaz başkası olur günün birinde mutlaka olacaktı ama buna düşecek kadar iğrenç biriymiş. İnşallah alır onu evinin kadını çocuklarının anası yapar.

Sizden 7 sene ilerideyim ve inanın şu 7 seneyi değiştirmek için neler vermezdim...

Başıma bir felaket mi geldi, asla!
Evlendim, çoluk çocuğum oldu.
Hem de sizinki gibi gözü kör, çok acılar çektiğim ve ölümüne sevdiğim bir adamla evlendim.
Ve diyorum ki, ne kadar aptalmışım.
Nasıl kendi değerimin farkında değilmişim?
Kendimi niye heba etmişim ki, her türlü imkanım varken neden bu yolu seçmişim diye iç geçirip bulaşık yıkamaya devam ediyorum😂

Ne zorum vardı acaba deyip deyip bulamamak...

Benim ayaklarıma dünyayı serse zaten artık onla herhangi bi yola girmem. Ben de aynı nedenden dolayı kendime öfkeliyim. Aylarca kendimi ezdirdim kendi değerimi bilemeden. Ki ben çok boydak ve baskın bir kadındım. Beni sindirmeye çalıştı. Bir dönem buna izin de verdim. Ayrılırken gitme bile dedim. Ağladım da. Şimdi bunları düşündükçe yerimde duramıyorum öfkeden. Aslında bütün mesele bu. Bana çok pahalıya mâl oldu. Çok zarar gördüm. Şimdi de onun 0 zararla bu olaydan kurtulmasına katlanamıyorum. Çok teşekkür ederim bu arada yorumunuz için.

Ne biliyorsunuz 0 zararı olduğunu.
Bahsetiginiz cibilliyette biriyse hastalık kapaması yakindir. Görür ozman 0 zararı...

Bu beni daha kötü hissettiriyor hiçbir insana tahammülüm olmadığı için. Kendimi işe güce versem daha iyi. Dün burda yazdıktan sonra asla bakmadım. Uzun bir süredir de bakmıyordum. Bakacağım tuttu. Clublardan çıkmayan dansöz kılıklı bir kızla takipleşmiş. Story falan atmışlar birbirlerine göndermeli. Evet o kız olmaz başkası olur günün birinde mutlaka olacaktı ama buna düşecek kadar iğrenç biriymiş. İnşallah alır onu evinin kadını çocuklarının anası yapar.
Hiç-bir yaptığının sanmıyorum ki ilerleyen zamanlarda pişmanlığına etkisi olmasın.. Lakin sizinde hayatınıza devam etmeniz gerekir

Öncelikle ona olan bu hırs, öfke ya da olanları hazmedememe durumunun ağzınızdan, klavyenizden çıkan kelimeleri kötü etkilemesine izin vermeyin. Son cümleniz örneğin..
Bu tarz cümleler kurarak rahatlayamazsınız. Her şeyden önce bir prenses ile de evlense, toplumun onaylamadığı biri ile de evlense düşüncelerinizi kontrol etmek zorundasınız. Şu an o kişiyi iyi tanıdığınızı sanıyorsunuz belki ama tanımıyorsunuz, öyle görünüyor. Tanımadığınız yönünü ayrılıkla görmüşsünüz. O adamın yüreğindeki en derin, en kirli arzuların illaki ona bir dönüşü olacaktır ama ne şekilde ne zaman bilemezsiniz. Böyle cümleler kurarak enerjinizi boşa harcamayın. Sizin kendinizi ondan soyutlamanız lazım. Kendinizi de affedip bu defteri kapatmanız lazım. Her şey hemen olmuyor. Her şey beklediğimiz gibi de olmuyor. Takip etmemek çok etkili. Bakmayıp bakmayıp bir kere bakmak bile nasıl kötü yapıyor sizi. Yapmayın bunu.
Yeni ve düzgün insanlara şans vermek de güzel. Biraz daha iyi hissettiğinizde bunu düşünebilirsiniz.

Acısı ile tatlısı ile kutsallaştırdığımız insanlar birer insan nihayetinde. Niye onlardan mükemmel duruşlar bekleyelim ki? İşte yasaklar koyan adam işte şimdi o yasakların içinde kendi özünü yaşıyor. Şaşırmamalıyız.

Bu forumda neler okudum, çevremde neler gözlemledim.
Böyle çelişki yuvası olan erkeklerin olmadıkları yer güzeldir. Çok şükür zarardan döndüm diye düşünün. Bence artık aldığınız nefes zehirden arınmış. O kendi zehri ile yaşayacak. Onu takip etmeyin, kendinize güzellik yapın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X