Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadin icin degil de sadece erkek icin rapor cikarilabiliyormu acabaDevlette iki aşılama şart, olmazsa tüp bebek raporu veriyorlar. Kan testleri simir sperm testi vs yaptırıyorun daha sonra da heyet onaylıyor diye biliyorum
evet azospermi var. o zaman bunu hastaneye soralim tesekkur ediyorumEşli olarak degerlendiriliyor. Zaten eşinde ciddi sorun varsa asılama yapmadan rapor verirler
Azosperm gibi..
cok sevinirimAzosperm varsa raporu direk çıkarıyolar ben zeynep kamilde çıkardım bizimde azospermdi.. İstenen birşeyler var ben size onun resmini atıyım isterseniz
hepsini devlette mi olmak zorundayim. rahim filmi hic cekilmedim. siz cekildiniz mi. cok zor birsey o. bir de devlette kadin dogum doktorları çok haşin davraniyor insana.Bu arada rapor bayanın adına çıkıo sorun erkekte de olsa tüp bebek raporu olduğu için ben çıkardım yardımcı olmaya çalıştım incelersiniz
Yo rahim filmini özel hastanelerde de çekilebilirsinz ama ben çok araştırdım çok pahalı 750 800 felandı o yüzden zeynep kamilde yaptım hepsini. Ama çok zor değil ya bence gözünü korkutma ama tabi istersen özellerde anestezi li yaptırabilirsinhepsini devlette mi olmak zorundayim. rahim filmi hic cekilmedim. siz cekildiniz mi. cok zor birsey o. bir de devlette kadin dogum doktorları çok haşin davraniyor insana.![]()