tedavideyim çok kötü grip oldum

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
merhaba kıslar dondurulmus embrıyo transferı olucak suanda burun spreyı ve estrafem kullanıyorum ama çok kotu grıp oldum kulaklarım duymuyor okadsar fecıyım yani demın eczaneye gıdıp grıp ılacı alıp ıctım bı sorun olurmu kıslar korkuyorum benneyaptımki

canım öncelikle geçmiş olsun.grip ilacını tüp bebek merkezine bir sor.onlar daha iyisini bilirler.daha doğal olan ıhlamur çayı falan iç bence.tekrar geçmiş olsun.

bu ohss yi ben tam olarak bilmiyorum.sanırım karında fazla şişlik oluyo ve transferi geciktiriyor.ama bebekler transfer edildikten sonrada ohss olanları duymuştum.baya kötü birşey herhalde çünkü karından su daçekiliyormuş.peki sen de ne problem vardı.ne neden oluyomuş bu hastalığa*bende tedavideyim 2.denemem inşallah bir sorun olmaz.

ılaclara fazla tepkı vermısım canım doktorum bu sekılde transfer yaparsam çok rısklı dedi oyuzden yapmadı dondurduk hayırlısı hakkımızda

merhaba kıslar dondurulmus embrıyo transferı olucak suanda burun spreyı ve estrafem kullanıyorum ama çok kotu grıp oldum kulaklarım duymuyor okadsar fecıyım yani demın eczaneye gıdıp grıp ılacı alıp ıctım bı sorun olurmu kıslar korkuyorum benneyaptımki

geçmiş olsun nazlı
ya insan böle bişeye özenince neden herşey üstüste gelir

şu an bende uzun protokoldeyim
başıma gelmedik kalmadı
önce bademciklerim şişti ardından 20lik dişim apse yaptı
çenem kilitlendi yemek bile yiyemiyorum

şu anda merkezime danıştım durumumu anlattığım diş doktorunun yazdığı antibiyotiği alıp içiçem

nazlıcım sende önce gribin için bir doktora git
durumunu anlat ona göre ilaç yazsın
daha sonra yazılan ilaçları
tüp bebek merkezine sor onlar onaylarsa al kullan
henüz transferin yapılmadığı için büyük ihtimalle ilaç kullanmana izin verirler
tekrar geçmiş olsun canım

Canım geçmiş olsun,çok kötüysen şu an transferin olmadığı için grip ilacı alabilirsin.ınşallah çabucak atlatırsın...

Hiç problem değil ama ilaç alma pastilde dahil benim transfer sonrasinada sarkmıştı melis dualarım seninle

çok geçmiş olsun ,aslında antibiyotiği transfer günü özellikle veriyorlar...ama yinede tedbiri elden bırakmamakta fayda var.Bende dondurulmuşlarla tedavideyim herhalde 10 güne kadar transferim olur...naz sen niçin burunspreyi kullanıyorsun ki acaba ?bana sadece estroferm bant verildi...

Gecmis olsun arkadasim.Ne hikmetse benim de son 4 dort denememde transfer olacagim gun kendimi ne kadar korusam da muthis bir grip oluyorum, transfere giderken elim ayagi donuyor.Eve donunce de bir hapsirik bir tiksirik acaba ondan mi tutmadi yine diyip duruyorum, acaba ameliyathanelerde mikrop mu kapiyoruz yoksa usuyor muyum anlamadim.Diger kisiler ayni yerde tedavi oluyoruz boyle bisey olmuyor bende oluoyr yoksa psikolojik mi bilmiyorum vallahi.6 denemem oldu yemin ederim biiiiiktim

Back
X