Tecrübeyle sabit fikirler verin lütfen :(

Arkadaşlar 29 yaşındayım 3 aydır felan hayatımın aşkını bulduğum sandığım 28 yaşında bir adamla tanıştım aşık oldum evlilik planları yaptık kasım gibi evlenmeyi düşündük ama beni sosyal medyada aldattığı için hayallerim başıma yıkıldı
Benden ayrılmak istemediğini sevdiğini söyledi barıştık affettm ama gönülden affettim mi hayır..
ailem felan biliyordu bana şimdi annen ne düşünüyor felan dedi keşke belli etmeseydin dedi bende aldattığını söylemedim dedim ben sevdiğim için bana kıyamaz o dedim.. inşh herşey düzelir dedi felan filan
Şimdi ona çok aşık rolü yapıyorım ilgileniyorum ama o eskisi gibi değil ben üstüne çok düşüyorum kendime iyice alıştırmak istiyorum ben ayrılmıcam o ayrılsın benden soğuduysa..
Hala sosyal medyada kız ekliyor felan ben yine çapkınlık yaptığına eminim..

Kötü ayrılmak istemiyorum pişman olduğunda yani olursa tabi bana dönebilceği bi kapı olsun istiyorum..
çünkü döndüğünde onu keyifle red edeceğim..
Şimdi sorum şu
Ben bunu kendime iyice nasıl alıştırabilirim farklı şehirdeyiz ayda iki kez görüşebiliyoruz
Hiç kavga cıkarmıylrum anlaşmayacağımızı düşünmesin die..
hatta başka biri için terk etsin o kızda onu azına etsin ki benim kıymetimi anlasın yani planım bu sizce ?

şu yerleri tekrar tekrar okuyup hayatın doğal akışındaki yeri nedir bir daha bir daha tekrar bir daha düşün
adam zaten kendinden o kadar emin ki aldatmış affetmişsin daha bide hafiften fırçalıyo annene keşke söylemeseydin diye

adamın gördüğü onu çok seven aldatılmayı affeden kariyeri geliri kendisinden iyi bir kadın, bu durumda neden ayrılsın, düşüncem hovardalığa devam edeceği hasbelkader seninle evlense de bunun mantık evliliği olacağı ve evlilik içinde de boynuzlanacağın

Sizin yaptiginiz plani uygulayan bir cocuk vardi. Kiz arkadasi gidip biriyle yatmisti, cocuk da affetmis gibi yapip, onu ilgiye bogup iyi davranip sonradan beklenmedik bir anda ayrilmisti. Evet kiz aglamisti o zaman aglamasina ama belki bir kac gun uzuldu o kadar, sonradan baska birilerini bulma cabalarina girmisti bile. Cocuk da bunu fark edince geri donmek istedi, kiz kabul etmedi. Cocuk bu aralarindaki gitgelli durumdan dolayi kizi takinti yapti, psikolojisi bozuldu, bildiginiz akil hastanesinde bir kac ay yatti. Kiza ise hic bir sey olmadi, bir gun onla obur gun bunla yatmaya devam etti. Yani demem o ki, bu karakterdeki insanlara zarar veremezsiniz, verseniz bile bu kisa vadeli olur, kendinize verdiginiz zararin yaninda ise bu hic bir seydir.

Bende de terk etme korkusu var, ama esas nedeni erkek arkadasimdan ortada cok da gecerli bir sebep yokken ayrilmak istemistim. Sonradan benimle bir ay kadar falan bir sure barismadi diye uzuntuden 5 kilo vermistim, iyice deliye donmustum. Sizin belki eski erkek arkadasinizdan ayrilma sebebiniz cok onemli degildi ki geri donmek istediniz, iyi bir secenegi kacirdiginizi anladiginiz icin. Bu cocuk icin ise ayni seyi soylemek zor. Sizi begenmiyormus, ve aldatmis. Bu kisiden ayrildiginiz icin pisman falan olmazsiniz korkmayin. Cunku bir geleceginiz yok, bir sey kacirmiyorsunuz.

Uğraşmana değer bir durum görmedim.arama sorma zaten uzak mesafe ilişkisi anladığım kadarıyla seni arayınca mesaj atınca soğuk cevapla seni terk eder.ben olsam uğraşamam ayrılalım derim zaten adam değilmiş aldatmış.

Seni aldatan bi erkek için neden bubkqdar plan program strateji içine giriyosun ki? Şutla gitsin.

Çok saçma bir plan
Neden yeni bulduğu kişi ağzına edecekmiş ,sizi anacakmiş ki? Valla benim hayatta kimler geldi kimler geçti hiç de bir eskiye özlem duymadım. Herkesin yeri ayrıdır.
#Belki de yeni kız ağzına edecek ama sizden daha iyi sevişecek, ikinizi kıyaslayarak kapasitede bir insanda yine de ilk tercihini ondan yana kullanacak.
#Belki yeni sevgilisi dünyanın en şirret kadını olacak ama sizden daha güzel olduğu için sizi aramayacak?
#Belki yeni sevgilisindeyken de bir çapkınlık (!) Yapacak, ama kadın buna tekneyi basınca o terkedilme acısıyla kadını gözünde putlastirqcsk? Asıl onu her rakı iciste anacak?
# Belki de huylu huyundan vazgeçmeyecek,Onunlayken başkasını bulacak, oradan oraya oradan oraya daldan Dala konarken arada kaynayacaksiniz.
Bütün bu ihtimallerin hepsi inanın ki sizin ihtimalinizden daha olası.
Bence zamanınıza yazik, yolverin gitsin
Aklınızı böyle sacma şeylere yordugunuza degmez

Madem ayrılmayı düşünüyorsun ki olmasi gerekrn bu zaten...

Neden bu tür oyunları oynayip kendinize olan saygınızı yitiriyorsunuz..lütfen silkelenip kendinize gelin. O adami bi an önce çıkarın hayatınızdan ...

Arkadaşlar 29 yaşındayım 3 aydır felan hayatımın aşkını bulduğum sandığım 28 yaşında bir adamla tanıştım aşık oldum evlilik planları yaptık kasım gibi evlenmeyi düşündük ama beni sosyal medyada aldattığı için hayallerim başıma yıkıldı
Benden ayrılmak istemediğini sevdiğini söyledi barıştık affettm ama gönülden affettim mi hayır..
ailem felan biliyordu bana şimdi annen ne düşünüyor felan dedi keşke belli etmeseydin dedi bende aldattığını söylemedim dedim ben sevdiğim için bana kıyamaz o dedim.. inşh herşey düzelir dedi felan filan
Şimdi ona çok aşık rolü yapıyorım ilgileniyorum ama o eskisi gibi değil ben üstüne çok düşüyorum kendime iyice alıştırmak istiyorum ben ayrılmıcam o ayrılsın benden soğuduysa..
Hala sosyal medyada kız ekliyor felan ben yine çapkınlık yaptığına eminim..
Kötü ayrılmak istemiyorum pişman olduğunda yani olursa tabi bana dönebilceği bi kapı olsun istiyorum..
çünkü döndüğünde onu keyifle red edeceğim..
Şimdi sorum şu
Ben bunu kendime iyice nasıl alıştırabilirim farklı şehirdeyiz ayda iki kez görüşebiliyoruz
Hiç kavga cıkarmıylrum anlaşmayacağımızı düşünmesin die..
hatta başka biri için terk etsin o kızda onu azına etsin ki benim kıymetimi anlasın yani planım bu sizce ?

KIZLAR AYRIL BAS TEKMEYİ DİYORSUNUZ AMA BENİM ANLAMADIĞIM O NEDEN BENDEN AYRILMIYOR BENİ ALDATMAYA DEVAM EDİYOR.
BENİ ADLATMAYA DEVAM ETTİĞİNDEN EMİNİM DİDİKLESEM BULURUM AMA UĞRAŞMIYORUM
İSTEMİYORSAN BENDEN VAZGEÇ AĞZIN VAR AĞZINLA SÖYLE BUNU DEDİM BANA UMUT VERİYORSUN BU ŞEKİLDE HALA SEVDİĞİNİ İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEREK DEDİM
İSTEMİYORUM AYRILALIM DEMİYOR..
SEN BENİ İSTEMESEN BEN KAPINA YATACAK DEĞİLİM UMUT VERDİĞİN İÇİN YANINDAYIM DEDİM...
KENDİ SÖYLESİN BENDE AYRILMA TERK ETME FOBİSİ VAR ÜSTÜME GELMEYİN :KK70:
GÜNCEL YORUMLARI BEKLİYORUM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR BU ADAM

arkadaşım sana söylenmesi gereken herşey söylenmiş , sen daha ne söylensin istiyorsun .kimse sana senden ayrılmasını bekle ayrıldıktan sonra sana dönecek demez.

Çok saçma bir plan
Neden yeni bulduğu kişi ağzına edecekmiş ,sizi anacakmiş ki? Valla benim hayatta kimler geldi kimler geçti hiç de bir eskiye özlem duymadım. Herkesin yeri ayrıdır.
#Belki de yeni kız ağzına edecek ama sizden daha iyi sevişecek, ikinizi kıyaslayarak kapasitede bir insanda yine de ilk tercihini ondan yana kullanacak.
#Belki yeni sevgilisi dünyanın en şirret kadını olacak ama sizden daha güzel olduğu için sizi aramayacak?
#Belki yeni sevgilisindeyken de bir çapkınlık (!) Yapacak, ama kadın buna tekneyi basınca o terkedilme acısıyla kadını gözünde putlastirqcsk? Asıl onu her rakı iciste anacak?
# Belki de huylu huyundan vazgeçmeyecek,Onunlayken başkasını bulacak, oradan oraya oradan oraya daldan Dala konarken arada kaynayacaksiniz.
Bütün bu ihtimallerin hepsi inanın ki sizin ihtimalinizden daha olası.
Bence zamanınıza yazik, yolverin gitsin
Aklınızı böyle sacma şeylere yordugunuza degmez
söylenmesi gerekenleri çk güzel söylemişsiniz,konu sahibi lütfen bu söylenilenleri dikkate al

KIZLAR AYRIL BAS TEKMEYİ DİYORSUNUZ AMA BENİM ANLAMADIĞIM O NEDEN BENDEN AYRILMIYOR BENİ ALDATMAYA DEVAM EDİYOR.
BENİ ADLATMAYA DEVAM ETTİĞİNDEN EMİNİM DİDİKLESEM BULURUM AMA UĞRAŞMIYORUM
İSTEMİYORSAN BENDEN VAZGEÇ AĞZIN VAR AĞZINLA SÖYLE BUNU DEDİM BANA UMUT VERİYORSUN BU ŞEKİLDE HALA SEVDİĞİNİ İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEREK DEDİM
İSTEMİYORUM AYRILALIM DEMİYOR..
SEN BENİ İSTEMESEN BEN KAPINA YATACAK DEĞİLİM UMUT VERDİĞİN İÇİN YANINDAYIM DEDİM...
KENDİ SÖYLESİN BENDE AYRILMA TERK ETME FOBİSİ VAR ÜSTÜME GELMEYİN :KK70:
Çok basit cevap, neden bulamadınız?
Hem pastam dursun hem karnım doysun istiyor
Ne şiş yansın ne kebap
Hem elimin altında sadık,itaatkar, hizmetimi gören bir karım olsun(evlilik planlariniza istinaden. Sevgili de olur bu)
Hem de daldan Dala konayim, bir sürü kadının ilgisini çekip egomu tatmin edeyim, internette eklediğim kızlardan eskaza birini ikisini düşürür sevişirim de (hatta niye bunca çabaya girsin ki? Tinder bile indirmiş olabilir)
Sizi de kafasında 'ayy kıyamam yaa,nasıl da sadık, nasıl da vefakar' diye değil de 'salağa bak, yatakta bassa yine bana inanacak,hahaha' diye aniyordur.
Alt tarafı yaşadığınız 3 ay, adam en başından belli etmiş işte kendini. Devam ettirse evlenecek misiniz ?
Ayrıca madem terketme fobiniz var ilerleyen yıllarda size geldiğinde nasıl gönül rahatlığıyla terkedeceksinz? Fobiye ne oldu?
Amaaan bence bu adam sizi terk etmez. Bu kadar saf kız bulmak kolay mı? İlkine rıza gösteren sonrakilere de gösterir. Değmeyin adamın keyfine.

Back
X