Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah razı olsun canım. allah seninde gönlünde ki muradını versin.20tane okudum,az da olsa her gün okumaya çalışacağım okudukça yazarım inşallah tez vakitte hamile olup hayırlısıyla sağlıkla hamilelik dönemi geçirip kolaylıkla sıkıntısız doğum yapar ve kucağına alırsın canımechomare
allah razı olsun canım. hayırlısıyla hamilelik haberini arkasından da evladını kucağına al inşallah:)canım 101 tane daha okudum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...okudukça yazarım canım bugün zikirmatiğimi evde unutmuşum :):) toplu değil okudukça yazıcam :):)
hakkınızı nasıl öderim. allah razı olsun.50 tane daha okudum, inşallah Allah'm kabul eder
amin inşallah. sizlerinde gönlünün muradını versin rabbim. allah razı olsunRabbim dualarınızı kabul etsin,
size de, tüm evlat bekleyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.
30 tane okudum şimdi, işteyim, inşaallah aklıma geldikçe okurum akşam.
allah razı olsun canım. inşallah sizlerin duasıyla kavuşucam evladıma. inanıyorum bu tedavim olumlu olacak.Okudum cnm allah kabul etsin inşallah
allah razı olsun. çok teşekkür ederim. sizlerinde gönlünün muradını versin rabbim tez vakitte.Allah kabul etsin 10 tane okudum. İşteyim şuan ama daha okurum.
Allah tez zamanda hayırlı bir evla nasip etsin inşallah.
senin hakkını nasıl ödeyeceğim ben yaa. allah senden razı olsun.canım 45 Tane daha okudum Rabbim kabul etsin inşallah.
allah razı olsun canım. allahım seninde gönlündekini versin en kısa zamanda inşallah.canım 70 tane okudum rabbim kabul etsin inşallah
1 tane bile okusan yeter benim için önemli olan sizlerin duası. çünkü sizlerin duası içime daha çok ferahlık veriyo ve biliyorum ki siz teyzelerinin duaları sayesinde kavuşucam bonibonlarıma:) allah razı olsun canım10 tane okuyabildim cnm okudukça yazarım...RABBİM en kısa sürede meleğine kavuştursun hayırlısıyla İNŞALLAH...
Insallah canim olumlu olur Allahtan umut kesilmez rabbim hayirlisiyla duani kabul etsin insallah tez zamandaallah razı olsun canım. inşallah sizlerin duasıyla kavuşucam evladıma. inanıyorum bu tedavim olumlu olacak.
hakkım geçmişse helali hoş olsun helal ettim canım ,,,seve seve hırsla okuyorum inan ki ,,,ben tefriceyimi bitirmenin verdiği huzuru tattım ya,,herkese nasip olsun ve çorba da benim de bolca tuzum olsun istiyorum,,Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah,,,senin hakkını nasıl ödeyeceğim ben yaa. allah senden razı olsun.
allah razi olsun canim ne demek inanmamak! olur mu oyle sey aklimin ucundan dahi gecmedi yeminle.hele ki senden! sayende o kadar cok yol aldim ki.dun gece hic uyumadim.kendime ettigim dua kadar sanada ettim.biliyorum ki bu dualarimiz karsiliksiz kalmayacak.az önce eşimle paylaşıyorum ''aşkım ben yaşadım herkes yaşasın tefriciyeden sonra ki huzuru bugün bu kadar okudum falan'' diye
yorumunu söylüyorum :) o kadar okunur mu inanmıycak okuduğuna dedi :):):):)
için rahat etsin diye söyliiiim fazlası vardır azı yoktur canım için rahat rahat sayabilirsin..
Canım Allah razı olsun senden de .. Ne kadar oldu söylersen ona göre devam edelim..allah razi olsun canim ne demek inanmamak! olur mu oyle sey aklimin ucundan dahi gecmedi yeminle.hele ki senden! sayende o kadar cok yol aldim ki.dun gece hic uyumadim.kendime ettigim dua kadar sanada ettim.biliyorum ki bu dualarimiz karsiliksiz kalmayacak.
1350 tane kaldı canım.Canım Allah razı olsun senden de .. Ne kadar oldu söylersen ona göre devam edelim..