Tedavi icin sgk raporu

Devlette iki aşılama şart, olmazsa tüp bebek raporu veriyorlar. Kan testleri simir sperm testi vs yaptırıyorun daha sonra da heyet onaylıyor diye biliyorum

Eşli olarak degerlendiriliyor. Zaten eşinde ciddi sorun varsa asılama yapmadan rapor verirler
Azosperm gibi..

Azosperm varsa raporu direk çıkarıyolar ben zeynep kamilde çıkardım bizimde azospermdi.. İstenen birşeyler var ben size onun resmini atıyım isterseniz

Kızlar özelde yapılan aşılama ve tup bebek denemelerini dikkate alıyorlar mj benim 2 aşilamam 3 tup bebek denemem var rapor çıkarmak istesem yine aşılama isterler mi

Adetin 2.veya 3.günü randevusuz kan ve usg
15 gün sonra sabah aç karnına sistematik sağlık raporu
Adetinizin bittiği gün hsg rahim filmi
Smear ve kültür testi

Erkek için : sperm tahlili
Kan tahlili

İstenen evraklar : evlilik cüzdanı fotokopisi
Kimlik fotokopileri
En az 5 yıllık 900 gün sigorta ödendiğini gösteren hizmet dökümü çıktısı
Karı koca ayrı ayrı nüfus müdürlüğünden nüfus kayıt örneği

Bu arada rapor bayanın adına çıkıo sorun erkekte de olsa tüp bebek raporu olduğu için ben çıkardım yardımcı olmaya çalıştım incelersiniz

Bu arada rapor bayanın adına çıkıo sorun erkekte de olsa tüp bebek raporu olduğu için ben çıkardım yardımcı olmaya çalıştım incelersiniz
hepsini devlette mi olmak zorundayim. rahim filmi hic cekilmedim. siz cekildiniz mi. cok zor birsey o. bir de devlette kadin dogum doktorları çok haşin davraniyor insana. :(

hepsini devlette mi olmak zorundayim. rahim filmi hic cekilmedim. siz cekildiniz mi. cok zor birsey o. bir de devlette kadin dogum doktorları çok haşin davraniyor insana. :KK43:
Yo rahim filmini özel hastanelerde de çekilebilirsinz ama ben çok araştırdım çok pahalı 750 800 felandı o yüzden zeynep kamilde yaptım hepsini. Ama çok zor değil ya bence gözünü korkutma ama tabi istersen özellerde anestezi li yaptırabilirsin

Back
X