- 4 Temmuz 2016
- 124
- 44
- 28
- 34
- Konu Sahibi Cereninci90
-
Maşallah ne güzel :)) tedavi ne zaman ?Ben bıraktım tatlım darısı başına
Evet tatlım :)) olsun önemli değil sonuç olarak bırakmışsın :)Aaaaa senin kastettiğin tedavi başka. Ben sigara bırakma tedavisi anladım tatlım kusura bakma
Bende aynı derttenim canım dr bırak dedi ama ben azalttım bırakamadım. İnşallah bırakırız tedavi başladıgında.Evet tatlım :)) olsun önemli değil sonuç olarak bırakmışsın :)
İnşallah canım tedavi ne zaman :))?Bende aynı derttenim canım dr bırak dedi ama ben azalttım bırakamadım. İnşallah bırakırız tedavi başladıgında.
Bikaç gün sonra inşallah kasım ayındaİnşallah canım tedavi ne zaman :))?
Saol cnm sen ne zaman başlıyorsun nerdensin dedimde duymadın sanırım. Ben çok içiyordumda şimdi gnde 5 tane filan ince olanlardan artkHadi inşallah güzel haberlerini alırız :))
Kaç tane içiyorsun günde ? bende azalttım ama resmen kendimle savaşıyorum
Bende sene sonu inşallah bende çok içiyordum yarım paketten fazla şimdi azalttım bende 3 tane en fazla ..istanbuldayım sen ?Saol cnm sen ne zaman başlıyorsun nerdensin dedimde duymadın sanırım. Ben çok içiyordumda şimdi gnde 5 tane filan ince olanlardan artk
İst hangi hastanede başlıyosun karar verdinmiBende sene sonu inşallah bende çok içiyordum yarım paketten fazla şimdi azalttım bende 3 tane en fazla ..istanbuldayım sen ?
Allah bağışlasın :)) peki yumurtalarda kalitesizlik var mıydı ? Dr bişey söyledi mi yani ?Ben birakamamistim maalesef gunde 5 veya 6 tane iciyordum hamile kalinca hic aramadim..
Ben tedaviye baslamadan onceki adetimden sonra bal ari sutu ve polen karisimi kullanmistim sanirim onun cok faydasi oldu 12 yumurtam dan 10 tanesi dollenmisti saglikli sekilde.Allah bağışlasın :)) peki yumurtalarda kalitesizlik var mıydı ? Dr bişey söyledi mi yani ?
çok güzel maşallah :)) bende öyle yapıcam inşallahBen tedaviye baslamadan onceki adetimden sonra bal ari sutu ve polen karisimi kullanmistim sanirim onun cok faydasi oldu 12 yumurtam dan 10 tanesi dollenmisti saglikli sekilde.
Sendedemi yumurta tembelliği var canım anlatsana sonunu arkadaslar yazarlar sen sadece bırakabıldınızmi yazmışsın yumurta rez ilgili filan sıkıntıların var sanırımçok güzel maşallah :)) bende öyle yapıcam inşallah
Canım ben ameliyat oldum tüplerimde sorun vardı doktorumda sigarayı yasakladı pkoda var ilk amh sonucum 5 ti daha sonra 4 daha sonra 3,40 oldu yani düşüşlerde daha çok düşmesinde korkuyorum düşük amh rezerv azlığı ve kalitesiz yumurta demek e bide sigara içiyorum korkuyorum kötü olmasından ..perşembe yine amh ye baktırdım sonuç bekliyorumSendedemi yumurta tembelliği var canım anlatsana sonunu arkadaslar yazarlar sen sadece bırakabıldınızmi yazmışsın yumurta rez ilgili filan sıkıntıların var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?