tedavi olmaktan korkuyorum.

arkadaşlar bazılarınız çok abarttığımı söylemiş. tamam haklısınız abartmış olabilirim ama adetimin üçünçü günüydü en yoğun günümdü. yabancı bir cisim içimde oynuyor. başıma ne gelicek bilmiyorum. doktor uzatıyor. kan korkum var çıkan sesler. birde kist falan var dedi. bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam zaten. herkez siz gibi dayanıklı olmak zorunda değil. zaten üstğmde yeteri kadar abartıyosun baskısı var. zaten panik atağım var. bunun için tedavi oluyorum. keşke konu açmasaydım iyice kendimle küstüm.
Merhaba cok haklisiniz ben sizi anlayabiliyorum bu durumu yasamayana gercekten bilemez ben sizin kadar kotu bisi yasamadim ama bende cok aci duyuyorum o muayenelrde ilk muayenem cok zor gecmisti ama inanin alisiyorsunuz ve gercekten doktorun yapsii cok onemli kimi doktor cok hoyrat davraniyor kimi daha yavas cidden bu bile farkediyor ve doktorunuzun o an sizi rahatlatma seklide cok onemli bence kendinizi uzmeyin bunu dunyanin sonuymus gibi algilamayin yasayan bilir sadece ve sadece duzelecegine inanin kendinizi rahat birakmaya calsiin o anda herkesin bu muayeneleri her dakka yaptirdigini can yakici birsey olmadigini va dusunun olsa bile hemen bitecegini falan dusunun inanin zamanla dahada duzelicek

Arkadaşlar eşim aşırı derecede çocuk istiyordu ama ben olumlu düşünmüyor tedaviyi erteliyordum sürekli. Sonunda bende eşimde tedavi olmaya karar verdik. Tedavi olup bekleyelim dedik.

Dün randevum vardı ama resmen berbattı. Çok kötüydü psikolojim alt üst oldu sadece ultrasonla bakması yetti vazgeçmem için. Öylesine titredim ki gözlerimi kapadım hem ağlıyorum hem bitmesi için dua ediyorum. Bitti, bu kadar aç gözünü dedi bir baktım eşim tam karşımda mosmor olmuş. Sonra gri oldu sonra beyaz oldu sonra bayıldı. Ben kendimi bıraktım ona iyi olduğumu ikna etmek için uğraştım. Yatırdı doktor ayaklarını dikti falan ben diğer tarafta bayıldım bayılcam bayılamıyorum. İçimden inşallah doktor bizi kovmaz diyorum. Ya aklıma geldikçe ürperiyorum. Rezil olduğumuza mı üzüleyim canımın acıdığına mı anlamadım.

Doktor hsg isteyebilirim dedi ama nette bayağı araştırdım ben o testi yaptırırsam sedyede can veririm. Dün geceden beri ağlıyorum ben ağlıyorum eşimde ağlıyor. Sen zaten en başından beri istemiyorsun böyle hevesli istekli değilsin. Sanki zorla oluyormuş gibi hissediyorum. Canımı yakıyorlar diyorum. Dirayetli ol güçlü ol. Sen ol o zaman neden bayıldın doktorda diyorum. Seni öyle görünce içim kötü oldu sen güçlü olsan bende olurum diyor.

Ya ALLAH kimseyi evlatla sınamasın çok zor cidden. Şimdi bir daha ki ay yine çağırdı. Yine aynı işlemi yapıcak ama ben istemiyorum çok kötüyüm ya hep ağlamak istemiyorum. İşteyim birde üstüne insan görmek istemiyorum resmen. Nolur dua edin normal yolla kalayım tedavi süresinde ben aklımı kaçırırım yoksa.
Ahh cnm ahhh sen birde benim yasadiklarimi yasasan kucuk dilini yutardin demek iki sezeryan bir kürtaj bir kez yara yaktirdim ve şuan tekrarlamis yeniden yakilack kizima gebeyken amniyosentez oldum yani karnimda su cektiler uyanikken erken dogum yapacakdim ignelerle ilaclarla durdurdular ve hastanede kaldigim sure de gunde iki kez yokluyorlardi altdan acilma varmi diye yani kadin olmak zor iş haklisin ama bak bebisin olacak sonunda birşeyler elde etmek istiyorsan cabalaman lazim esin girmesin birdaha o sizi de etkiliyor anlaşılan

Bukadar basit bişeyi nekadar büyütmüşsünüz.
Ne olmuşta morarmış bayılmış sanki canlı canlı kesmişler sizi alt tarafı ultrason :)

Arkadaşlar eşim aşırı derecede çocuk istiyordu ama ben olumlu düşünmüyor tedaviyi erteliyordum sürekli. Sonunda bende eşimde tedavi olmaya karar verdik. Tedavi olup bekleyelim dedik.

Dün randevum vardı ama resmen berbattı. Çok kötüydü psikolojim alt üst oldu sadece ultrasonla bakması yetti vazgeçmem için. Öylesine titredim ki gözlerimi kapadım hem ağlıyorum hem bitmesi için dua ediyorum. Bitti, bu kadar aç gözünü dedi bir baktım eşim tam karşımda mosmor olmuş. Sonra gri oldu sonra beyaz oldu sonra bayıldı. Ben kendimi bıraktım ona iyi olduğumu ikna etmek için uğraştım. Yatırdı doktor ayaklarını dikti falan ben diğer tarafta bayıldım bayılcam bayılamıyorum. İçimden inşallah doktor bizi kovmaz diyorum. Ya aklıma geldikçe ürperiyorum. Rezil olduğumuza mı üzüleyim canımın acıdığına mı anlamadım.

Doktor hsg isteyebilirim dedi ama nette bayağı araştırdım ben o testi yaptırırsam sedyede can veririm. Dün geceden beri ağlıyorum ben ağlıyorum eşimde ağlıyor. Sen zaten en başından beri istemiyorsun böyle hevesli istekli değilsin. Sanki zorla oluyormuş gibi hissediyorum. Canımı yakıyorlar diyorum. Dirayetli ol güçlü ol. Sen ol o zaman neden bayıldın doktorda diyorum. Seni öyle görünce içim kötü oldu sen güçlü olsan bende olurum diyor.

Ya ALLAH kimseyi evlatla sınamasın çok zor cidden. Şimdi bir daha ki ay yine çağırdı. Yine aynı işlemi yapıcak ama ben istemiyorum çok kötüyüm ya hep ağlamak istemiyorum. İşteyim birde üstüne insan görmek istemiyorum resmen. Nolur dua edin normal yolla kalayım tedavi süresinde ben aklımı kaçırırım yoksa.
Canin asla byke dusunme olurmu oyle sey bnde bikirdim rahim filmini ayu bu basima gekirse olurum biterim derdim vajinal ultrasona bile dayanamiordum yani. Ama basina gekmez dedigim ne varsa gekdi dayanamam dedgim ne varsa. Bugun rahim filmi cekidim dusun. Ama inan korkma teknoloji okdr ileriki herseyin alternatifi var suan tup bebekten bile korkmuyorum yani. Azicik dirayetli olun. Korku senin beyninde azicik. Yenmen lazim evlat hasretine deger elbet. Suan uzerimden yuk kalkti mesela bnm rahim filmimi cekindim sende anestezii cekineblrsin 10 dk da

olmadım dün ilkti. eşim illaki bende gelcem dedi. elli kere de dışarda dur gerek yok kötü olursun dedim. meraklı melahat herşeyi merak eder zaten.
Kaç yaşındasın? Kaç yıllık evlisin? Bu zamana kadar hiç muayene olmadın mı? Rutin muayenede bile böyle oluyorsan, nasıl çocuk doğuracaksın?

Arkadaşlar yeri gelmişken, kadın doğum muayenelerinizi aksatmayın. Yılda 1 kez smear testi yaptırın.

Kamu spotu yaptım :KK53:

Şimdi size abartmayın alt tarafı muayene diyecem ama korkumdan bende hiç muayene olmadım ilk Doğum dışında, diğerleri direk sezeryan oldu zaten.
Şimdi de aile hekimi çağırıyor smear alalım diye bahaneler uyduruyorum , ama Yapacak bişey Yok , kadın olmak zor , güçlü olmak zorundayız,
Rahim filmi çekilirse anestezili istersiniz onda sıkıntı olmaz da , tüp bebek kısmı zorlayabilir ama aşılama daha kolay olur sanırım, tam ayrıntısını bilmiyorum ama önce onu deniyorlar. Allah kolaylık versin, inşallah kolayca hamile kalırsınız

10 senelik evliyim
Sezeryanla doğum yaptım
Yara yakma vırt zırt ne varsa yapıldı
Ama daha ağlaya ağlaya gider gelirim.
Geçen gün smir alınması lazımdı öldüm resmen.
O kadar yani düşün.
Bu korku ne yaşarsan yaşa geçmiyo.
O koltuğu gördüğüm an inme iniyo bana.
Birde dişçi koltuğu benim kabusum
20 diş çekimi sonrası ağzım burnum heryerim uçuk oldu.nasıl bi korkuysa aşamadım.
Sende benim gibiymişsin.
Allah yardımcın olsun.

Back
X