ben 11 aylık evliyim ve çoçuk istedik menogon iğne çatlama iğnesi olmadı sonra aşılama dedik olmadı sonra basit kist oluştu ve su anda kist için ginera kullanıyrum bitmek üzere 4 tane kaldı bu hamilelik için bu yolda neler çekiyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun benimle aynı tedavi süreci yaşayan varmı ?:18:
cnm problemin neydi ki 1 sene dolmadan hemen tedaviye başladın? Tedaviden önce de kist oluyor muydu? Hormonlarına baktırdın mı? benin 2-3 ay arayla sürekli basit kistim oluşuyordu, bir türlü hamile kalamadım bu yüzden 1 sene boyunca, şimdi de kist için doğum kontrol hapı kullanıyorum. Önümüzdeki ay kistler gittiyse tedaviye başlıyacam.
bende ilk def oldu kist doktorum çatlamayan yumurtalar oluşturmuş kisti dedi sorun olmazmış bu kistler ve haftaya gideceğim . 1 sene dolmadı ama biz cocuk istiyorduk birazda benm kafama çok takmamla alakalı. hiç bir sorun yok ama olmuyor kısmet tabikide bu işler ama olsun istiyorum . ne tedavisine başlayacaksınız ?
ilk defa olduysa kafana takma, önemsiz kistler, benim sorunum ben de sürekli olması, yani yumurtaların çatlamasında bir problemim var, gelecek ay yumurtlama ilacı ve çatlatma iğnesi yazacak dr eğer kistler temizlendiyse cnm...
ilk defa olduysa kafana takma, önemsiz kistler, benim sorunum ben de sürekli olması, yani yumurtaların çatlamasında bir problemim var, gelecek ay yumurtlama ilacı ve çatlatma iğnesi yazacak dr eğer kistler temizlendiyse cnm...
bende de aynı problem var.4 defa kist oluştu.yumurtalarım aşırı büyüyo ama çatlayamadan kiste dönüşüyor maalesefilkinde 10 santim oldu patladı 4 gün hastanede yattım.ikincisinde de 7 santim oldu patladı.yine hastanede yattım. ücüncüsü 5 santim oldu kendiliğinden yokoldu. bu ay 1 hafta arayla ikinci kez adet olunca doktora gittim.yine 6 santim kist oluşmuş.damar problemim olduğu için doğum kontrol hapı da veremiyor doktor.kendi endine geçmesini bekliyorum.
ilk defa oldu canım ya . oda tedavide çatlama iğnesi olmadım kendiğinden çatlasın dedik ondan yani bu gün gittim doktora kistim 2 mm kalmış adetinle gider dedi . bakalım bize ne zaman uğrayacak bebekler :)
o zaman hiç kafana takma cnm, bir dahakine çatlatma iğnesi de vurdurtursun o şekilde belki çatlar, Rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda bebişler inşallah...Hayıt hormonları düzenliyor diye çok duydum, ben de agnucaston diye hapını duydum ona başlamak istiyorum, ama bu hapı içerken de hamile kalınırsa bebeğe bir zararı olur mu ondan emin olamadım...
o zaman hiç kafana takma cnm, bir dahakine çatlatma iğnesi de vurdurtursun o şekilde belki çatlar, Rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda bebişler inşallah...Hayıt hormonları düzenliyor diye çok duydum, ben de agnucaston diye hapını duydum ona başlamak istiyorum, ama bu hapı içerken de hamile kalınırsa bebeğe bir zararı olur mu ondan emin olamadım...
Canim bendede surwkli kist olusuyor bu ay bal tarcin corekoti kullandim 3 tane kist ooustuginera dogum kontrol hapi verdi akintim cok artti mantar falanda yoktu birde 5. Gunu camur gibi leke geldi dokt onemli degil dedi gerci.. tedavi sureciniz noldu insallah baslayip olumlu sonuc almossinizdir
cnm ben agnucaston a başladım 1 aydır onu içiyorum, öncesinde kistlerim için doğum kontrol hapı vermişti dr onu içtim iki ay, yok oldular, dr bana sen de hormon dengesizliği var o yüzden sürekli kist oluyor dedi, dr bana aşılama yapacaktı rahim filmi çektirmemi istedi, ama tam çektireceğim sırada iltihap oldu ve çektiremedim, ekim e anaestezili randevu aldım , ekim de çektrip tedaviye öyle başlıycam. Şu an dediğim gibi kendim agnucastona başladım, dr hormon dengesizliği var dediği için belki iyi gelir diye düşündüm, bu ay ovülasyon testi de yaptım ve çift çizgiyi gördüm, ve o günleri değerlendirdik, yumurtlama olduğu için belki agnucston işe yaradı diye düşündüm ben de , bu arada bir de ben bal polen arısütü karışımı yedim her gün, belki onun da etkisi olmuştur. Bu arada cnm belki yanlış hatırlıyo olabilirim ama sanki çörekotunun kist yaptığına ilişkin yorumlar okumuştum forumda ya da internette, bir arraştır istersen, sendeki kistler belki ondan olmuştur. geçmiş olsun...
cnm ben agnucaston a başladım 1 aydır onu içiyorum, öncesinde kistlerim için doğum kontrol hapı vermişti dr onu içtim iki ay, yok oldular, dr bana sen de hormon dengesizliği var o yüzden sürekli kist oluyor dedi, dr bana aşılama yapacaktı rahim filmi çektirmemi istedi, ama tam çektireceğim sırada iltihap oldu ve çektiremedim, ekim e anaestezili randevu aldım , ekim de çektrip tedaviye öyle başlıycam. Şu an dediğim gibi kendim agnucastona başladım, dr hormon dengesizliği var dediği için belki iyi gelir diye düşündüm, bu ay ovülasyon testi de yaptım ve çift çizgiyi gördüm, ve o günleri değerlendirdik, yumurtlama olduğu için belki agnucston işe yaradı diye düşündüm ben de , bu arada bir de ben bal polen arısütü karışımı yedim her gün, belki onun da etkisi olmuştur. Bu arada cnm belki yanlış hatırlıyo olabilirim ama sanki çörekotunun kist yaptığına ilişkin yorumlar okumuştum forumda ya da internette, bir arraştır istersen, sendeki kistler belki ondan olmuştur. geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?