Tecrubelilerden yardım ..!

Benim eşimde aynı 14senelik evliyiz eşim canı çekerse anlatır konuşuruz sohbet ederiz,ilk zamanlar çoğunluk ben konusurdum bende biraktim çokta umrumda değil,benim evlilik görücü usulüyle oldu da sizinki sevgililik zamanida olmuş taniyamadiniz galiba tam olarak huyu böyleyse değişmez, çok konuşan kocada iyi değildir kafa ütüler benden demesi.
eskiden daha konusmazdı zamanla çözduk o kısmı ama benimseme alışma süreci daha bizimki..

zamana bırakması bir şey değilde bu zaman içerisinde davranş şeklimi yada nasıl yol ilerleyeceğimi bilmiyorum. İstiyorum ki o bana derdini anlatsın ne bileyim bir şey yapacaksak alacaksak paylaşalım yani eşimle dedikodu yapmak isterim ben . Annesi gibi Eniştesi gibi beni benimsesin..
İşte bu zamanla olur.

peki zamanla olur dediniz ya bu süreçte ben neler yapmalıyım? sürekli ona anlatmalımıyım? böle davranman gerekıyor böle yapman gerekıyor benmle paylaş vs vs diye..
Hayır o zaman ters teper. Sen olması gerektiği gibi davran. Zaten aranızda sevgi varsa özünde iyi biriyse zamanla alışır seni benimser.

Hayır o zaman ters teper. Sen olması gerektiği gibi davran. Zaten aranızda sevgi varsa özünde iyi biriyse zamanla alışır seni benimser.
beni seviyor iyi biri de bunu biliyorum hissediyorum. Ama ben istiyorum ki alışsın bana benimsesin. elbette özel durumları olur kendine vakit ayırmak ister ama ben derdine de sevıncınede ortak olmak isterım..

inş bu ilk seneyi guzelce atlatırız.. fedakarlık yapmak gerek bende o yuzden çabalıyorum işte bi nevi öğrenmeye çalışıyorum. anladıgım kadarı ile oldugum gibi davranmaya devam değişmeye değiştirmeye gerek yok. o da zamanla görur düzelir.. üstüne gitmeye gerek yok..

Oda zamanla görür düzelir cok optimist bir bakis acisi. Fedakarligi sorunlu olan taraf yapmali. Hakkinizda hayirlisi insallah

Ben daha hiç derdini paylaşmayı seven bi erkekle tanışmadım. Kimle konuşup tanımaya çalıştıysam bi adım ileri gittiğimde soğudum. Bi şeye alınır içinde onu büyütür asla bana söylemez. İyice biriktirdikten sonra olmadık bi zamanda patlatır. Ya da başka bi şeye canı sıkılmıştır kem küm eder anlatmaz beni endişelendirir. Derdini asla anlayamam.

Daha farklı erkeklerle tanışan ve hayatına alanlar çok şanslı bence.

Oda zamanla görür düzelir cok optimist bir bakis acisi. Fedakarligi sorunlu olan taraf yapmali. Hakkinizda hayirlisi insallah
iyimser bir bakış açısı ile nasıl davranmam gerek o zaman . o zaman benm bir şekilde bu adama bundan rahtsz oldugumu göstermem söylemem gerek. yukarı da bazı arkadaslar sen yap o da senden görr zamanla demişler..

iyimser bir bakış açısı ile nasıl davranmam gerek o zaman . o zaman benm bir şekilde bu adama bundan rahtsz oldugumu göstermem söylemem gerek. yukarı da bazı arkadaslar sen yap o da senden görr zamanla demişler..
birisi sizi kirinca üc secenek görünüyor genelde 1. Küsüp trip atmak 2. Karsi ataga gecip ayni sekilde kirici olmak 3. Esle iletisime gecip onun bazi davranislarin veya sözlerinin sizi kirdigini ve bunun sizin iliskinize zamanla zarar verecegini anlatmak. Sevdigini söylemesinin zamanla cünkü anlamo kalmiyor sizi kirip dursa.Sahsen 3. Numarayi en sagliklisi oldugu icin öneririm. Insanlar heralde bunu cok dramatik bir sekilde belki düsünüyor ama hic de degil. Hepimiz farkli yerlerden evliliklere geliyoruz. Hepimizin iletisim sekli ayni degil haliyle. Ama saygili ve sevgiyi yitirmemek icin yalnis yerden fedakarlik yapmamali. Bende fedakarlik yaptim. Mesela benim sacma bir küsme huyum vardi. Onu evliligim icin feda ettim. Sinirimdende ayni sekilde. Fedakarlik negatif taraflari sineye cekmek hicbir zaman olmamali cünkü bu aslinda o iliskinin temeline yerlestirilmis zamanli bomba olur

Lanet bir huydur. Soğutur, yalnizlastirir, evlilikten soğutur insanı. Asla değişmez . Evlenince değiştiririm diye düşünenler de benim gibi havasını alır. Onun için insan uzun uzun sohbet ettiği, her şeyini paylasabildigi insanla evlenmeli.

Bu huydur karakter meselesidir. Evlenmeden önce de bellidir zaten. Sende görmüşsündür ama evleneceğim değişir diye umdun olmadı tabi.

Genel olarak sana tavsiyem değil de izlenimimi söyleyeyim. Erkekler güçlü gördüğü, kararlarıyla güzel işler başaran, pratik zekalı kadınların fikrini de alır danışmadan iş de yapmaz.

Biraz baskın karakter olunca erkeklerin çoğu tabiri caizse ağzının içine bakar. Ama bu baskınlığı ezme fikrini kabul edip adamı bastırma olarak kullanan kadınlarda bayıyor bir süre sonra.

Yanı kısaca bunlar sonradan değişecek şeyler değil. Karakter özellikleridir.
Noktasına kadar katılıyorum. Bizim ilişkimiz böyle sağlamlaştı.

Konu sahibi arkadaşım biraz sabır. Ne çok üstüne düşün ne de kendi haline salın. Sizi ev içinde tanıdıkça kendiliğinden gelişir her şey merak etmeyin.

Back
X