Tedavinizi Hangi merkezde yaptırdınız ve ne kadar maloldu?

qusel

İnci Tanem
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
2.697
285
688
39
arkadaslar ben karar verme aşamasındayım. hangı merkez? hangı dr? fıyatn nedır? kafam karma karısık tavsıyelerınızı beklıyorum. ve ne kadar ucretlere maloldugunu da paylasırsanız sevınırım. sımdıden tesekkurler hepınıze

sen hangi şehirdesin qusel? ya da nerde yaptırmayı düşünüyorsun? tüp bebek merkezleri yazan yerde de benzer bir konu var, ben ankara centrum clinicte yaptırdım 4250+ilaçlar

cnm kocalindeyım ama ıstanbul uygun sanırım

ılaclar ortalama ne tuttu...

2000 i buldu benim ilaçlar ama bunun 200 $ ı embriyo dondurma işlemi için yani 1600-1700 tuttu ama tabi her hastaya göre değişiyor ilaç miktarı, kimi 750 tl lik ilaç kullanıyor kimi benim gibi 1500 TL yi geçebilioyr. istanbulda gerçekten çok iyi klinikler var araştırdığım kadarıyla, memorialden ve seval taşdemirden çok memnunlar iyice araştır bakalım, hakkında hayırlısı olsun

benım ıcın yakın olması anadolu yajkasında olmasıda önemlı cnm ısten ızın sorunu olucak cunku

memorial hastanesinde semra kahramanı çok duydum..hem kendisi hem labaratuarları çok iyimiş ben nasip olursa 3.yü orada deniyeceğim

slm bende kocaelideyim..birini kocaeli üniversiteside diğerini ist tüp bebek merkezinde yaptırdım raporlu yaptırmıştım..sonuç negetif senin ilk denemenmi,izmitte nerede oturuyorsun

cnm ben gebzedeyım unıversıtede yaptırmak ıcın sgk gun sayısı gereklı maalesef ıstanbul tupte kaca yaptırdın

semra hocayla ben de başladım cumartesi günü. ben de araştırarak gittim. çok kibar pozitif biri. bakalım ne olacak..

sımdı kocaeli unıv.de aradım sordum 1700+ ılaclar dıyo ama sızce nasıl orası fıkrı olan varmı

selam bende kocaeli izmitteyim. ocak ayında ılk tup bebek denedık. akademı hastanesınde gokhan gumustas ve korfez marmara hastanesınde ısmaıl yılmaz var. ıkısıde canım doktorlarım koordınelı olarak calısıyorlar umut tup bebek merkezı ıle. ben umut tup bebek merkezıne yumurta toplama gunune kadar hıc gıtmedım. gun asırı tum kontrollerımı, takıbımı gokhan bey yaptı sonra yumurta toplama gunu umut tup bebege gıttık marmara hastanesındekı dr ısmaıl yılmaz umut tup bebek merkezınde yumurtaları topladı. 3 gun sonra tekrar gıttık. embrıyo transferı ıcın transferı umut tupden dr suleyman tosun yatı. sonuc negatıf tutmadı ama. ben hepsınden cok memnunum tekrar yaptırırsam yıne aynı yerde yaptırırım. 12 gun boyunce hergun dr kontrole gıttım ıgne tedavısı olurken ama hepsınde burda ızmıtte dr gokhana. tum tedavı boyunca 1 yumurta toplanması 1 de embrıyo transferı ıcın sadece 2 kez ıstanbula gıttım. cok rahat gectı. benımde 4000 artı ılaclar(2000) tuutu. inşaallah hakkında hayırlısı olur.

sımdı kocaeli unıv.de aradım sordum 1700+ ılaclar dıyo ama sızce nasıl orası fıkrı olan varmı
orada yaptıran 3 arkadasım var hıcbırının tutmadı ve hepsı bınlerce kez pısman cok ezıyet cekmısler, hıc ıyı davranmıyorlar kasaplık koyun muamelesı falan fılan. moralını bozmak ıstemem tabıkı ama duyduklarım boyle

cıddımısın kafam karısık benımde marmara unıversıtesınde mı yaptırsam off

üniversite hastanelerini tavsiye etmem canım. ben tahlillerimi ve rahim filmimi ücretsiz yaptırmak için cerrrahpaşa da başladım tedaviye. çalıştıkları ortam hiç steril değil, doktorlar iyi ama hemşirler ve asistanlar bıkmış gibi hep suratları asık. bir şey sorsan oflaya puflaya konuşuyorlar. ayrıca senin çok ciddiye aldığın bu işlemleri daha çok asistanlar yapıyor, çoğu zaman prof. veya başka bir doktorla karşılaşamıyorsun. yine sen bilirsin. hakkında hayırlısı olsun.

ben tedavimi medical parkta oldum, çok şükür ilk denememde başarılı oldu. ama başarısız olsaydı yine orada devam ederdim.

kesinlikle katılıyorum sana tabiki üniversite hastanesi her daim bilim yuvasıdır ancak sen değişik bir kobaysan seninle ilgileniyorlar. sıradan cocuğu olmayan binlerce kadından biri olman onlar için bir şey ifade etmiyor. tabi dr hassassa başka.. ben ilk denememdeyim memoriale gidiyorum. her gün gidiyorum kan tahlili yapılıyor muayene ediliyor. daha sonra hemşireler arıyor ertesi gun randevusunu ilaç dozunu bildiriyor. üniv hastanelerinde bu iş nasıl yapılıyor acaba? düşünemiyorum cerrahpaşadan hemşirenin arayıp "kaleminiz nasıl basarabilecek misiniz 187.5 a ayarlamayı? yardımcı olalım mı" dediğini.. onları suçlamak için soylemiyorum kesinlikle ancak sureç hassas insan ilgi istiyor... ben sınırlarımı zorlayarak gittim memoriale inşallah ilk ve son olur hepimizin yüzü güler

ayrıca bütün tahlillerin tetkiklerin dışarda yapılmasına izin veriyorlar. paket ücretin dışına çıkmıyorsun böylece. ilaçlar için de eczaneden indirim talep edin ya da tanıdık eczane bulmaya çalışın.

cok saolun arkadaslar ama heuz kredı bıle cekmedım off kredı verıceklermı oda şüheli aslında

cok saolun arkadaslar ama heuz kredı bıle cekmedım off kredı verıceklermı oda şüheli aslında

merkeze vereceğin ayrı dert ilaçlar ayrı dert.. bugun yumurtalıkların toplanmasının ardından aldığıö ilaçlarla birlikte eczaneye 1000tl vermiş oldum. ve eczacı arkadaşım bunlar karsız fiyatları, kız aldığı fiyattan verdiği halde.. allah yardımcın olsun derim ..cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…