hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
235
36
18
25
Kızlar 2 sene daha olmadı ama doğal yoldan gebe kalamadım eşimde de ben de de bir problem çıkmayınca doktor klomen+çatlatma iğnesi(ovitrelle)+ duphastona başlattı iğneyi olalı bugün 7-8 gün oldu çatlatma iğnesi için gittiğimde 5 yumurta geliştiğini söyledi benim 2-3 gündür aşırı derecede canım turşu ve ekşi şeyler çekiyor ve iştahım aşırı arttı anlatamayacağım kadar biranda dolabı açıp turşu yerken buluyorum kendimi. Akıntımda iki gündür beyaz ve yoğun geliyor şimdi sizce durum nedir

İğneyi olalı 7-8 gün olduysa iştah artışın stresten ya da ilaçlardandır canım, iğneden 36-48 saat sonra yumurta çatlıyor. Çatlamadan sonra yumurtayla sperm birleşecek, embriyo oluşup tüplerden rahme ilerleyecek, rahme tutunacak derken (ki bu saydıklarım yumurta çatladıktan sonra ortalama 8-10 gün sürer) daha gebelik belirtileri başlamamıştır. Ama inşallah tedavin olumlu sonuçlanır, 1 hafta 10 güne güzel haberlerini alırız :dua:

İğneyi olalı 7-8 gün olduysa iştah artışın stresten ya da ilaçlardandır canım, iğneden 36-48 saat sonra yumurta çatlıyor. Çatlamadan sonra yumurtayla sperm birleşecek, embriyo oluşup tüplerden rahme ilerleyecek, rahme tutunacak derken (ki bu saydıklarım yumurta çatladıktan sonra ortalama 8-10 gün sürer) daha gebelik belirtileri başlamamıştır. Ama inşallah tedavin olumlu sonuçlanır, 1 hafta 10 güne güzel haberlerini alırız :dua:
Kuzum benim çok teşekkür ederim 💕peki hangi dün test yapmalıyım iğne günündne mi saymalıyım yoksa iğneden bir gün sonra mı

Back
X