Tecrübesizim. Muhabbet kurmanın yolu. Lütfen yardım edin. :(

meyras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
7
0
36
İstanbul
Merhabalar, forumun yeni üyesi değilim ama genelde okumakla yetinirdim. İlk defa bir konuda fikir danışacak birilerinin eksikliğini hissediyorum. Size danışmak istedim.

Ben üniversitede okuyorum. Birlikte 2 ders aldığım bir çocuk var. Çocukla bir muhabbetim yok gibi. Bir kere benden notlarımı aldı, geri vereceği zaman haberleşmek için telefon numaralarını verdik. Sonra ben Whatsapp'tan ona dersle ilgili bir şeyler yazdım. Havadan sudan biraz konuştuk ve muhabbet öylece bitti.

Ben bu çocuğa çok fena tutuldum. Bir türlü aklımdan çıkmıyor ama nasıl muhabbet kurarım, nasıl daha yakından tanıyabilirim gerçekten bilmiyorum. Kendisi hakkında öğrendiklerim; uzun süredir yalnız, arkadaş çevresinde biraz popüler, hafif depresif ve ikizler burcu (burçlardan pek anlamam, tavsiyelerinize açığım).

Bana gelirsek, ben pek güzel sayılmam, yani çirkin de değilim. Saçlarımın ve gözlerimin güzel olduğunu söylerler ama seksapalite konusundan yoksunum biraz. :) "İnek" sayılacak tiplerdenim diyebilirim kısaca.

Pazartesi son dersimiz var. Bir daha ortak dersimiz olmayacak. Ona nasıl yaklaşmalıyım nasıl konuşmalıyım? Lütfen bana akıl verin.

Şimdi bana sorarsan ben de eşime aşık olup onunla ortak birşeyler bulmaya çalışşmıştım..benimki uzun hikaye ama bide kısmetimde varmış..ben dolaylı yoldan bana meyli varmı çok tartmadım gittim konuştum ama öylece konuşmak deil diyorum ya uzunn ..sana şunu söyliyeyim son derste yanına oturabilirsin birazda kendine özen gösterip şöyle hafif bakım vs. abartmadan(doğallık hep iyidir)sevdiği şeylerden gçmişten sorabilirsin tabi oda sana soruyormu merak ediyormu seni dikkt et ..
ay kolay gelsin canımmm

Şimdi bana sorarsan ben de eşime aşık olup onunla ortak birşeyler bulmaya çalışşmıştım..benimki uzun hikaye ama bide kısmetimde varmış..ben dolaylı yoldan bana meyli varmı çok tartmadım gittim konuştum ama öylece konuşmak deil diyorum ya uzunn ..sana şunu söyliyeyim son derste yanına oturabilirsin birazda kendine özen gösterip şöyle hafif bakım vs. abartmadan(doğallık hep iyidir)sevdiği şeylerden gçmişten sorabilirsin tabi oda sana soruyormu merak ediyormu seni dikkt et ..
ay kolay gelsin canımmm

Teşekkür ederim önerileriniz için. Ama şöyle bir şey var. Nasıl muhabbete gireceğimi bile bilmiyorum ben. Öyle uzaktan uzaktan bakıp duruyorum. Yani nasıl konuya girerim filan o konuda bile fikrim yok. :(

Teşekkür ederim önerileriniz için. Ama şöyle bir şey var. Nasıl muhabbete gireceğimi bile bilmiyorum ben. Öyle uzaktan uzaktan bakıp duruyorum. Yani nasıl konuya girerim filan o konuda bile fikrim yok. :(
böyle muhebbetler duruma mekana havaya göre değişen şelerdir bizim burda sölediklerimiz belki o an uymaz en genel olarak
-merhabalar seni gördüğüm için çok mutlu oldum diyebilirsin yüz şekline bak mesela bu cümle hoşuna gittimi yoksa şaşırdımı baktın hoşlanmadı hani bugün son ders ya o yüzden senle muhabbet etmekten keyif alıyorum vs. diyebilirsin(çevir kazı yanmasın yani) baktın hoşlandı arayı açmayalım arada görüşebilirmiyiz dersin..biliyosun aradan zaman geçerse bu iş yatar mesafeler başlamamış ilişkiler için daha beterdir..ama meyli varmı anlaman için biraz çok deil birazcık samimi davranıp ölçmen gerek..ortak noktalarınız varmı onu bulmalısın arkadaşların yada onun arkadaşları yokmu sana yardım edecek sevdiği bir hobiyi öğrenip bak sen demek ..... seviyosun deyip pat diye lafa atlayabilirsin vss vss vss:6:

Back
X