Tecrübeyle sabit fikirler verin lütfen :(

Her hata yaptığında aşağıladığında aldattığında kendisine bayılan, bir türlü terk etmeyen birisi var zaten. Ancak sizden daha güzel daha çok para kazanan birisini bulursa belki terk eder. Aksini zannetmiyorum. Görünen köy kılavuz istemez. Siz terk etmek istemiyorsunuz içten içe bunca zaman açtığınız konular göstergesi. Kendinize terk etmemek için meşru bir neden oluşturmak istiyorsunuz. İntikam istiyorsanız gerçekten başka birisini bulup ben seni sevmiyorum onu seviyorum haydi sana güle güle diyin madem. İçiniz ancak böyle soğur.

Ama ben bu hafta buluştuğumuzda dedim valla
İster eski sevgiline dön ister internete mi bulcan bu saatten sonra sana tüm kapılar açık tüm istanbul senin olsun kendin kaybedersin artık dedim asla bişey yapmam daha dedim... oda ben öyle diyince sarıldı sokuldu okadar bişey demedi... yani okadarda herşeyine tamam demiş değilim şartlı barıştık hoş

Aldatildim ama intikam almaya falan calismadim benim gozumde degerli olsaydılar. O zaman ugrasirdim. Bence sende ugrasma

Arkadaşlar 29 yaşındayım 3 aydır felan hayatımın aşkını bulduğum sandığım 28 yaşında bir adamla tanıştım aşık oldum evlilik planları yaptık kasım gibi evlenmeyi düşündük ama beni sosyal medyada aldattığı için hayallerim başıma yıkıldı
Benden ayrılmak istemediğini sevdiğini söyledi barıştık affettm ama gönülden affettim mi hayır..
ailem felan biliyordu bana şimdi annen ne düşünüyor felan dedi keşke belli etmeseydin dedi bende aldattığını söylemedim dedim ben sevdiğim için bana kıyamaz o dedim.. inşh herşey düzelir dedi felan filan
Şimdi ona çok aşık rolü yapıyorım ilgileniyorum ama o eskisi gibi değil ben üstüne çok düşüyorum kendime iyice alıştırmak istiyorum ben ayrılmıcam o ayrılsın benden soğuduysa..
Hala sosyal medyada kız ekliyor felan ben yine çapkınlık yaptığına eminim..
Kötü ayrılmak istemiyorum pişman olduğunda yani olursa tabi bana dönebilceği bi kapı olsun istiyorum..
çünkü döndüğünde onu keyifle red edeceğim..
Şimdi sorum şu
Ben bunu kendime iyice nasıl alıştırabilirim farklı şehirdeyiz ayda iki kez görüşebiliyoruz
Hiç kavga cıkarmıylrum anlaşmayacağımızı düşünmesin die..
hatta başka biri için terk etsin o kızda onu azına etsin ki benim kıymetimi anlasın yani planım bu sizce ?
Canına yazık değil mi ,ver yolu gitsin.

Arkadaşlar 29 yaşındayım 3 aydır felan hayatımın aşkını bulduğum sandığım 28 yaşında bir adamla tanıştım aşık oldum evlilik planları yaptık kasım gibi evlenmeyi düşündük ama beni sosyal medyada aldattığı için hayallerim başıma yıkıldı
Benden ayrılmak istemediğini sevdiğini söyledi barıştık affettm ama gönülden affettim mi hayır..
ailem felan biliyordu bana şimdi annen ne düşünüyor felan dedi keşke belli etmeseydin dedi bende aldattığını söylemedim dedim ben sevdiğim için bana kıyamaz o dedim.. inşh herşey düzelir dedi felan filan
Şimdi ona çok aşık rolü yapıyorım ilgileniyorum ama o eskisi gibi değil ben üstüne çok düşüyorum kendime iyice alıştırmak istiyorum ben ayrılmıcam o ayrılsın benden soğuduysa..
Kötü ayrılmak istemiyorum pişman olduğunda yani olursa tabi bana dönebilceği bi kapı olsun istiyorum..
Şimdi sorum şu
Ben bunu kendime iyice nasıl alıştırabilirim farklı şehirdeyiz ayda iki kez görüşebiliyoruz
hatta başka biri için terk etsin o kızda onu azına etsin ki benim kıymetimi anlasın yani planım bu sizce ?

bu adam seni suya götürür susuz getirir
sen bana alıssın diye beklerken bir darbe daha yersin haberin olmaz.

böylelerine prim vermeyin zamanına yazık
hemen suanda engelle sil gitsin.

Bence o toplara hiç girme. O işler hiçte öyle planladığın gibi olmuyor doğrusu. Bu kısmı tecrübeyle sabit. Eninde sonunda üzülen sen olacaksın. Yol yakınken bitir ve önüne bak.

Amacın ne ki?sana değer verip kaybetmekten korksa zaten seni aldatmazdi ki hala aldattığını düşünüyorsun zaman kaybı boş işler yaş olarak küçük sayılmazsın uğraşma böyle seylerle bence..

Sen böyle davrandıkça o senden hayatta ayrılmaz. Sen direk ayrıl boşa vaktini harcama.

Şimdi sorum şu
Valla insan düğünde giyeceği gelinliğe bile daha uzun sürede karae verir. Siz maşallah üç ayda hem hayatınızın aşkı olduğuna karar vermişsiniz, hem evlenmeye. Aldatilmaniz da normal.

Ama ben bu hafta buluştuğumuzda dedim valla
İster eski sevgiline dön ister internete mi bulcan bu saatten sonra sana tüm kapılar açık tüm istanbul senin olsun kendin kaybedersin artık dedim asla bişey yapmam daha dedim... oda ben öyle diyince sarıldı sokuldu okadar bişey demedi... yani okadarda herşeyine tamam demiş değilim şartlı barıştık hoş

Hulyacigim sen bu akilla gittikce bu adam senin parani da yer, aldatir da
Gel ayagimin altini op nikah yapicam dese evet diyecek gibisin:olamaz:
Bu adam evlendikten sonra da aldatmaya devam eder
Onceki konunda memurum iyi kazaniyorum yazmistin
Bu kafayla o isi nasil buldun hayret ediyorum:olamaz:

''Ne zaman pişman olursun biliyor musun? Yarım bıraktığını başkası tamamladığında.'' Çok sevdiğim bir söz ve doğruluğuna da inanıyorum. Önüne bak o adamdan bir fayda gelmeyeceği ortada zamanına yazık etme intikam alıcam diye. Mutlu olmak en iyi intikam şekli nasıl olsa.

En güzeli nedir biliyormusun. Hiç bir açıklama yapmadan sessizce hayatından çıkıp gitmek. Hiç bir bahane bile göstermeden. Eğer öyle birden ayrılırsan bir anda boşlukta kalıverir. Tabi seni seviyorsa. Ama seni sevdiğini sanmıyorum. Bence sen boşa hayal kuruyorsun. Cesaretein varsa hadi dene ayrıl hemen. bakalım yalvarcakmı sana...

Şimdi sorum şu
gelmişin 29 yaşına uğraştığın çoluk çocuk işleri.

Ha sen simdi bunu kendine alistrmak icin bi yerlerini yirtcan sonra ayrilcaksiniz.Ondan sonra tekrar gelcek senden ozur dileyecek sende reddedeceksin
adam da uzuntusunden yataklara dusecek.Bravo cok guzel plan ama yasiniza hic uymuyor su dusundukleriniz ve yaptiklariniz.

Back
X