Selam kk hatunları bir meseleden kafam karışık bunu çözerse siz çözersiniz. Konuya geçeyim 5 katlı bir dairede oturuyoruz.biz zemin kattayız. Bu sene asansör kabinini değiştirme kararı aldılar. Aslında bina daha 5 senelik ama müteahhit o kısımda bir yamukluk yapmış sanırım neyse konu şu toplantıda dile getirildi daire başı 5 bin tl düşüyor. biz tamam dedik sonuçta hepimiz komşuyuz burada size misafirliğe çıktığım zamanlarda bende kullanıyorum dedim. Komşularım hayır biz harama girmek istemiyoruz dışardan gelen misafirlerimizde kullanıyor sonuçta dediler bunu biz karşılıyacağız bakım ve aidata giriyosun zaten dediler. Tamam dedik anlaştık. Bugün 5. Kattaki boş evin sahibi bizi aradı “bu parayı ödüyeceksin zorundasın tanıdık avukatlarım var avukata vericem yönetime de söyledim dedi”. Biz şok olduk bu seviyesiz konuşma karşısında komşularım bu terbiyesiz adama haddini bildir uğraş diyor. Ama ben ömrümde böyle bişey yaşamadım mahkemeye verse mahkemeye mi gideceğim nasıl olur bilmiyorum. O yüzden ödüyelim kimseyle uğraşmıyalım diyoruz sizce ne yapmalıyız? Not: bu arada o bey toplantıda yoktu