tedavi olmaktan korkuyorum.

apranaxx

siz sanki çok şeysiniz...
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
750
1.483
113
Arkadaşlar eşim aşırı derecede çocuk istiyordu ama ben olumlu düşünmüyor tedaviyi erteliyordum sürekli. Sonunda bende eşimde tedavi olmaya karar verdik. Tedavi olup bekleyelim dedik.

Dün randevum vardı ama resmen berbattı. Çok kötüydü psikolojim alt üst oldu sadece ultrasonla bakması yetti vazgeçmem için. Öylesine titredim ki gözlerimi kapadım hem ağlıyorum hem bitmesi için dua ediyorum. Bitti, bu kadar aç gözünü dedi bir baktım eşim tam karşımda mosmor olmuş. Sonra gri oldu sonra beyaz oldu sonra bayıldı. Ben kendimi bıraktım ona iyi olduğumu ikna etmek için uğraştım. Yatırdı doktor ayaklarını dikti falan ben diğer tarafta bayıldım bayılcam bayılamıyorum. İçimden inşallah doktor bizi kovmaz diyorum. Ya aklıma geldikçe ürperiyorum. Rezil olduğumuza mı üzüleyim canımın acıdığına mı anlamadım.

Doktor hsg isteyebilirim dedi ama nette bayağı araştırdım ben o testi yaptırırsam sedyede can veririm. Dün geceden beri ağlıyorum ben ağlıyorum eşimde ağlıyor. Sen zaten en başından beri istemiyorsun böyle hevesli istekli değilsin. Sanki zorla oluyormuş gibi hissediyorum. Canımı yakıyorlar diyorum. Dirayetli ol güçlü ol. Sen ol o zaman neden bayıldın doktorda diyorum. Seni öyle görünce içim kötü oldu sen güçlü olsan bende olurum diyor.

Ya ALLAH kimseyi evlatla sınamasın çok zor cidden. Şimdi bir daha ki ay yine çağırdı. Yine aynı işlemi yapıcak ama ben istemiyorum çok kötüyüm ya hep ağlamak istemiyorum. İşteyim birde üstüne insan görmek istemiyorum resmen. Nolur dua edin normal yolla kalayım tedavi süresinde ben aklımı kaçırırım yoksa.
 
olmadım dün ilkti. eşim illaki bende gelcem dedi. elli kere de dışarda dur gerek yok kötü olursun dedim. meraklı melahat herşeyi merak eder zaten.
Alla alla boyle biseyi nasil merak eder bi adam ya. Neyse canin jinekolojik muayene evet cok korkulacak bisey ama kadiniz zsten duzenli yaptirmamiz lazim. Normal yolla hamile kalsaniz dahi bakmalari gerekebilir dogumdan sonrada bakiliyor falan filan bu kadar korkutursaniz kendinizi vajinismusa kadar gider olay cunku ben bi donem bunun yuzunden vajinusmus olmuştun
 
Alla alla boyle biseyi nasil merak eder bi adam ya. Neyse canin jinekolojik muayene evet cok korkulacak bisey ama kadiniz zsten duzenli yaptirmamiz lazim. Normal yolla hamile kalsaniz dahi bakmalari gerekebilir dogumdan sonrada bakiliyor falan filan bu kadar korkutursaniz kendinizi vajinismusa kadar gider olay cunku ben bi donem bunun yuzunden vajinusmus olmuştun



zaten şuanda kimse ben kendimde dahil bana dokunmasını istemiyorum. çok etkilendim ya aşırı derece hemde. abartıyorum ama nabayım içimden geliyor.
 
Esinizle gitmeyin bir daha hem bu kadar kendinize dert yapmayin insanlar neleri asiyor siz kendinizi bu kdr kasinca haliyla vucutta aci cekiyor o anlarda
 
bakin bence siz de esiniz de biraz abartmissiniz. bayilmak falan nedir oyle ya. nasil dogum yapacaksiniz. alti ustu jinikolojik muayene.
normalde dr esleri almaz dr da acayipmis. bakin once sakin olun. abartilcak bor durum yok. 3 tup bebek tedavisi 1 kuretaj 2 gebelik 1 dogum son 3 yilimin ozeti budur.
buyutmeyin gOzunuzde.
sakin olun.
hsgyi anestezi altinda yaptirilabilir diye biliyorum
 
Doğum yapmadım ama jinekolojik muayene onun yanında ne kadar acı verici olabilir ki.Zilyon kere baktırdım, bayılacak kadar korkunç ne olabilir psikolojini çok anlayamadım.

başıma gelicekleri bilmediğimden. çok aman aman acımadı ama benim kan korkum var yıllardır aşamadığım normal zamanda olsaydı bu kadar etkilenmezdim herhalde. ya siz nasıl dayanıyorsunuz bende sizi anlayamıyorum mesala.
 
Hakkaten cehaletin dibine vurdum bugüne...bu kadar acıtan, bakanı bayıltan ne? Canınız yanıyorsa, uyuşturup yapmak mümkün değil mi?


eşim ben ağladığım üzüldüğüm için bayıldı. normalde de film izlerken ağlayabilen bir insan. bayıltarak ultroason bakılmaz diye biliyorum.
 
Ne kadar abartmışsınız ikiniz de.
Aktif cinsel yaşamı olan her kadının en az yılda bir jinekolojik muayeneden geçmesi gerek. Sadece bebek yapmak içşn doktora gidilmez.
Jinekolojik muayene can acıtmaz.
Bir muayene olmakla bu hale geldiyseniz hamilelik ve doğum sürecinde ne yapacaksınız?
Ne saçma sapan tavırlar bunlar, koca insanlarsınız.
Allah daha büyük bir dert vermesin.
 
bakin bence siz de esiniz de biraz abartmissiniz. bayilmak falan nedir oyle ya. nasil dogum yapacaksiniz. alti ustu jinikolojik muayene.
normalde dr esleri almaz dr da acayipmis. bakin once sakin olun. abartilcak bor durum yok. 3 tup bebek tedavisi 1 kuretaj 2 gebelik 1 dogum son 3 yilimin ozeti budur.
buyutmeyin gOzunuzde.
sakin olun.
hsgyi anestezi altinda yaptirilabilir diye biliyorum

allah sabır versin. benim acı eşiğim düşük herhalde. ben dayanamıyorum ya
 
Esinizin olmasi kötü olmus, ben kesinlikle götürmem,hani bebek vardir ultrasonda bebege bakilacaktir okey..

Siz baya etkilenmissiniz, zaten simdilik ara verin derim, bu psikolojiyle cocukta olmayabilir.stres cok tetikliyor.
Hsg internette abartildigi kadar sancili birsey degil bildigim kadariyla, sadece sonrasinda kasik agrisi yapiyor diye biliyorum.
Allah yardimciniz olsun.
 
Back
X