- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
En büyük yanlışı sevdigimiz icin evlendiklerinde nasilsa ayni evde yasayacagiz bazi huylarini değiştirirler diye düşünüyoruz ancak böyle birşey cogu zaman mümkün olmuyor. Evliliginiz daha yeni bastan herseyi nasil alistirirsaniz oyle gidiyor. Sessiz olmayin. Sıkılmadan usanmadan surekli sorun konuşun gülümseyin. Kendiniz gibi davranin o konusmuyor diye susup kalmayın. Bir süre sonra kendinizi çektiğinizde konusmaya baslar diye düşünüyorum. O kadar cok soru sormanisa alistirin ki onu gününü, basina gelenleri anlatma zorunlulugu varmis gibi hissetsin. Bir de bence hemen cocuk yapmayin lütfenBen 1 aylık evliyim. Çok gariptir ki evime eşime hemen alıştım sanki yıllardr evli gibi. onu düşünerek hareket ediyorum her derdimi anlatıyorum o da dinler sağolsun sorun yok o ben gibi değil pek yani konuşmayı paylaşmayı pek sevmez erkeklerin temel durumu sanırım . ben zar zor alırım ağzından halbuki anlatsa dertlşse paylaşsa . Eşimle aramızda iletişim problemimiz var benmle paylaşmaz anca ben sorunca anlatr dedim huyu böyle ben soruyorum o anlatıyor sohbet için mecbur ne yapacaksın.. İletişim problemimiz var ama ben genelde sessiz tarafım yapacak bir şey yok. Tartışmalarımzda o genelde sessiz,tepkisiz kalıyo bu da beni çok kırıyo bu yuzden bende ses çıkarmıyorum. sonucta 1 aylığız daha benmsemesi alışması zaman alır sabırlı olmak gerekiyor. Zaten bu aralar yogun işlerinden dolayı bir şey demıyorum sonucta iş anlayışlı olmak gerek. Genel olarak buyuk sorunumz yok çok şükür bu da alışma süreci sanırım. sizden yardım istediğim konu : bu süreci nasıl kolay atlatabiliriz yani benimsemesi alışması kısmını. Nasıl davranmam gerekiyor ? ne yapmam gerekiyor ? Bazı çiftlere bakıyorum adam ve kadın birbirinden habersiz bir şey yapmıyorlar arkadas dost eş sırdaş olmuşlar birbirlerine bende eşimle böyle olmak istiyorum. alışkanlıklar var bekarken olan bu da bazen kırıcı olabiliyor benm için ses etmıyorum ama . Mesela ailecek görustukleri arkadasınn amcası vefat etmiş aramış arkadasını bana çok sonradan söyluyor keşke bana da söyleseydın birlikte arardık dedim. ya unuttum fln dedi bir şey demedim snra ben aradım kızı böle böle aaa senn yeni mi haberin oldu x aradı sağolsun dedi bir şey diyemedim. böyle seylere çok maaruz kalıyorum. Bu zamanı nasıl kolay atlatabilirim..