arkadaslar ben karar verme aşamasındayım. hangı merkez? hangı dr? fıyatn nedır? kafam karma karısık tavsıyelerınızı beklıyorum. ve ne kadar ucretlere maloldugunu da paylasırsanız sevınırım. sımdıden tesekkurler hepınıze
ılaclar ortalama ne tuttu...
cnm kocalindeyım ama ıstanbul uygun sanırım
2000 i buldu benim ilaçlar ama bunun 200 $ ı embriyo dondurma işlemi için yani 1600-1700 tuttu ama tabi her hastaya göre değişiyor ilaç miktarı, kimi 750 tl lik ilaç kullanıyor kimi benim gibi 1500 TL yi geçebilioyr. istanbulda gerçekten çok iyi klinikler var araştırdığım kadarıyla, memorialden ve seval taşdemirden çok memnunlar iyice araştır bakalım, hakkında hayırlısı olsun
slm bende kocaelideyim..birini kocaeli üniversiteside diğerini ist tüp bebek merkezinde yaptırdım raporlu yaptırmıştım..sonuç negetif senin ilk denemenmi,izmitte nerede oturuyorsun
cnm ben gebzedeyım unıversıtede yaptırmak ıcın sgk gun sayısı gereklı maalesef ıstanbul tupte kaca yaptırdın
orada yaptıran 3 arkadasım var hıcbırının tutmadı ve hepsı bınlerce kez pısman cok ezıyet cekmısler, hıc ıyı davranmıyorlar kasaplık koyun muamelesı falan fılan. moralını bozmak ıstemem tabıkı ama duyduklarım boylesımdı kocaeli unıv.de aradım sordum 1700+ ılaclar dıyo ama sızce nasıl orası fıkrı olan varmı
orada yaptıran 3 arkadasım var hıcbırının tutmadı ve hepsı bınlerce kez pısman cok ezıyet cekmısler, hıc ıyı davranmıyorlar kasaplık koyun muamelesı falan fılan. moralını bozmak ıstemem tabıkı ama duyduklarım boyle
sımdı kocaeli unıv.de aradım sordum 1700+ ılaclar dıyo ama sızce nasıl orası fıkrı olan varmı
üniversite hastanelerini tavsiye etmem canım. ben tahlillerimi ve rahim filmimi ücretsiz yaptırmak için cerrrahpaşa da başladım tedaviye. çalıştıkları ortam hiç steril değil, doktorlar iyi ama hemşirler ve asistanlar bıkmış gibi hep suratları asık. bir şey sorsan oflaya puflaya konuşuyorlar. ayrıca senin çok ciddiye aldığın bu işlemleri daha çok asistanlar yapıyor, çoğu zaman prof. veya başka bir doktorla karşılaşamıyorsun. yine sen bilirsin. hakkında hayırlısı olsun.
ben tedavimi medical parkta oldum, çok şükür ilk denememde başarılı oldu. ama başarısız olsaydı yine orada devam ederdim.
cok saolun arkadaslar ama heuz kredı bıle cekmedım off kredı verıceklermı oda şüheli aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?