- Konu Sahibi Cereninci90
-
Banada bırak dedi dr anca azaltabildimCanım ben ameliyat oldum tüplerimde sorun vardı doktorumda sigarayı yasakladı pkoda var ilk amh sonucum 5 ti daha sonra 4 daha sonra 3,40 oldu yani düşüşlerde daha çok düşmesinde korkuyorum düşük amh rezerv azlığı ve kalitesiz yumurta demek e bide sigara içiyorum korkuyorum kötü olmasından ..perşembe yine amh ye baktırdım sonuç bekliyorum
İnşallah bırakırız canım tedavini nerde olcaksın sende sorun ne?Banada bırak dedi dr anca azaltabildim
Yumurta tembelliği sorun pendk yüzylda olcam canımİnşallah bırakırız canım tedavini nerde olcaksın sende sorun ne?
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuç alırsın yaş kaç ?Yumurta tembelliği sorun pendk yüzylda olcam canım
35 canım saol. Senin tedavi nerdeHayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuç alırsın yaş kaç ?
Bende brükselde canım inşallah güzel sonuçlar alırız ilk tedavi mi ?35 canım saol. Senin tedavi nerde
Canım benim öncelikle hayırlı olsun :))ahh benim de en büyük derdim bu sigara. ne kadar lanet birşeydir bu. tedaviye başlamadan önce cok içiyordum. transfer gününe kadar da içtim. transferden sonra azalttım. şu an bırakmaya cok yakınım ama beni mahvetti bu durum. vicdan azabı içimi kemiriyor.
Canım hayırlı olsun artık içmeahh benim de en büyük derdim bu sigara. ne kadar lanet birşeydir bu. tedaviye başlamadan önce cok içiyordum. transfer gününe kadar da içtim. transferden sonra azalttım. şu an bırakmaya cok yakınım ama beni mahvetti bu durum. vicdan azabı içimi kemiriyor.
Canım bişey sorcam amh kaçtı yAni sorun varmıydı yumurtalıklarda?Ben tedaviye baslamadan onceki adetimden sonra bal ari sutu ve polen karisimi kullanmistim sanirim onun cok faydasi oldu 12 yumurtam dan 10 tanesi dollenmisti saglikli sekilde.
Canim degerlerimi inan hatirlamiyorum ama bi problem yoktu yasima ragmen iyi cikiyordu benim problemim es kaynakli ve bende pko vardi ve troidim yuksek cikiyordu sadece..Canım bişey sorcam amh kaçtı yAni sorun varmıydı yumurtalıklarda?
Anladım canım çok şükür yokmuş :)) maşallah diyelim anneyeCanim degerlerimi inan hatirlamiyorum ama bi problem yoktu yasima ragmen iyi cikiyordu benim problemim es kaynakli ve bende pko vardi ve troidim yuksek cikiyordu sadece..
Tsk ederim canim.ben cok uzun yillar bekledim 15.senemde kucagima aldim kizimi 4 kez denedik tup bebek rabbim kimseyi bekletmesin diye bu kadar hep dua ederim.ins bian once darisi sizlerin basinaAnladım canım çok şükür yokmuş :)) maşallah diyelim anneye
Çok şükür Rabbime mucizene kavusturdu inşallah bizde kavusuruz güzel duan için amin ve teşekkürler :))Tsk ederim canim.ben cok uzun yillar bekledim 15.senemde kucagima aldim kizimi 4 kez denedik tup bebek rabbim kimseyi bekletmesin diye bu kadar hep dua ederim.ins bian once darisi sizlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?