Eşim azospermdi sıfırdı sayımız,şimdide bir ejakulatta 100 sperm bulunabiliyor bu prengly iğne sayesinde biz bu başarıyı elde ettik.yanında emodex diye bir gıda takviyesi kullanıyoruz.mikrotese ile bulunan daha gelişmemiş spermle bile yapan tutturabiliyor.Yani sperm kalitesizde olsa döllenme oluyor döllenme olduktan sonrada tutunması allaha kalmış.prengly kullanmak tehlikeli karaciğer enzimlerini yükseltiyor ve sonuçta vücuda dışardan hormon yükleniyor sağlıklı değil.zaten kalıcı tedavi değil bunlar,bebek sahibi olana kadar durumu kurtarmak için yapılıyor.era testinde rahimden alınan parça inceleniyor ve bu embriyo bu rahime tutunabilir yada tutunamaz,tutunursa şu gün transfer yapılırsa tutar diyebilen bir test.Sanırım sizinki bizim durumdan daha hafif atlatılabilecek bişey,çinko,keçi boynuzu...vb. bu tür takviyeler kullanarak düzelebilir,normal yoldan bile bebişinizi kucaklayabilirsiniz belki.Birde piezo diye bir teknik var döllenmeyi artırmak için.ben son tedavimde piezo yaptırdım embriyolara şimdiye kadar olmadığı kadar çok embriyom döllendi,genartta yapmıştım.