Tedaviden kalan ilaclarinizi paylasmak istermisiniz

35_oz

Allahım Ol De ve Olsun
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.394
299
123
Hamile olup kalan ilaclaclarinizi paylasmak istermisiniz,havuz yontemi olucak bir kac ay yumurta toplanicak,raporsuzum,cetrotide yada orgalutron, menapur ihtiyacim olucak,
 
Hamile olup kalan ilaclaclarinizi paylasmak istermisiniz,havuz yontemi olucak bir kac ay yumurta toplanicak,raporsuzum,cetrotide yada orgalutron, menapur ihtiyacim olucak,
Sizi daha önce de uyarmışız, açtığınız konuya ilaç alışverişiyle ilgili bilgilendirme mesajını da eklemişiz, rica ediyorum ücretsiz dahi olsa ilaç alışverişiyle alakalı konu açmayınız, mesaj yazmayınız, kanunen suç çünkü.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ucretsiz-vericek-varmi.1063940/#post-55313924




    • Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
      12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.
 
Son düzenleme:
Back
X