tedaviden sonra sizinde saçlarınız çok döküldümü

sefda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
241
1
96
İstanbul
mrb arkadaşlar benim tüp bebek tedavisinden sonra saçlarım çok döküldü fazla derecede halada devam ediyor sizinde aynı oldumu?lukrin in reçetesinde yazıyodu gerçi saç dökülmesi diye acaba kelmi kalıcam senağlama

canım aynı dert bendede var ben acaba mevsimlerdenmi diyodum ama çok kötü saçlarım dökülüyor tutam tutam içların etkisimi acaba kafama takıldı şimdi olabilirmi acaba

bende 3 kez tüp bebek yaptirdim benimde saclarim dökülüyor sürekli ve vücudumdaki killarimda cok kalin cikmaya basladi acaba tedaviden mi ki ya............ne yapmaliyiz ki bu duruma...

:çok üzgünüm:ewet ilaçlardan malesef ben lukrini okumuştum zaten reçetesini saç dökülmesi yazıyodu zaten lukrini kemoterapi tedavisi gören hastalar kullanıyomuş zaten o hastalarında saçları dökülüyo biliyosunuz ama yapacak bişey yok sanırım

inşallah kızalr biran önce meleklerimize kavuşuruzda bu acılar biter rabbim yardımcımız olsun biran öncede bu saç dökülmesi durur inşallah

Meraba arkadaslar.Benim sac dokulmesi negatif sonucun sonrasi oluyor ama asil benim problemim gerdanda yuzumde ve ozellikle de sirtimda sivilceler cok asiri cikti ve gitmiyorda.Bunlar sert kocaman tepecikler seklinde cikiyor bana batiyor sIkIyorum iclerinden kolay kolay bisey cikmiyor.Bikac gun sonra suyla yag cikiyor.Sirtimda birsuru iz kaliyor.Sizde var mi.Lucrini ilk dafa 10 gun sonra kullanacagim.Daha once suprefact burunspreyi kullaniyordum onun yerine sanirim lucrin verildi.Su ana kadar izmir de tedavi goruyordum.Izmir lucrin kullanmiyor.Simdi istanbula gidiyorum istanbul lucrun kullaniyor sanirim.

mrb arkadaşlar benim tüp bebek tedavisinden sonra saçlarım çok döküldü fazla derecede halada devam ediyor sizinde aynı oldumu?lukrin in reçetesinde yazıyodu gerçi saç dökülmesi diye acaba kelmi kalıcam senağlama

merhaba canım,benimde ilk denememde çok dökülmüştü öyle böyle değil bende paniklemiştim tutam tutam dı diyebilirim,ilaçlardan olabileceği hiç aklıma gelmemişti mevsime bağlamıştım,saf olması sebebiyle jahnson bebe şampuanı kullanmaya başladım,bakım kürleri uyguladım,,,,sonra kendiliğinde geçti,,,,,,,yaniiiii korkma canım kel kalmayacaksın ama sende benim yaptıklarımı yaparak destekleyebilirsin,,,:teselli:

arkadaşlar bu konuyu yazan arkadaşa teşekkür ederim .ben de birinci denemem sonrası şaçlarım aşırı dökülmeye başladı bugünlerde iyice belirginleşti.karşımdaki insanlar fark etmeye başladı .bende acaba kötü bir rahatsızlık var diye düşünmeye başlamıştım.demekki bu kadar insan aynı derttten muzdarip olduguna göre ilaçlardan oluyor.ne yapalım her şeye katlanacagız.kaderimiz bu.

merhaba arkadaşlar bende aynı sorunu yaşayanlardanım.eğer saç dökülmesine bi çare bulan varsa lütfen burada paylaşsın.ben saç dökülmesi için şampuan kullanıyorum ama fayda etmedi.herkese sevgiler.Allaha emanet olun

sanırım herkes aynı dertten muzdarip. Benimde iki tedavimdede tedavi aşamasında yumak yumak dökülmüştü.Tedavi bittikten kısa bir süre sonra kesilmişti. Şimdi ise çok şükür normale iyice döndü.Ama sivilcelerle boğuşuyorum şimdide

Back
X