Tecrübeyle sabit fikirler verin lütfen :(

terketme fobisi ne yahu
29 yaşında bir kadın lafları değil bunlar, seni aldattığını bile bile nasıl devam ediyosun, o benden ayrılsın nasıl bi mantık karısını aldatan hangi erkek mertçe çıkıp ben seni aldatıyorum ayrılalım der ki bu sevgili
adam seninle evlenedebilir çünkü hovarda erkek tipi için ideal kadınsın, kariyerin var paran var e darlamıyosun da adamı niye ayrılsın, niye ayrılmıyo sorusunun cevabı sence ne? bizim cevapları beğenmedin sen söyle o zaman, sence ne? sana çok mu aşık

29 yaşında olduğunuza inanamadım. Akıl yaşta değil başta diye boşuna dememişler.

Adam sizden neden ayrılsın ki.. Karşısında arıza çıkarmayan her yaptığını göğüsleyip bi de ağamsın paşamsın yapan bi kadın var. E bu adam salak mı ayrılsın. Bu gidişle evlenirsiniz de, fobiniz olduğundan da ölene kadar çeker durursunuz artık. Gerçi evlenince çıldırıp kavga çıkarır durursunuz adam o zaman boşar sizi.. Siz emelinize ulaşır mısınız onu bilemiyorum tabi..

Aldattığını ilk anladığım anda hayatımdan çıkarır, 1 dakikamı bile vermem ben öyle birine.
İnsan kendine bunu niye yapar ki?

O beni terketsin , ama onu sevdiğimi bana geri dönebileceğini düşünsün , gitsin gönlünü eylesin sonra bana geri dönsün ben de tekmeyi atayım .. Eeeee ? Ben istemedim ayrıldım demek için mi tüm bunlar ? Ayda 2 kere görüşebildiğiniz hayatınızın aşkı için bu kadar beyin karmaşasına gerçekten gerek var mı ?

29 yaşındasınız Allah aşkına yazık ediyorsunuz kendinize , adam da böbürlenip dursun beni seviyor , beni bırakamaz bu kadına ne yapsam müstehak diye :KK34:

ozaman ne diyimde ayrılmalıyım şu aşamada zaten bana soğuk davranıyor eskisi gibi değil 7 nisanda buluşcaz ne diyimde ondan ayrılıyım sen beni aldatmışmıydın diyim ?

söyleyin fikir verin etkili bişey olsun gurumu kurtaracak bişey olmalı yoksa hiç bişey demeyeyim mi

ozaman ne diyimde ayrılmalıyım şu aşamada zaten bana soğuk davranıyor eskisi gibi değil 7 nisanda buluşcaz ne diyimde ondan ayrılıyım sen beni aldatmışmıydın diyim ?
Neden buluşuyorsun ki?
Bi msj at bitti bu iş benim için de engelle.
Ha illa buluşcam diyorsan lüks bir yere götürüp donattır masayı "merak etme benden" de. Yemeğin ortasında wc için kalk çık ordan bin git giderken de msj at "biliyor musun wcde aydınlanma yaşadım neden hala seninleyim ki diye düşündüm. Düşünmekle kalmadım uygulamaya koydum. Hoşçakal. *ha bu sefer de sen öde şimdiye kadarki aldatmalarından 1 düşersin" de. :KK45::KK45:
Amma yazdım he sen bunu yapamazsın gerçi:rapci:

Back
X