• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tedavi Oldugunuz Tup Bebek Merkezini Yazarmisiniz Lutfen Ben Karar Veremiyorum...

hayal_22

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
611
401
303
Merhaba arkadaslar Belcika'da yasiyoruz burada tup bebek tedavisi gorduk ama bir
sonuc alamadik o yuzden Turkiye'de denemek istiyoruz fakat en iyi tup bebek
merkezi hangisi karar veremedik sizler Turkiye'de yasayip tedavi gordugunuzden
dolayi daha iyi bilirsiniz.Bana nereyi onerebilirsiniz.Lutfen tecrubelerinize ihtiyacim var.

Allah askina yardimci olun cok kararsizim.Maddi ve manevi yonden yorucu bir surec.Siz sadece tedavi gorup iyi sonuc aldiginiz yeri yazin bana yeter lutfen.

Merhaba,

Sana benim de tedavi olduğum ve gerek personelinden gerek doktorundan gerekse sonraki hizmetlerinden çokça memenun kaldığım İstanbul Tüp bebek Merkezini önerebilirim. Doktorum Aret Kamar.İlk denemede tüp bebek sahibi olduk. Aret Bey'in hastalara yaklaşımı çok iyi. Bir kere kadına değer veriyor zaten. Bunu kendisi de söylüyor. Hem hastanın moralini de hep yüksek tutuyor.
Bak burdan soru sorabilirsin. Hemen sordugun sorunun cevabını da alırsın.İstanbul Tüp Bebek Merkezi | İLETİŞİM FORMU | İstanbul Tüp Bebek Merkezi
İnşallah mutlu son çok yakındır.

Allah askina yardimci olun cok kararsizim.Maddi ve manevi yonden yorucu bir surec.Siz sadece tedavi gorup iyi sonuc aldiginiz yeri yazin bana yeter lutfen.

benimde ilk denememdi pozitif sonucu aldık.ANKARA MEDİCANA İNTERNATİONAL HASTANESİNDE DR. MEHMET ÖZTÜRKMENe yaptırdık hem çok uygun hem de çok güzel bir hastane kesinlikle tavsiye ederim herkese

Dün sana yazmıştım tedavi gördüğüm yeri ve iletişim formunu. İletişime geçebildin mi canım İstanbul tüp bebek merkeziyle. Ben orada tedavi oldum doktorum da Aret Kamar'dı. Bir iletişim kur istersen. Son derece memnunum ayrıca. Hem tedavi süreci hem de hamileliğimin takibi orada yapıldı.

Merhaba arkadaslar Belcika'da yasiyoruz burada tup bebek tedavisi gorduk ama bir
sonuc alamadik o yuzden Turkiye'de denemek istiyoruz fakat en iyi tup bebek
merkezi hangisi karar veremedik sizler Turkiye'de yasayip tedavi gordugunuzden
dolayi daha iyi bilirsiniz.Bana nereyi onerebilirsiniz.Lutfen tecrubelerinize ihtiyacim var.

hayal_22 merhaba,
Benim doktorumda bilekhulya'nınki gibi Aret Kamar'dı.Tedavimi İstanbul tüp bebek merkezinde oldum.Son derece memnun kaldım. bi iletişime geç istersen. İlk denemede hamile kaldım üstelik. Sabırlı,işinin ehli ve son derece moral veren bir doktordur kendisi.

Merhaba,
Ben yenii üye oldum. Tedavi olgugum merkez istanbul tüp bebek ve kadın saglıgı merkezi.
Aret kamar'ın hastasıydım. İlk denemede hamile kaldım.
Şuan kızım 1 yasında.
Cok konusmayan daha dogrusu boş konusmayan ama seni dinleyen ve asla unutmayan kafandaki soruları sıkılmadan yanıtlayan bir doktor.
Umarım yardımcı olabildim.

Tavsiyem gurgann klinik arkadaslr kullandiklari teknolojiler en son teknoloji timur hocaya dunyanin bicok yerinden seminer almaya gelen prof larin oldugun biliyorum, siddetle tabsiye ediyorum sonucumu paylasicam,

merkezim istanbul tüpbebek merkezi
doktorum aret kamar
başka yerlerde yaptırmama rağmen tutmamıştı üçüncü denememi aret beyde yaptırdık tek seferde tuttu
şu an ikizlere hamileyim
çok memnun kaldım

Back
X